Пиян и надрусан: Шофьор крие дрога под табела на "Мерцедес"

Бургазлията бил спрян от полицаи, защото шофирал рисково
11
Пиян и надрусан: Шофьор крие дрога под табела на "Мерцедес"
Снимка: архив, БулФото

Пиян и дрогиран шофьор укривал наркотици под регистрационната табела на автомобила си, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Бургас.

Вчера около 19.30 часа служители от бургаската жандармерия, пътуващи със служебен автомобил за Несебър, били изпреварени от дясната страна и засечени от лек автомобил "Мерцедес CLS 63" непосредствено след кръговото кръстовище на изхода на Бургас.

Водачът на "Мерцедеса"-а шофирал рисково, създавайки предпоставки за катастрофа.

Автомобилът е спрян на около 100 метра от разклона за Каблешково. Установена е самоличността на водача – 34-годишен мъж от Бургас, който шофирал след употреба на алкохол с концентрация 1,03 промила.

На водача е съставен акт, като са свалени регистрационните табели на автомобила. При демонтажа под задната регистрационна табела са открити две полиетиленови пликчета.

Едното съдържало жълто кристалообразно вещество (метамфетамин), а другото - бяло прахообразно вещество, чийто точен състав се изяснява.

Мъжът е тестван за употреба на наркотични вещества, ката апаратът отчел положителен резултат за употреба на кокаин и метамфетамин. Задържан е за срок до 24 часа със заповед за задържане. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.