HVB Bank Biochim предлага кредити от 10 000 лв. със срок до 10 години

Заемът може да се използва за всякакви текущи нужди по желание на клиента без да е необходимо това да се уточнява пред банката
13 апр 2005 12:01,

HVB Bank Biochim (“Ейч Ви Би Банк Биохим”) започва да предлага нови потребителски кредити със или без поръчители, съобщиха от банката. Те са с размер до 10 хил. лева (за заеми с поръчители, като досега максималният размер беше 7000 лева) и до 7000 лева за кредити без поръчители.

Срокът на изплащане за кредити с поръчители е до 10 години (досега максималният размер беше пет години) и до пет години за кредити без поръчители. Има възможност за едномесечен гратисен период за потребителски кредити с поръчители, който би могъл да е и два месеца, ако кредитът е отпуснат на клиент на банката по специализирания пакет услуги за граждани “Лоялност”.

Увеличаването на срока на потребителските кредити, които отпуска банката, дават възможност за чувствително намаляване на месечната вноска по кредитите. Това прави заемите достъпни за широк кръг от хора, които чрез потребителския кредит от HVB Bank Biochim да се възползват още сега от привилегиите на един по-висок жизнен стандарт”, коментира Мария Илиева, изпълнителен директор на HVB Bank Biochim.

Заемът може да се използва за всякакви текущи нужди по желание на клиента (за ваканция, образование, обзавеждане, закупуване на кола, спорт, хобита и др.) без да е необходимо това да се уточнява пред банката.

Годишните лихви по потребителските кредити с поръчители започват от 11.2%, а за потребителски кредити без поръчители – от 14.7%. Преференциални условия по лихвите получават граждани, които освен месечната вноска по заема, превеждат работната си заплата през банката.

Потребителските заеми на HVB Bank Biochim могат да се използват от български или чуждестранни кредитоискатели над 18 години с постоянно местожителство в България. Те могат да бъдат както служители на постоянен трудов договор, така и самонаети лица, частни предприемачи, лица със свободни професии като лекари, адвокати, счетоводители и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации