Раненият в "Разсадника" бил с таксито на баща си, не е карал

Така отпада версията, че е бит от недоволен клиент
27 дек 2016 13:10,
10
Раненият в "Разсадника" бил с таксито на баща си, не е карал
Снимка: Архив, Булфото

47-годишният Янко Божков, който снощи беше ударен по главата в столичния кв. "Разсадника" и сега лекари се борят за живота му, не е изпълнявал таксиметров курс, пише "24 часа".

Още по темата

Колата, с която се придвижвал, била негова, но се ползвала като такси от баща му, казаха запознати. Тя дори не е изпълнявала курсове по празниците.

Янко помагал на баща си, който е на 73 години, с оправянето на документите и техническата поддръжка на автомобила. Никога обаче не е работил като таксиметров шофьор.

Така се опровергава версията, че Янко е бил пребит заради недоволен клиент.

Снощи, докато се прибирал, Янко бил ударен по главата с тъп предмен пред блока си. Той е в кома в "Пирогов" с тежка черепно-мозъчна травма.

Тази нощ той е бил опериран по спешност, съобщиха от болничното заведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 9Прочети 3! Отнася се и за теб!
7
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Западноевропееца" който и да е той си е прав. България от 139 г си е и за винаги ще си остане една *** руска комунистическа губерния. И е логично. Българите са си азиатски варвари , довлекли се тук от края на света. Да вършат простотии.
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе какво се впечатлявате от някакви тролски коментари?Или сте вече толкова лесни за манипилиране?Или само профи *** са останали тук?
5
0
 
34
 
! Отговори
sport преди 7 години
Чета коментарите и с всеки изминал ден ми е все по-странно как всяко вчерашно дъно е изкопано.
4
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗападноевропеецХвана ме гнус от тя коментар, сериозно.Очевидно знаеш толкова за България, колкото тя значи за тебе. Стой си у Европата, облизвай задниците на пластмасовите западняци и внимавай да не ритнеш ненадейно някоя жена по стълбите. И не ни давай съвети какво и що - България е рай в сравнение с безподобния африканизиран и ислямизиран коптор, където имаш спорната чест да съществуваш.
3
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЗападноевропеецВиж сега, всички, наричащи себе си "Западноевропеец" имат привилегията да са умствено обременени и недоразвити! Но ти злоупотребяваш с тази си привилегия!
2
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Личи по тъпочата ти, че си "западноевропеец". Дори не знаеш, че Радев не управлява. Управлява вече почти 5 (пет) години Певнелиев. Значи, съласно плевнелиевите пристрастия, вече съвсем сме заприличали на САЩ.
1
58
 
24
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Поредният нещастен случай под управлението на радев! Честито, започваме все повече да приличаме на Русия, където загинаха 72 души, защото са пили препарати като заместител на алкохола!!!