4-годишно и жена са в болница след катастрофа

BMW с френска регистрация ударило хасковски Опел на главен път Е-80 край село Досатиево
26 авг 2008 10:18,
8
4-годишно и жена са в болница след катастрофа

Дете и жена са ранени при тежка катастрофа на главен път Е-80.

Инцидентът станал близо до разклона за село Доситиево.

Управлявано с превишена скорост BMW с френска регистрация навлязло в насрещното платно и ударило хасковски "Опел".

Момченце на 4 години, което пътувало в BMW-то е със счупен крак. С фрактура на гръдна кост е 42-годишната спътничка на шофьора на "Опел"-а.

Пострадалите са приети в болница без опасност за живота, съобщава Дарик радио.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
До редактора преди 15 години
Браво бе! На Е-80 било станало?! Сега и пътна карта ли да търся?! Може ли да пускате така информацията, явно можете....Сигурно е преписано от някой полицейски бюлетин, поне да бяхте писали от кой да видим областта ако не друго.
6
1
 
0
 
! Отговори
djasta prasta преди 15 години
пич, не се ядосвай. никой не обича мрънкалата и затва сме на това дередже - щото вместо да действаме, си се оплакваме на ракийка и салатка и само това си знаем.мн ясно, че друг ни е виновен, как така ние самите
5
1
 
0
 
! Отговори
Локо преди 15 години
1. Пиши на кирила и не обиждай;2. Внимателно прочети коментара на номер 1;
4
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
E какво като са турци. Момчетата дето изгоряха вчера са турци - приятелките им не са май. Да не пускат турци в бг и да ни изземат книжките на тукашните ли? Край Раднево вчера момчето дето се хакна в насрещното на един грък и остави жена вдовица и деца сирачета май е българин. Толям мерак имат някои да живеят в изолация ама не става - аспарух да се беше заселил из скандинавието и никой нямаше да ви пречи.
3
1
 
0
 
! Отговори
io преди 15 години
Да, склонна съм да вярвам, че са турци. Че турци във Франция не работят ли? Не може ли да са с кола с френска регистрация? А на теб не ти прави чест да обиждаш по такъв нагъл начин хората!!!
2
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
abe presmehulnik tip pro4eti statiqta kakto trqbva pi6e s frenska registaziq ne sis turska maykati kyorava teb kakvo te 4e idvat koli s 4ujda regisrtaziq radvay se 4e pone lqtto idva nqkoy v bilgariq ina4e v ti v tova selo i tolkova nqmase da vidi6 ***
1
1
 
0
 
! Отговори
присмехулник преди 15 години
В България през лятото е пълно с турски гастарбайтери, които се прибират вТурция за празниците. Ако някой е ходил до Калотина ще види, че на КПП то е пълно с коли с регистрация от цяла западна европа, които са пълни с турци преминаващи транзит през България. Това село Доситиево е близо до Харманли и е ясно, че са карали към Малко Търново за да минат границата.Както се казва не регистрацията кара колата.