Пиян, с дрога в колата, връхлетя върху патрулка

При това 22-годишният имал наказание за шофиране без книжка
10 апр 2016 14:50, Елка Василева
20
Пиян, с дрога в колата, връхлетя върху патрулка
Снимка: архив, Булфото

Мъж на 22 години е задържан след гонка по улиците на Разград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

През нощта срещу 9 април разградчанинът на няколко пъти се изплъзвал на автопатрулния екип. Около 07.30 часа на 9 април навлязъл с управляваното от него БМВ по улица "Плевен". Отново отказал да се подчини на подадения от автоконтрольорите сигнал за спиране и опитвайки се да избяга, блъснал с колата си полицейския "Опел Астра".

По двата автомобила са нанесени материални щети.

При извършената проверка е установено, че водачът шофира след употреба на алкохол с 1,48 промила в издишания въздух. В автомобила му е открито бяло прахообразно вещество, което при наркополевия тест реагира на метаамфетамин.

Водачът при това е управлявал автомобила по време на едногодишния срок от наказването му за шофиране без книжка, посочват от полицията.

От там допълват, че на 14 февруари тази година мъжът е влязъл с автомобила си през витринното стъкло на бензиностанция "Лукойл" в Разград.

С прокурорско разпореждане 24-часовото му задържане е удължено на 72 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
4
 
! Отговори
Димов преди 8 години
И в крайна сметка какво разбираме от статията, освен написаното-че родната Полиция,която ламти за парите си и другите облаги,е в несъстоятелност да спре кола,ако тя сама не се блъсне в петрулката..!Смешници жалки!
12
2
 
5
 
! Отговори
Мурзилка преди 8 години
Това звучи като анекдот, но май най-големият анекдот е "правораздавателната" ни система...
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малиии тоя е направил пълен комплект. Надрусан пиян с наркотици без книжка у патрулка. В сащ не че им се възхищавам ама там от раз ще вземе 40+
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧЕ КАКВА НОВИНА Е ТОВА,НИЕ ИСКАМЕ ЗРЕЛИЩА И АРМАГЕДОН.НАЛИ ЗАРАДИ ТОВА СТАНАХМЕ КРАВАРОЛЮБИМЦИ.
9
1
 
23
 
! Отговори
Nona преди 8 години
Това е положението!!!Като им дават само условни или никакви присъди,така ще е!
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше не само пиян, но и надрусан и напушен; ако превозваше не само амфетки, но и калашници и РПГ-та, а в багажника - трупове; ако освен това караше не собствената си кола, а откраднат автомобил и накрая, ако не беше само омачкал колата полицаите, но и попрегазил самите ушеви.... и тогава щяха сигурно да го пуснат.Добре поне, че не е от Пеуник.
7
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Кой не скача е червен!"......................Наскачахте ли се? Честита ви демокрация, тогава..........
6
1
 
3
 
! Отговори
НТ преди 8 години
Ако някой не е разбрал какво е "наркополеви тест" и по какво се отличава от "полеви наркотест": това е тест за бременност, проведен в поле от марихуана.
5
3
 
22
 
! Отговори
леле преди 8 години
Кога ще си тръгне това мафи..отско правителство. Всичко,което се именува като съдия,прокурор,адвокат-до стената... И команда-огъъъннн!
4
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В автомобила му е открито бяло прахообразно вещество, което при наркополевия тест реагира на метаамфетамин. Водачът при това е управлявал автомобила по време на едногодишния срок от наказването му за шофиране без книжка, посочват от полицията. ЮТрябва да убие майка ви ли че да го вкарате в панделата????Няма такава държава! Няма!
3
3
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
"Няколко пъти се е изплъзвал от автопатрула!!!!"Тоз кво напил се е,, надрусал и си играл цяла нощ на котка и мишка с Полицията вместо след първото изплъзване да се прибере и легна.Гламава работа!!!!
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След няколко месеца в подобна новина ще пише, че е хванат пак същият с наказание за шофиране в нетрезво състояние. На това сме способни ние, нашата полиция, прокуратура и закони. В крайна сметка това същество или някое подобно не него няма да се спре преди да очисти някой невинен човечец, който още не е осъзнал в каква държава живее. А дали и с това ще се спре...
1
0
 
41
 
! Отговори
1 преди 8 години
Да внимават да не му нарушат правата, че после ще съди държавата в Страсбург. Декомрация.