Зодиите, на които Ягодовата луна ще донесе щастие

Вижте кои са те
24 юни 2021 15:11, Ивета Иванова
8
Зодиите, на които Ягодовата луна ще донесе щастие
Снимка: Pixabay

На 24-и юни ни очаква пълнолуние в знаа на Козирог. Събитието се нарича още Ягодова луна - кръстена на алгонкинските племена на индианците, тъй като това пълнолуние е бил техният знак за събиране на горски ягоди. Ягодовата луна ще е на мистичния празник Еньовден, което прави събитието още по-магично.

Пълнолунието винаги е зарадено с много енергия и тогава има много откровения. Ето на кои зодии то ще донесе късмет, според "Elite Daily".

Телец
 
Ще започнат да виждат нещата в нова, брилянтна светлина. Светът се отваря към тях. Пълнолунието окуражава Телците да скъсат с рутината и да видят нещата от друга перспектива. Има още толкова много неща, които трябва да преживеят и може да научат още много. Да изоставят ината си, да скъсат с някои свои виждания, на които винаги са държали и да осъзнаят, че не са виждали ясно всичко до момента. Може да са подценявали някои добри възможности. Нека обръщат внимание на всичко, което се случва тук и сега, чака ги голямо приключение.
 
Дева
 
Ще осъзнаят кое ги прави щастливи. За тях е лесно да губят време, анализирайки всичко, тъй като подбират много внимателно хората около себе си. Но по време на пълнолунието ще могат да се освободят от тези натоварващи мисли и просто да се наслаждават на живота. Ще се забавляват много, ще открият детето в себе си и ще си спомнят кое ги прави най-щастливи. Ще творят, ще дадат воля на фантазиите, ще експериментират и ще изразят себе си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
AKTUELLEBOY преди 2 години
Незнам ама щом има пълнолуние Аз не мога да лягам.... много съм неспокоен
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Леле, какви ГЛУПОСТИ!
4
10
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
До 2 И ти кво ще правиш с твоята мaйкa държавна, щото аэ моята лична я побърках, и от такива като тебе гледах
3
2
 
3
 
! Отговори
Спамер преди 2 години
До Мислете!Тази статия не е място за гнусна политическа пропаганда! Остави хората да се радват на астрологичните прогнози!
2
0
 
6
 
! Отговори
Мислете! преди 2 години
Колкото повече хора осъзнаят, че държавата е тяхна собственост, толкова по-добре ще станем. Държавата не е собственост на ГЕРБ, Пеевски или ДПС. Нито е на партиите на протеста. Държавата е наша обща майка.
1
1
 
5
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Ау , добре , че съм Дева значи . Само положителни неща очаквам;)