Стартиращи компании за поддържане на финансовото и бизнес здраве на телекоми и хостинг компании – в "Дръзките" на 6 декември

Не пропускайте телевизионното стартъп състезание по Bloomberg TV Bulgaria от 21:00 часа
Обновена: 6 дек 2022 16:50 | 6 дек 2022 13:54, Анисия Иванова
0
Стартиращи компании за поддържане на финансовото и бизнес здраве на телекоми и хостинг компании – в "Дръзките" на 6 декември
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Коя ще бъде последната стартираща компания, която ще продължи към финалния етап на първото в България телевизионно стартъп състезание „Дръзките“? Зрителите на Bloomberg TV Bulgaria ще научат това на 6 декември, от 21:00 часа, когато ще бъде излъчен седмият епизод на вдъхновяващото предаване. Последните участници, които ще имат възможността да си осигурят място в последния етап на „Дръзките“, ще бъдат представители на стартиращи компании, фокусирали дейността си върху разработване на решения за поддържане на финансовото здраве, запазване на бизнес здравето на телекоми и хостинг компаниите. Те ще очертаят и как се изграждат финансови навици в детска възраст и възможностите за осигуряване на корпоративното финансово здраве.

Менторският екип за пореден път ще има нелеката задача да избере последната седма стартираща компания, която ще се класира за големия финал на „Дръзките“. Сред тях са  Геновева Христова, международен експерт в развитието на клъстери и съсобственик и управляващ директор на Ligna Group, Ангел Ангелов, управляващ партньор във фонда за рисков капитал Innovation Capital и Ангел Хаджиев, мениджър на SeedBlink за България.

До този момент компаниите, които бяха избрани да продължат напред са Holoma – иновативна компания, която разработва медицинска система за холограмни модели в подкрепа на персонализираната костна хирургия, Barin Sports – иновативна разработка за следене на представянето и спортната форма на професионални спортисти, Storied data - компания, която разработва интерактивни документи, Swipe.bg - първата българска платформа за покупка и продажба на мобилни телефони втора употреба, Infinity Toy Box - единствената в България абонаментна услуга за детски играчки, книги, игри и спортни уреди под наем и Umni Solutions – платформа за дигитални асистенти, даващи възможност за автоматизирането на бизнеса и комуникацията с клиенти.

Не пропускайте да научите коя е последната компания, която продължава напред към финалния етап на вдъхновяващото телевизионно стартъп състезание „Дръзките“ – на 6 декември, от 21:00 часа, по Bloomberg TV Bulgaria.

Oсновни партньори на „Дръзките“ са Department for International Trade (DIT), British Embassy Sofia, Българо-американска кредитна банка, EY Bulgaria и IMPETUS Capital. Проектът се осъществява с подкрепата на Българска Банка за Развитие (ББР), SeedBlink, Morningside Hill Capital Management, Vitosha VENTURE PARTNERS, NV3 Fund, Innovation Capital и Българска фондова борса. Партньор на проекта е „СОФИЯ ФИЛМ“ ООД.

Институционални партньори на „Дръзките“ са Българската стартъп асоциация (BESCO), Endeavor, Junior Achievement Bulgaria, Beyond, Британско-българската бизнес асоциация (БББА), Startup Factory, Sofia Tech Park, Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE), Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Българската асоциация за дялово и рисково инвестиране (BVCA), GoStartups, CEED Bulgaria и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Rabota.bg. Money.bg, Webcafe.bg, „Мениджър Нюз“ и Stolica.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ДръзкитеBloomberg TV Bulgaria
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации