ВУЗФ организира уебинар с известния руски икономист и общественик Михаил Хазин

Той ще се проведе 3 декември 2021 г. от 13.00 ч. в платформата Google Meet
30 ное 2021 12:58, Красимир Ангелов
4
ВУЗФ организира уебинар с известния руски икономист и общественик Михаил Хазин

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира уебинар със световноизвестния руски икономист Михаил Хазин. Той ще се проведе 3 декември 2021 г. от 13.00 ч. в платформата Google Meet. Темата на лекцията е "Финансовият сектор в условия на глобална структурна криза. Мястото на България и Източна Европа в новите геостратегически реалности".

Сред основните акценти по време на експертния онлайн разговор с прочутия икономист и общественик ще бъдат глобалните проблеми пред развитието на световната и националната икономика, "Новата Ялта" при преговорите между САЩ и Китай, реалната икономика, финансовият сектор и технологичните компании, както и финансовият сектор в условия на глобална структурна криза.

Къде е мястото на България и Източна Европа в новите геостратегически реалности – не пропускайте да научите на 3 декември от 13.00 часа. Събитието се организира по покана на ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов и е част от специалните събития, с които водещият бизнес университет ВУЗФ отбелязва своята 20-та годишнина.

Михаил Хазин е сред най-популярните руски макроикономисти. Дълго време е бил член на президентската администрация на Русия. Постоянен член е на "Изборский клуб", който обединява известни политици, мислители и общественици. Избран е за академик на Международната академия по мениджмънт. Член е на Експертния съвет "Икономика и етика" към Московския и на цяла Русия патриарх. Михаил Хазин е създател и постоянен автор на уебсайта Khazin.ru, който съдържа прегледи на състоянието и прогнози за развитието на световната и руската икономика, както и геополитически анализи. През 2015 г. основава "Фондация за икономически изследвания Михаил Хазин".

Модератор на уебинара ще бъде доц. д-р Радостин Вазов, зам.-ректор по европейски проекти и продължаващо обучение, ВУЗФ. След края на лекцията участниците в уебинара ще имат възможност да зададат своите въпроси на Михаил Хазин.

Всеки желаещ да участва в уебинара може да се регистрира до 2 декември на е-mail assistant@vuzf.bg. След направена регистрация участниците ще получат линк за достъп до събитието. Лекцията ще бъде на руски език, като е осигурен синхронен превод на български език. Уебинарът ще се излъчва на живо във Facebook страницата и Youtube канала на ВУЗФ.

Повече за Михаил Хазин можете да научите ТУК.


4
Още по темата: ВУЗФМихаил Хазин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някаква хазарщина и жидовщина. Може да си губите времето е по по-безопасен и далеч по-полезен начин. Някой, който си държи парите по западни банки и ви говори за залеза на долара е сертифициран лъжец.
3
1
 
3
 
! Отговори
Забавен лектор преди 1 месец
Широко известен в руския интернет и със забележителния си талант да предлага прогнози, които неизменно не се сбъдват. Определено има какво да се научи от него.
2
0
 
1
 
! Отговори
И още преди 1 месец
Бивш зам. началник на икономическото управление на Президента на РФ. През 2003 г. е написал книга "Залезът на долара и краят на Пакс Американа". През 2016 г. получил Златен медал на журналистите от Казахстан.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Брех, чета и не вярвам на очите си...