Полицаи във Велико Търново спипаха напушен шофьор

26-годишният мъж е задържан за 24 часа
4
Полицаи във Велико Търново спипаха напушен шофьор
Снимка: Булфото

Пътни полицаи във Велико Търново задържаха водач, употребил наркотични вещества, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 1 януари около 14.10 ч. водачът на лек автомобил ''Форд'' направил впечатление на униформените с неадекватното си поведение на пътното платно. Те спрели автомобила за проверка.

Водачът на колата – 26-годишен мъж от Поморие, известен на полицията и осъждан, е изпробван за употреба на наркотични вещества с техническо средство. Апаратът е дал положителна реакция на тетрахидроканабинол.

Мъжът е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа.

От автомобила е иззета метална табакера и шишенце с мирис на марихуана. По случая в полицейското управление във Велико Търново е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
6
 
! Отговори
anonimouse преди 10 години
Aууу малееей.. карал под въздействието на тетрахидроканабинол.. бързо в затвора, престъпник, убиец, мааалеее... минимум 10години за този брутално надрусания... въх въъъх
2
3
 
5
 
! Отговори
high преди 10 години
Сигурен съм, че това неадекватно поведение на пътното платно се изразява в каране по правилника буквално, което си е достатъчно съмнително; това всеки, който е карал в такова състояние го знае. Не е препоръчително, дано го глобят,но и въобще не може да се прави сравнение с алкохолните изцепки на хората зад волана-те са страшните.
1
1
 
5
 
! Отговори
х.м преди 10 години
КАК СЕ КАЗВА????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????