Още издирват шофьора, убил жена на "зебра" в Пловдив

Трагедията е станала снощи на булевард "Шести септември"
14 апр 2017 20:37, Петя Славова
21
Още издирват шофьора, убил жена на "зебра" в Пловдив
Снимка: архив, Булфото

Полицията в Пловдив продължава да издирва шофьора, който късно снощи е блъснал и убил на място жена на 61 години, съобщиха от МВР.

Още по темата

Тежкият пътен инцидент е станал минути преди 21:00 часа на пешеходната пътека тип "зебра" на бул. "Шести септември" срещу кино "Фламинго".

След удара автомобилът продължил по пътя си, уточниха от полицията.

Местопроизшествието е било изолирано от служители на сектор "Пътна полиция" и Второ РПУ, извършен е оглед от дежурна оперативна група и съдебен лекар, пише БТА.

В рамките на образуваното досъдебно производство, под наблюдението на Окръжна прокуратура - Пловдив, са предприети действия за издирване на избягалия водач и изясняване на причините за настъпилия инцидент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
33
 
! Отговори
Инструктора преди 7 години
Как да пресичаме? Преди да пресечеш на пешеходна пътека, спри, огледай се, и ако не преминава превозно средство, премини! Ако превозното средство е наблизо изчакай и виж дали ще намли и спре и даде път, ажо не, премини след като следваш правилото по-горе.
14
0
 
34
 
! Отговори
Do 19 преди 7 години
Тъпо е на всяко кръстовище и на всяка пешеходна пътека, която не е на кръстовище да има светофар, както предлагаш. Знак стоп е също тъпо - сложи 4 стопа на кръстовището и гледай сеира - ти и това предлагаш.Съвсем друг е проблема - липсва неизбежност на наказанието при зивършване ан нарушение, каквото има и в този случай. Ако всеки шофьор е убеден, че неизбежно ще бъде наказан, ако извърши нарушение, шофьорите просто няма да правят нарушения.
13
0
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Дано не го търсят за да го пуснат под гаранция.
12
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По телевизиите излизаха 3-4 странника които убедиха хората, че на пешеходна пътека пешеходеца има абсолютно предимство. И те повярваха и като гледам как се пресича, дори и главите си не обръщат ми е ясно, още ударени ще има. Какво пречи да се огледа и прецени, безопасно ли е или не? Ето, загина жената, въпреки че е в правото си.Защо не се каже при Борисов 1 колко книжки бяха продадени,над 200 000?И на кого?На необразовани, на всякакви. И да го намерят, жената няма да се върне. Мислете пешеходци!
11
7
 
37
 
! Отговори
124 преди 7 години
После,българите не били страхливци,да бе,най-големи шубелии,няма като мъже да застанат,а бегом в полите на майките си.
10
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До %: ДРОГИРАН Е БИЛ , НАЙВЕРОЯТНО ! В ТАКОВА СЪСТОЯНИЕ МОЖЕ И ДА НЕ ЗНАЕ , ЧЕ Е ЗАД ВОЛАНА , ИЛИ КАКВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА СЪНУВА ЛИ , ЛЕТИ ЛИ..МОЖЕ И ДА Е ХАЛЮЦИНИРАЛ ! САМО ТОЙ ДА БЕШЕ...И САМО ДРОГАТА ДА БЕШЕ ВИНОВНА...ДА ПАЗИ ГОСПОД ! ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИМ ПОСТОЯННО ОТ ВСИЧКО И ВСИЧКИ !
9
0
 
38
 
! Отговори
мангалоиди преди 7 години
всички знаят че на цар киро внук му е шофера но го прикриват докато намерят кой да изкупи вината
8
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Решението, за да няма такива случаи е просто - КАТ да глобява ВСИЧКИ шофьори, които не дават предимство на пешеходци на пешеходна пътека. Тогава такива блъснати пешеходци няма да има. Ключовата дума тук е ВСИЧКи, т.е. да няма ненаказани.
7
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първопричината е неработешия КАТ, а това, че шофьора знае, че КАТ не работи и пердаши със скорост, при която не може да спре при пресичащ пешеходец е следствие от неработещия КАТ. Просто е, но явно ще трябва да минат много години, за да се проумее от повечето хора. Засега за 27 години няма напредък. Все се говори за манталитет, култура, възпитание, задкормилно усройство и по-строги наказания и естествено става по-лошо.
6
1
 
46
 
! Отговори
% преди 7 години
Този дрисък, ако бъде хванат, трябва да бъде одран жив!
5
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много са ми смешни ***, дето тръгват да пресичат с вирнат нос, без да се оглеждат...
4
3
 
65
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Шофьора е на никой чичко синчето, яхнал автомобила и си мисли, че всички са длъжни да се съобразяват с него. Типична чалгарска простотия.
3
29
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Още колко такива инциденти ще има.... Но така е, щом слушаме ЕС за всяко еврогейско извращение! На времето беше - преминаваш да пешеходна пътека, ако автомобилите са на безопасно растояние за теб! Сега ЕС ни наложи, скачай на пешеходната пътека той е длъжен да спре ! Така е, ама автомобила е два тона и е възможно да не спре на време!
2
8
 
53
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017 г.Пред Парламента!Ти Решаваш!
1
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Селска нация