Пак блъснаха линейка в София

Ударът е предизвикал само материални щети, няма пострадали
22 авг 2008 21:08,
21
Пак блъснаха линейка в София
Снимка: Булфото

Около 19 ч. тази вечер в София отново бе блъсната линейка. Инцидентът е станал на улица "Чумерна".

При излизане от улицата с пусната сирена, линейката е блъсната от лек автомобил.

Ударът е предизвикал само материални щети, няма пострадали.

Dnes.bg припомня, че вчера линейка се преобърна няколко пъти след сблъсък с кола на софийската улица "Гурко".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
V NORMALNITE DARJAVI VODA4ITE PRAVIAT I NEVAZMOJNOTO ZA DA PROPUSNAT SPESNITE I POLICIATA.V BALGARIA OBA4E TOVA NE VARVI. SELENDURA MISLI TAKA:ABE TOA NE VIDI LI 4E KARAM PO-DOBRE OT NEGO?KADE E HUKNAL TO4NO SEGA?4AKAI BE EI,KATO SLIAZA S BUHALKATA SA VIDIS TI EDNA SIRENA!
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
До 18! Ако има много начини да покажеш на света, че си смешен (това е най-меко казано!) Вие избрахте най-лесния. Шофьорите на линейки бързат за спасяване на човешки живот! А някои *** с или без книжки, но с кола, пък била тя и последна трошка, се правят на състезатели от Формула 1 и за тях правилник няма. Много жалко!!!
18
0
 
0
 
! Отговори
Danita преди 15 години
Ako ima nqkoi vinoven vuv vsichki incidenti s lineiki, to tova sa tehnite shofiori ! Karat kato obezumeli. To biva speshen sluchai, no te ot edin praviat dva ! Vednuj lichno men shteshe da blusne edin takuv s lineika dokato persichah na zeleno peshahodna !
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Трябва да има яки глоби за злоупотреба с БУС-лентите, за да могат да се ползват спокойно от автобуси, линейки и патрулки. Според мен не е необходимо линейката да е с включена сигнализация, за да и направиш път и който има съвест ще намери начин да направи място, а не като този бързащия за работа дето решил, че хората в трамвая отиват на разходка-ама бързо е стигнал обаче!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
брех, че нахален боляринкато ще връщаме назад, да направим столицата там, където е била през златноя век на българияиначе, докато търново е била столица, нищо хубаво не е видяла българия
15
0
 
0
 
! Отговори
Данчо 63г. преди 15 години
Демокрация,драги,демокрация-ама по нашенски.Всички тарикати са погнали "златния телец"-какво очаквате?Докато не се самоизтрепем-разбирай тъпоглавите-няма да се осъзнаем.Кой му пука,че някой е между земята и небето или гори?Сега е много тъжно да си БЪЛГАРИН и то автентичен.Всички сме със селски корен.В манталитета на всеки се таи СЕЛЕНДУРЩИНА.Не се правете на вода ненапита.Вижте си родословието до девето коляно и тогава ръсете биСЕРИ.
14
0
 
0
 
! Отговори
siana преди 15 години
Az sym v Orlando, Florida i tuk ot 5 dni bu6uva tropi4na burq, ima navodneniq i katastrofi i syotvetno ejednevno vijdam mnogo koli sys specialen rejim v poslednite dni. Prosto ne mojete da si predstavite kak samo kato se 4ue sirena i za nqma i 1 sekunda vseki e otbil nqkyde, kolata sys specialen rejim si minava spokoino, abe vse edno sa go trenirali za snimkite na nqkoi film. Tova v Bulgaria nqma kak da stane. Prosto i naglo pleme sme i takiva 6te si ostanem!
13
0
 
0
 
! Отговори
Дими моториста преди 15 години
А къде да отбие човек като отдясно и отляво са паркирали коли или е задръстване? Просто няма къде дори и да има добрата воля да го направи. Аз винаги пропускам линейки и други коли със специална сигнализация...после карам след тях :D
12
0
 
0
 
! Отговори
Един щастлив емигран преди 15 години
...ама тук наистина спират, като чуят сигнал! Знам как в БГ всеки се натиска да мине преди спец колата да го е настигнала. И както писаха преди време, като загина лекар, то линейката не е внимавала(!?!!!!!!!!!!!)! Вярно, по закон всеки е длъжен да внимава да не предизвика ПТП, ами тогава, защо има такива спец коли? И въобще 'що си чешем езиците, ако всички са "демократично" равноправни на пътя? Дебилска логика на законотворците! Хвала!
11
0
 
0
 
! Отговори
Един щастлив емигран преди 15 години
И аз живях известно време в София (то и софиянците сега са май малцинство вече), та ми е много добре позната картинката! Всеки кара като луд и гледа да се шмугне, та ако ще да го "сърбят задните части" цял ден! Не само в София е така, за съжаление. Навсякъде из родната България....но ние сме си виновни! Нямаме дори зрънце идея как да си слагаме сами спирачки. Тук, в Chicago, USA, преди година, след серия от жестоки катастрофи с пожарни коли и полицейски коли, приеха изменение на закона и сега, ако някой предизвика катастрофа с кола на пожарна, полиция, линейка или каквато и да е там със спец рейим, че и доведе до смърт, влиза в затвора и му налагат такава глоба, че ще му се реве и на сън! Да добавя, че според закона в САЩ, ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН НЕЗАБАВНО ДА ОТБИЕ В ДЯСНО И ДА СПРЕ ВЕДНАГА, ЗА ДА НАПРАВИ ПЪТ НА КОЛА В СПЕЦ РЕЖИМ! При това спират колите и в двете платна, а колите на КРЪСТОВИЩАТА, КАТО ЧУЯТ ОТ НЯКЪДЕ СИГНАЛ, ЗАМРЪЗВАТ ДО ОТМИНАВАНЕ НА КОЛАТА СЪС СПЕЦ РЕЖИМ! Последно- тук на всяко голямо кръстовище има специални сигнални лампи, които се включват автоматично при приближаване на спец кола. Да не си мислите, че това скоро ще стане практика в България (поне в София!)? Не ме разсмивайте!........
10
0
 
0
 
! Отговори
Vseki преди 15 години
да сменим столицата. Тъпите шопи не са се променили от времто на Андрешко! ДА ги оставим да си "ручат компири" и да върнем столицата там където е бил преди по-малко от 100 години - В.Търново. Тогава "столичани" ще си спомнят, че не са от София.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пък аз познавам много хора, родени в провинцията, които нямат комплексите, дето вие "софиянците" ги имате. За сега няма доказателства, че месторождението дава интелектуални предимства. И не знам защо толкова акцентирате на случайния факт, че сте родени на 42.710543 градуса източна дължина и на 23.323827 северна ширина. Поради по-ниските нива на кислород във въздуха, смятам че е по-вероятно интелигентността на сегашните "софиянци" да е повлияна в неблагоприятна посока. Това най-малкото си личи по-липсата на възпитание, добри маниери и всякакви задръжки, както и по първосигналната реакция на разделяне на "наши" и "чужди" (благодаря на номер 8 за добрата дефиниция - съгласна съм с него 100%).
8
0
 
0
 
! Отговори
"Софиянец" преди 15 години
В рамките на западната култура делението на наши и чужди и усиленото акцентиране на принадлежността към "нашите", както и наблягането върху отрицателните качества на всички останали се счита за признак на дълбоко вкоренени комплекси. В частност делението на "селяни" и "софиянци" показва дълбок страх от това да не би да се окаже, че в корените на въпросния индивид случайно пък се мъдри и някой селянин .
7
0
 
0
 
! Отговори
Не компетентен преди 15 години
Подкрепям те номер 6...
6
0
 
0
 
! Отговори
Little_Devil преди 15 години
"3. - 22.08 22:31 - Пак някой селянин!От: СофиянецКато дойдат в града и не знаят какво да правят! Селяци! Кога са виждали повече от 2 коли те на "пътя"? Да затворим входовете на София и да не ги пускме вече."Точно вие СОФИЯНЦИ ги правите тия глупости с вашите скъпи мерцедеси, с които се фукате на пътя сякаш сте на пистата Хунгароринг в Унгария
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Вчера, днес, преди месец с доктора, който загина при катастрофата. Всеки ден, тук в София, в Плевен, в Ловеч или в Русе има ли значение-катастрофите станаха ежедневие. А в тях загиват хора-майки, бащи, деца, баби и дядовци-така ли трябва да бъде? И до кога предимството на колите със специален режим ще се отнема, та било то дали са с включена или не сигнализация. И на Ботевградско стана катастрофа въпреки, че не са я обявили и там светофара замръкна с удар м/у две леки коли-не знам дали има жертви, не съм се интересувала, защото картинката беше тягостна. Това е черната хроника не само на София, а на БГ.
4
0
 
0
 
! Отговори
Не компетентен преди 15 години
Да ти кажа номер 3 -прекалено грубо изказване към "хората от село",като се има в предвид че София е било едно от тия села за който говориш.А и когато имаш 100% сигурни данни че колата не е със Софийска регистрация,тогава можеш и имаш правото да коментираш...до колкото съм запознат и софийските шофьори не се славят с кой знае какви умения,да не кажа дори че са от доста безразсъдните шофьори.А към номер 2 -Все още ли вярвате безрезервно на новините който ви предоставят,били ли сте свидетел на катастрофата,и сигурни ли сте че е била с включена сигнализация. Не вярвайте безрезервно на всяка новина която ви се предоставя-не винаги е достоверна...
3
0
 
0
 
! Отговори
Софиянец преди 15 години
Като дойдат в града и не знаят какво да правят! Селяци! Кога са виждали повече от 2 коли те на "пътя"? Да затворим входовете на София и да не ги пускме вече.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ами направо конфискация на возилото блъснало линейката и затвор по бързата процедура за опит за терористичен акт
1
0
 
0
 
! Отговори
Glavata преди 15 години
Bluskam si glavata i pak me moga da se na4udia!