Какво ще стане в Бразилия след края на Световното?

Ще се превърне ли стадионът в ненужна скъпа вещ?
Обновена: 16 юни 2014 15:10 | 13 юни 2014 13:14,
16
 Какво ще стане в Бразилия след края на Световното?
Снимка: bgonair.bg

Бразилия е една недоволна държава, от месеци хората са на улицата и протестират. Искат образование, здравеопазване и подслон, но не и Световно първенство, въпреки че там футболът е като религия.

Стадионът, построен за Световното, струва над 10 млрд. В Бразилия се надяват след края на първенството да го продадат, за да си върнат инвестициите.

Вижте повече за съдбата на Арена Амазония във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
8
 
! Отговори
I'm преди 9 години
Алооо редактореее!!! Я пак прочети статията и открии тъпотията написана в нея... Каква е цената на стадиона? - 10млрд!!! - Ко? -Не!!! ... Може ама евентуално Виетнамски донги, но дори и тогава пак сметките не излизат и няма начин цифрата да е такава. Васкеее ти си оправи писанията моето момиче!!!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е някъде по средата - и се е крало и някой вади дивиденти при всеки удобен случай ( и там има НПО на заплата към ЦРУ)
8
10
 
8
 
! Отговори
Хихи преди 9 години
Яко се е крало и там значи.Тая нашата Русеф не беше ли и тя потомствена партизан-комунистка?Нищо чудно тогава :)
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен световното първенство в Германия през 2006 г. си беше най-доброто като организация.
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната издънка на журналята. Не, стадионът не струва 10 млрд, цялото световно струва 11 млрд евро. Дори и валутата не сте писали. Ама дори и за бразилски реали да говорим, пка не излиза сметката. 10 млрд реала са над 3 млрд евро. И това само един стадион при положение, че цялото световно струва 11.Абе както и да го гледам, пак сте превеждали дословно. Дори и дословно не е, защото сте изяли някои думи.
5
1
 
2
 
! Отговори
край преди 9 години
Да не сте правили българка началник.
4
5
 
5
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
ТЕЗИ ЛАТИНОСИ СА ДОСТА ДОСАДНИ ! ЗА КАКВО ИМ Е ОБРАЗОВАНИЕ ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПОДСЛОН ???НАШИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ АНАРХИСТИ КАК ЩЕ ИМ ОБИРАТ ПРИРОДНИТЕ И ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ АКО ВСИЧКИ СТАНАТ УМНИ ЗДРАВИ И С ПОКРИВ НАД ГЛАВИТЕ?ЩЕ ИМ НАПРАВИМ ЕДНА ХУБАВА КРИЗА И И ПОСЛЕ ПОНЕЖЕ СМЕ ДОБРИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ЩЕ ИМ ДАДЕМ ЕДНО 500МЛРД ЗАЕМ ДА СИ ВЪРЖАТ ГАЩИТЕ НАД КОЛЕНАТА!
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако стадионът действително струва 10 млрд. нещо си - от статията не става ясно каква е валутата - сумата може да се окаже действително безумна ако са евро или щатски долари. Тогава ако ще всеки ден да играят маочве на него - няма да могат да избият парите си с години, да не кажа десетилетия.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
edno vreme v qponiq i korea gi stroiha tehnite za po 100 - 200 miliona ... sega 10- 20 miliarda ... primer za iztochvane na sredstva ... uspeh da go prodadat :D
1
4
 
4
 
! Отговори
do n 1 преди 9 години
ti da ne si drogiran be