Трети учебен ден, а вече побой над учител. Последиците?

Учениците, пребили учител в Садово са задържани от полицията
Обновена: 20 сеп 2017 11:00 | 20 сеп 2017 10:37,
57

Дни след началото на учебната година, в професионалната гимназия по селско стопанство в град Садово се случи инцидент – ученици от 12 клас пребиха свой учител по време на час.
Още по темата

Трима ученици нарушават дисциплината в четвъртия час. Започват да обикалят етажите и да отварят вратите на кабинетите. Пречат на учениците и учителите и да създават напрежение за цялото училище.

Двама от преподавателите отиват да се оплачат на заместник-директора. След като укротили буйстващите деца, всички тръгнали да се прибират по стаите.

Изведнъж един от дванадесетокласниците намира дървен прът и пребива единия от оплакалите се учители. Това разказа за случая директорът на училището Димитър Йорданов.

"Пребитият учител е изпратен моментално след това в болница, а сега е вкъщи под домашно лечение. Останалите преподаватели не са уплашени, но има известно притеснение", допълни още той пред репортерът на Bulgaria ON AIR Илияна Шишкова.

"Предстои да се проведе родителска и учителска среща, на която ще се прецени каква ще бъде съдбата на побойниците. В момента те са задържани от полицията. Предстоят да се изяснят причините за този инцидент. Подобни прояви на агресия са непознати за училището ни. Съвсем възможно е да бъдат изключени", посочи Йорданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Садовоучителагресия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не става с "възможно е": изключете ги още начаса и нека Образованието да им забрани посещаването на всякакви държавни и частни училища в градовете! Вземете им проба за алкохол,наркотици и етническа принадлежност: със сигурност ще се издънят поне в едната!
43
8
 
1
 
! Отговори
Родител преди 6 години
Ние ви пращаме нашите нормални деца, Вие, опростачени учители-печалбари ги правите побойници! Кой знае как грубо се е държал тоя "учител", а може и пръв да е посегнал!!! Училището извращава нашия труд по възпитанието на децата ни! учат ги да пушат и им пишат ниски оценки, вместо да ги поощряват и обгрижват!
42
3
 
3
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Идеята на интеграцията е обратната идея на абсолютно всичко, което човечеството е достигнало като хуманно отношение към личността. Основното ни право е да създаваме групи, в които да пазим идентичността си, да бъдем различни като мислене и поведение. Различните не са само извратените, както внушава политиката. Различните сме всички ние, които имаме изобщо някакви идеи за живота си и желаем да бъдем творци на живота си. Унифицирането е престъпление на диктаторски режими. Интеграцията е точно това
41
2
 
4
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Част от проблема е ключовата дума интеграция. Начинът, по който политиците измислят една теория и след това нарушават сума закони и човешки права, заради нея, е смешен, но хората се връзват. Има родителски права, човешки, харта за правата на човека, свободата на словото и съвестта, сума международни договори, които сме разписали... всичко това означава, че ти може да имаш своя среда, по твоя мироглед и твоето дете не е длъжно да интегрира никой и да търпи никой. Обществото губи свободата си.
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да бъдат изключени, докато "парите следват ученика".Което не пречи да бъдат съдени като възрастни - след като са 12-ти клас са на поне 17, а по-вероятно и на 18.
39
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23Kакво е "ситуациЙ"? Римски пълководец ли?....
38
1
 
7
 
! Отговори
бой и ееене преди 6 години
Да му мисли полицаят какво ще му правят утре като ги пуснат.
37
0
 
17
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Целта е нацията да бъде опростачена, с подобни семенца държавата може да се справи веднагически ама воля няма, трябва им рая, потребителски единици и лесноманипулируеми бедняци
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Законодателите да кажат още колко учителя трябва да пребият за да направят адекватни промени в закона!
35
5
 
14
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
До Съвремие здравейПред нас блести си магистрала,окъпана от Бойков дъжд,и ние бърка бърка-бъркаме асфалта,за европейския ни път могъщ.
34
4
 
6
 
! Отговори
Съвремие здравей преди 6 години
Пред нас са блеснали житатаокъпани от топъл дъжди ний вървим, вървим, вървим, вървим нататък,и няма край, и няма край на шир и длъж.Ехо! Ехо! Безкрайна шир и длъж...
33
4
 
21
 
! Отговори
георги преди 6 години
Ах.. да ги .. тия глупави животни.. Само бой ги оправя. И жените като родят едно дете - директно да им режат тръбите и до там. Няма презервативи, спирали, акции по ограмотяване и подобни. Те не разбират от нищо. Все едно да научиш котка да пикае в тоалетната и да си пуска водата - в youtube има клипчета как го правят, но на практика не съм виждал такава котка.
32
2
 
15
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Много по-рентабилно е с държавни средства да построиш една фабрика за тоалетна хартия, но неграмотните да се издържат сами там. Отколкото постоянно да се вземат пари от работещите, за издръжка на тези хора. Кое е по-пазарно, да ползваш чужди пари, за да храниш едни хора и да ги учиш и отопляваш или да използваш пак чужди пари, но еднократно, за да прекъснеш този процес и да впрегнеш труда на неграмотните в нещо полезно. Всички ще изберем да им купим тоалетната хартия, пред това да ги отглеждаме.
31
1
 
10
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
За мен логиката е следната - има семейства, които не работят. Защото държавата забранява неквалифициран труд. Оттам, цялата неграмотна прослойка тръгва да се занимава с престъпност. Което води до тежко занемаряване и оскотяване на фамилиите, децата са част от това. Това не се поправя с бой над децата и с изземването им от семейната среда. Връщаме се от началото, работа за родителите, неквалифицирана, щом е нужно и отстраняването на първопричината за престъпния модел. По-рентабилно е от помощите.
30
1
 
24
 
! Отговори
все повече ще стават преди 6 години
Тези случаи ще се увеличават. Пратете им ги в МОН и ги оставете цяла година да се разхождат по коридорите там сред лудите лелки
29
2
 
22
 
! Отговори
амок след кома преди 6 години
останалите родители за какво са виновни, че ще ги привикват на среща - ще им раздават листовки по европроект "Агресия"? има си директор, изключват го и да си търси друго училище, ако изобщо възнамерява да завършва.
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Та ето колко грамотни сме били 1893гПредставени са данните за постъпващите във войската младежи и те не представят Княжеството в особено добра светлина.В първенците от Саксония процентът на грамотност е 99.99%. Над 99% е още в: Швеция, Дания, Германия, Прусия, Швейцария. Над 90% е в Бавария, Франция. 84 е той в Белгия, 69% в Австрия, 64% в Унгария, 58% в Италия. След България (34.17% по данни от 1891 г.) са Русия с 34.17%, Сърб
27
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключвате ги от училище и в полицията, в детска стая. Обществено полезен труд, да ходят да строят Хемус. Само на помощи я карат.
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...Съвсем възможно е да бъдат изключени..."Ерго, съвсем е възможно и да бе бъдат изключени.Щото, ако не вземат детски това си е расизъм, дискриминация, фашизъм дори.
25
1
 
11
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Проверили ли са ги за дро.га, алкохол и т. н.?