Товарен бус с ремарке уби мотоциклетист на пътя

Починалият е 74-годишен германец
20
Товарен бус с ремарке уби мотоциклетист на пътя
Снимка: Булфото, архив

Германски гражданин с мотоциклет е починал в катастрофа на пътя между селата Лозен и Малко градище в община Любимец, съобщиха от КАТ - Хасково.

Инцидентът със 74-годишния моторист е станал в 17,30 часа вчера.

Товарен бус е застигнал по пътя движещия се по посока село Малко градище мотоциклет. Към него е имало прикачено нерегистрирано ремарке. Последвал е удар отзад, при което водачът на мотора е починал на място.

Шофьорът на буса на възраст 56-години е дал отрицателна проба за алкохол. Образувано е досъдебно производство.

Междувременно днес в 4 града в област Хасково имаше по програма служби в памет на загиналите на Световният ден за възпоменание на жертвите при пътнотранспортни произшествия, съобщи БТА.

Панихиди се отслужиха в Хасково, Харманли, Ивайловград и Симеоновград. В Симеоновград отбелязват деня с поднасяне на венци и цветя пред мемориала "Шестте великденски ангела" и награждаване на победителите в конкурса за рисунка "Не на войната по пътищата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
къде е гледал, с каква скорост е летял за да застигне мотора
4
1
 
4
 
! Отговори
Ша ва пшющя преди 4 години
Що е то товарен бус? И то с ремарке?
3
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И чих го търси този Немец у Мутроландия. Нямаше ли кой да му каже че там при вас ще го онодват окрадат и утрепат. Що не дойде тук в Австрия да си живее живота. Много немски пенсионери ги гледам как се преселват в селца около Виена и с пенсиите си позволяват охолен живот. След 5 години и аз ще се пенсионирам но с Австрииска пенсия която щее по висока от Немската. Бог да го прости човека в лоша територия сее преселил.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ремаркето е било на мотора.
1
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чингапук е карал технически неизправен,раздрънкан и изгнил бус с незаконно ремарке и със купена книжка(или без такава) ,храстажията като случайно го спре му хвърля 50 кинта и продължава докато не убие някого!Естествено после за Чингапук затвор няма щото е защитен вид!През това време храстажията ще се хвърли от бързане под гумите на някой българин със здрава кола и ще почне да го тормози с глупости,че накрая да го глоби за нещо си!