Кои са факторите, които могат да съсипят всяка връзка?

Трудности в комуникацията
18 авг 2022 19:15, Михаела Лазарова
9
Кои са факторите, които могат да съсипят всяка връзка?
Снимка: Istock

Поддържането на щастливи отношения във връзката не е лесно. Дори между партньорите да цари щастие, любов и разбирателство, винаги се появяват различия, които се превръщат в повод за конфликт. Ако провалите във връзките ви се случват винаги по сходен начин, има вероятност да допускате някои пагубни грешки, които убиват отношенията всеки път без изключение.

Кои са факторите, които могат да съсипят всяка връзка отново и отново?

Проблеми с доверието

Лошият опит в предишните връзки или събития от детството и миналото ви могат да ви накарат да имате проблеми с доверието. Това е нормално, но когато се проявяват без причина в настоящата ви връзка, те отблъскват партньора ви и го карат да се чувства сякаш постоянно трябва да доказва, че не ви мами. Това е емоционално изтощително и може да съсипе дори най-здравите отношения.

Изневери и ревност

Изневярата е една от най-честите причини за раздяла. Те е непреодолима спънка, личностна и емоционална обида, която не всеки човек успява да преглътне и прости. Ревността е другият препъни камък във връзките, който може да унищожи и най-щастливите отношения. Ревността е вид проява на опит за притежание, за контрол, тя може да разяде връзката отвътре. Още по-пагубна е, когато се появява без причина. Ако ревнувате партньора си от всичко и всички, това ще го отблъсне и в крайна сметка ще се превърне в една от причините за разпад на връзката.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
7
 
! Отговори
Добричка лястовичка преди 1 година
Заради интригите на други хора , връзките се съсипват ! Заради завистливи и алчни хора така става ! Тези хора са вредителите на човечеството ! Не са нормални хора !
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бай Илийчо Кобилкина като праи дудучета, що не остана при тебе? Щот си стиснат във всяко отношение
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз съм във връзка с моя въображаем приятел- Чъки.
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Безпаричието.
1
6
 
15
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Нимой дъ готви! Има голема бъбрива уста ! Има големи претенции ! Сака само мангиз ! Не прай убави дудучета! Не пуска отзад ! За кво вий ? Най многу чук и бек!