"България Ер" получи допълнителни слотове на летище "Франкфурт"

"България Ер" и италианската компания "АлИталия" са се споразумели за съвместна търговска дейност по маршрутите София-Милано и София-Рим
30 окт 2005 16:48,
Националният превозвач "България Ер" е получил допълнителни слотове на летище "Франкфурт" /Германия/ и ще завиши седмичните си честоти на опериране до Германия. Едновременно с това германската авиокомпания "Луфтханза" ще открие нова линия от Дюселдорф до София.

Това е договорено при координирането на слотовете и разписанията на чуждестранните и на българските авиокомпании за предстоящия ИАТА-сезон "Зима 2005-2006", което е завършило в Главна дирекция "Гражданска въздухоплавателна администрация", съобщиха от пресцентъра на Министерството на транспорта.

 

"България Ер" и италианската компания "АлИталия" са се споразумели за съвместна търговска дейност по маршрутите София-Милано и София-Рим. Договорени са били изгодни за българския превозвач ценови условия по тези маршрути и е било постигнато увеличение на полетите между двете страни.

 

Договорено е и увеличаване на седмичните честотите за назначените превозвачи по определените маршрути между България и Гърция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание