Певицата ЛиЛана: Не съм заплашвала АПИ

Тя призна, че познава Васил Божков, но не поддържа контакт с него
10 авг 2020 10:20, Нели Христова
40
Певицата ЛиЛана: Не съм заплашвала АПИ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Певицата и бизнесдама Лиляна Деянова показа в интервю на живо от дома си по bTV обвинението към нея. То не е за злоупотреба с европейски средства, а за това, че е заплашила ръководството на АПИ, че ще останат без работа, като второто е, че е дала неверни данни при усвояване на европейски средства.

Лиляна Деянова каза, че не е заплашвала членовете на управителния съвет на АПИ с това, а че ще изнесе публично данни за злоупотреби и ще сезира прокуратурата за това.

"Познавам Васил Божков, както познавам и много други хора. Не са бизнес отношенията ни, в момента дори не поддържам връзка с него. В момента гледам да обърна внимание на семейството си", каза Лиляна Деянова.

"От Божков съм искала съвети за някои за някои неща и когато му казах, че ше продаваме електронни винетки, той реагира, че това никой няма да ни го даде за нас. Ние смятахме, че след като няма да има обществени поръчки за това, а ще става само с регистрация, ще го направим", призна тя.


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 11

Или от мног нагли хора, вярващи инадяващи се, че всичко ще мине и замине, ама не сме 1996-а, дето мжоеш да потулиш всичко и няма никой да го спомене повече ...
12
1
 
20
 
! Отговори
(-_-) преди 2 месеца
В България бизнес не можеш да правиш без да снесеш по веригата на правилните хора. В случая има интереси и пари - като се проследят тези 2 неща ще стане ясно, че всички са омазани с течен шоколад :)
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Престъпление 1:
От АПИ са и се направили на голема работа, а тя им е казала, да си изпълняват работта, че иначе ще я загубят. Ми нормално. Кво престъпление е това? Па и каква възможност има тя, че да ги остави без работа?
Престъпление 2:
Неверни данни. Това може да е всичко от фалшифицирани документи, до правописна грешка или адрес на служител, който си го е променил един-два дена преди предаването на документите. Кое е? Явко е последните две, като гледам ....
10
2
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 2 месеца
Значението на думата заплата е :
Когато заплашваш лицето ,че ще извършиш спрямо него незаконно деяние .

Ще те обадя в полицията ,ще те зарежа или ще те уволня могад да бъдат наричани заплахи само от напълно неграмотни лица .
Виждате на какво ниво ни е прокуратурата !!
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Лошото е,че не е само на това ниво а до най-дребната сергия е така.Само на правилните хора се разрешава да правят бизнес в БГ,ако е на държавна или общинска територия,а и дори да е на частна.Затова бягат инвеститорите и няма капитали.Няма наивници да си донесат парите тук където всеки чиновник иска и нямаш време да мислиш за бизнеса,а се разправяш с такива.
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Задържаха всеки, който някого е бил с Божков в една стая, без тези, свързани с ГЕРБ и ДПС ...
Поне съдилищат не са масово корумпирани, което е пълна изненада за мен.
7
13
 
7
 
! Отговори
Мутроландия преди 2 месеца
В Мутроландия е така!
Прав е бил Божков, като и е казал ачик ачик дето се вика: В Мутроландия за да живееш като бял човек, трябва да си от правилните хора!
Всички вие, които се кефите на бай Бойко и взимате под 10 000 евро месечно, сте от НЕправилните хора!
6
2
 
14
 
! Отговори
до 5 преди 2 месеца
С обвинение за изнасилване и репутация на Казанова, както и другите 17 обвинения - нищо. Просто разбирам успеха, то е смешно да е в ИТ индустрията, все едно един програмист да стане чалга звезда
5
5
 
8
 
! Отговори
Бау преди 2 месеца
Жената е далеч от нещо специално като външност (даже я има в Playboy). Божков може да си позволи невероятни жени. Не мисля, че е постигнала нещо със секс ....
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 1

Абе хубаво го приказваш, ама кажи ми, кой ще вдига нагоре, някакви дето бяха "извйеснИ" преди 10-15 години?
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 2

И какво, ако е спала? Това, зе ти не си спал с никого, не означава, че всички са като теб.
2
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Излъгаха ни. Казваха ни че е точела евросредства, че не е изпълнявала проекти а то ...
Заплаха? Ама каква заплаха? Щели да останат без работа ... ми като се накъдърни!!!
И другото - "невярна информация". Невярна информация, ама каква?
Гешев нали "разпространява" - да разпространи сега! Да не се окаже, че някой си е писал налични средства 149 500 лева, вместо 149 998.2 лева, че НАП съм виждал, да запорират на "не наши хора" заведения за 1.2лв липса в касата ... Ква е тая държава?!?
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
спала ли си с него, както и с много други хора