Настаниха в дом братчетата, насилвани от британеца

63-годишният мъж, а и майката на децата са задържани в ареста
Обновена: 2 май 2012 16:20 | 30 апр 2012 15:29,
68
Настаниха в дом братчетата, насилвани от британеца
Британецът и майката на момченцата са задържани от полицията. Снимка: Impact Press Group

Двете насилвани братчета са изведени от семейството им и са настанени в дом. Вчера бе задържан 63-годишен британец, който системно насилвал момчетата на 11 и 12 години.

Мъжът бе арестуван от полицаите в дома си с едното от децата.

Британският гражданин е със статут на постоянно пребиваващ чужденец в страната. В България е от около две години и живее във Велико Търново.

Още по темата

Установено е, че със знанието на родителите, които са ромски произход, мъжът е използвал двете момчета, като за родителите на децата това е било източник на доход - плащал им е разноските за ток, за покупки на дрехи и храна.

Мъжът е изтърпявал присъда във Великобритания за сексуална агресия към деца.

От Дирекция "Социално подпомагане" във Велико Търново съобщиха, че няма да съобщават името на дома, където децата са настанени, за де не се стресират и да не бъдат притеснявани.

Британецът и майката на момченцата са задържани от полицията и ще се разследват от прокуратурата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
мулти-култи преди 11 години
Да се екстрадира и да си го вземе английското правосъдие заедно с майката и баща на циганчетата, те защо продават децата си??? Защо са на свобода *** продаващи децата си за сексуални услуги, защо им плащат детски,защо им плащат помощи!!!На тях такава им е сексуалната "култура", такъв им е етносът, нали не трябва да ги променяме, да уважаваме "културата" на етносите, техните "традици", такава им е сексуалната "традиция"!!! Но това доведоха подобни глупости и недомислици за мулти-култи!
56
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** ZNAE ANGLIISKI ??? XAXXAXAXXA TAKOVA JIVOTNO NEMA KOI E TOZI *** 4E NEMOGA DA SE SETQ TE BALGARSKI NEMOGAT DA GOVORQT A SA RODENI TUK UJASSSSSSSS 4ETOH TE LI 82 GODISHNA JENA E UBITA PAK OT KOI *** ETO TOVA STAVA KOGATO CEVTANOV POEME GOLQM ANGAJIMENT KAM *** ..ZASHTOTO ZA GERB NI BALGARITE NE SME HORA
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кои кого насилвал не можах да разбера *** на това си му викат секеджем срещу маро и ралия ако не беше джон педофила щеше да е ханс *** си дал гъзъ под наем тия *** от кво щве го спасяват не знам
54
0
 
8
 
! Отговори
jan преди 11 години
Егати държавата!Родителите ги продали.Англичанинът е.ал.Българите ще плащат за престоя им в дома.В случая пак пр*ебани сме ние, плащащи редовно данъците си!
53
1
 
15
 
! Отговори
с. преди 11 години
Гледах ги по новините!Гадни и нагли ***!Не знаели за какво става въпрос!Децата ходели да му помагат и да му превеждат като си пазарува!От кога *** говорят английски!?Те български не са научили!И от кога *** водени от алтруизъм помагат на някого без нищо!Това наистина е отвратителна ***!
52
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" ...които са от ромски произход," - успокоих се
51
2
 
24
 
! Отговори
питам, преди 11 години
Кой нормален европеец ще дойде да живее в България? Идват инвеститори заради ефтината работна ръка и лесна печалба. Някои купиха апартаменти по курортите, за да идват понякога на алкохолен и с.кс туризъм. И най-вече идват извратени типове, които не могат да виреят в собствената си държава.Изключение правят само няколкото японски семейства, заселили се у нас.
50
3
 
21
 
! Отговори
Комунист преди 11 години
равнис и мирно пред чуждестранния инвеститор!!!Човека дошел пари да дава на скотовете и на децата им,а те реват!!! Искахте капитализъм-имате го,див и нечовешки,като озъбената паст на побесняло куче!!!П.п-Честит празник на всички които с честен труд изкарват прехраната си(за разлика от ***,гербави,*** и чорбаджии)!!!
49
2
 
22
 
! Отговори
ЕМИГРАНТКА преди 11 години
И БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ СА МУ ДАЛИ БЕЗ ПРОБЛЕМ, И КЪЩИ СИ КУПУВАЛ ПРЕСТЪПНИКА. А БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА СМЕ СИ ВЕЧНИТЕ МИЗЕРНИ ЕМИГРАНТИ БЕЗ ПРАВАТА НА МЕСТНИТЕ. ДОКУМЕНТИ ТАМ НЕ СЕ ИЗДАВАТ ЛЕСНО. НО В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е МНОГО УЛЕСНЕНО И БЕЗ КАКЪВТО И ДА БИЛО КОНТРОЛ.
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
opa kade spqt grani4nite slujbi 4e puskat pedofili v tatkovinata po4vam da si mislq 4e ne ciganina e problem na bg a spqshtite i korumpirani institucii
47
0
 
22
 
! Отговори
Джуди преди 11 години
Този съден за педофилия кой го е пуснал в Родината ми? Не ги ли проверяват що за хора са преди да ги пуснат да живеят тук? Чиновникът, който му е дал Бг паспорт СЪЩО В ПАНДЕЛАТА за назидание!
46
1
 
24
 
! Отговори
РРР преди 11 години
Абе какво значи били насилвани и бил блудствал с ***? Пишете си го, че са били изнасилвани *** *** и продадени от майка си и баща си за ракия и цигари. Аре стига с тия *** вече!!! То е ясно, всеки ден стават такива неща в милата ни Татковина. Ама на *** им стана бащиния вече. Няма закони за тях, хеле па за дъртите инглеси *** у нас... Евгени Минчев ватмана нали се "ожени" за английска дукеса ли беше? Те си се защитават педерунгелите по света : (((
45
3
 
12
 
! Отговори
Вицоман преди 11 години
На Асан *** цял ден се мотало из *** и така се омърляло че няма измиване. Като го видяла Айшето рекла: "Асане, тва ше го мием ли или направо да правим ново"?
44
0
 
32
 
! Отговори
помиярска държава преди 11 години
Този веднага го прибраха и ще го осъдят на 1000 години, а Чеци се разхожда 6 месеца и чак днеска го прибират. А пък онзи ден най-накрая осъдиха ***, заклал братчето си и застрелял майка си и баща си за 150 долара след 14 (!!!) години по съдилищата. Ставийски пък уби 2 невинни и сега е свободен. Дали няма двоен аршин в скапаната ни *** държава, а?
43
1
 
33
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Гнусна история - англичанин дошъл тука да се отдава на содомия.*** са животни, дори като ги наричаме така, обиждаме животните. Току-що показаха по телевизията т.нар. "родители" - мръсни хъхрещи ***. Какво да говорим - и животните се грижат по-добре за малките си.Тая *** раса трябва да бъде физически унищожавана, убеждавам се всеки ден в това.
42
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Майка???? Че това майка ли е? Повечето от животните си бранят децата, а това се предполага, че е човешко същество! Плъховете и мишките си гледат потомството. Не си пазят децата по-примитивните - хлебарката си ги изсира и бяга нови да прави.
41
7
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 11 години
Човекът е невинен, съвсем стандартен педофил, такива щъкат навсякъде из България и цъкат по домовете. Виновни са сутеньорите ченгета на Ц.Ц.
40
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дреме ми за гадните *** - да ги трепат, бият, колят, бесят - те от друго не разбират! Въобще не съчувствам на гадните ***! Всеки ден тия гнусни *** убиват по един българин и всеки ден ни кълнат и ни пожелават най-лошото! Защо да им съчувствам? Да сте чули нещо добро за ***? Да сме видели нещо добро от тия гадове? Само гадости и низости!
39
2
 
24
 
! Отговори
Граничаря преди 11 години
Какви ли не *** идват и се засеблват в хобавата ни Родина.*** само поразии и лош авторитет допринасят за РБ по Света."Демокрацията" нищо добро не донесе на страната ни-наркотици,гейове,кражби,просия,банди,убийства,контрабанди,продажници нявсякъде,фалшиви патриотични партии и др.антиконстутиционни,намеса на Запада във вътрешните ни работи,обедняване на Народа.........дори *** посягат на наши полицаи и сл.им коли.Никога това не се случваше при лошият Комунизъм.
38
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ся в тоя дом ще има ли кой да ръга малките гейчета? Май им се нарушават правата.