COVID-19 остави ЦСКА без стадион

Кризата затруднява финансово клуба
31 мар 2020 11:00, Нели Христова
30
COVID-19 остави ЦСКА без стадион

Учредяването на съвместното дружество между ЦСКА и спортното министерство ще се забави с оглед на ситуацията създадена от коронавируса. Очакваше се до края на март, т.е. до днес, да излезе оценката на "Армията" и Панчарево, които бяха инспектирани от вещи лица по-рано през този месец, пишат от Gol.bg.

Дори експертизата да бъде обявена в този срок, учредяването на дружеството "Спортни имоти "Българска армия" ще се осъществи на по-късен етап. Първоначално очакванията бяха то да бъде създадено броени дни след обявяването на оценката на имотите.

"Не мога да кажа дали оценката ще се забави, макар че не би трябвало да има пречки", каза адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов. "Дори оценката да излезе в срок, подписването и учредяването на съвместното дружество ще се затрудни при настоящата ситуация", допълни Трендафилов.

"Положението в ЦСКА е както в цялата държава. Ситуацията затруднява финансово клуба, не се провежда първенство, а от там и приходите са трудни. Определено работата на ЦСКА се затруднява, но няма как да планираме нещо при статуквото и извънредното положение", каза още адвокатът.

Още по темата четете на сайта на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
гост преди 4 години
то пък иначе точно да го построят този стадион...незнам защо толкова се говореше за това. други бяха проблемите
26
1
 
2
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 4 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
25
2
 
5
 
! Отговори
One преди 4 години
Цицекс, шаляля. това не е цецката. Това е подигравка, аз ако бях чорбар щях да се гръмна, как се гаврят с хората с измислени отбори.
24
3
 
6
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
аз пък не разбрах защо стадиона и базите се дават на гмо-то, а не на другите с числата...каква е разликата между двата отбора?
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те пък все едно се бяха втурнали с 200км/ч да го строят все още дни... В България има построен точно 1 стадион за последните 20 години
22
2
 
10
 
! Отговори
anon преди 4 години
На колко души дава прехрана един футболен клуб? 30? 40?Сериозно ли? Това ли е най-важното. 12 безмозъчни милионера.
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цесекари, вижте си отбора от чужденци и приемете истината в очита. ЦСКА е бил велик отбор. А през 2020та година това вече не е ЦСКА, това вече е гавра с историята на клуба. Срам и позор.(не казвам, че Левски е по-добре, казвам, че не трябва да приемате такъв отбор да се нарича ЦСКА)
20
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, ще падна. Отворих да видя актуалния отбор на ЦСКА:10 полузащитници от които 9 !!!! ДЕВЕТ от 10! чужденци:Върнан Анита, Рубен Пинто, Денис Давидов(руснак), Греъм Кери, Вив Соломон-Отабор, Енрике, Тиаго Родригес, Едвин Джеси, Стефано Белтраме. Не трябва дължавни пари или държавни имоти на данъкоплатците да се ползват за този чуждестранен отбор! СРАМ и ПОЗОР!
19
5
 
4
 
! Отговори
az преди 4 години
за сметка на това гeй-рена от утре е с козирка, а наркоманите в арена армеец да ги лекуват турските ибрихчии!
18
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо трябва да има "съвместно дружество" с парите и имотите на данъкоплатците за да може частен отбор да играе? Държавата трябва да се грижи единствено за това обикновените хора и децата да имат възможности да спортуват за здраве. А не за частни отбори. Още по-зле е, че отборите им са пълни с чужденци. Така че това дори не е български спорт. ЦСКА няма картотекиран нито един българин нападател. Който не вярва да провери в интернет.
17
1
 
7
 
! Отговори
ист преди 4 години
ЦСКна армията. Къде е армията, къде са мутрите собственици на отбора.Този отбор трябва да се прекръсти, защото петни името на българската армия.Да се прекръсти на череп, лупи, мутри и както искате. Но не ЦСКА.
16
2
 
6
 
! Отговори
Каракочев преди 4 години
Всичката Мара втасала, само .....
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не без стадион, без топки! От нерези станаха на евнуси.
14
2
 
6
 
! Отговори
смях преди 4 години
ЦСКА-София-Ново, аха да го почне стадиона и пат греда. Опс, те гредите ги изрязаха.
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да играят мачове. Не ми пречат
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ***: Има смяна, прав си. Един клуб, Литекс, се преименува на ЦСКА- София. И престанете да го отричате, защото почти целият персонал на Кърпачев се премести в София. Заедно с манталитета си.
11
3
 
17
 
! Отговори
пффф преди 4 години
COVID-19 остави хиляди без работа, хиляди болни без адекватно лечение и блокира като заложници милиони по домовете им без приходи, какво ме интересува, че ЦСКА или който и да било футболен отбор останал без стадион?
10
3
 
8
 
! Отговори
лежски преди 4 години
затварайте прасетата
9
2
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЕФБЕТ ЕВРО ФУТБОЛ БЕТ Е БИЛО НА БОЖКОВ А НАЙ-ВЕРОЯТНО СИГУРНО ОЩЕ СИ Е С ПОМОЩА НА НЯКОЯ ОФШОРКА КАТО СИНИСТРО И МОЛЕСТОВ МОМЕНТА И ЦСКА И ЛЕВСКИ СА С ЕДИН СОБСТВЕНИК БОЖКОВ!БОЖКОВ ИЗТОЧВА ДРУЖЕСТВАТА СИ ДО РЪБА НА ФАЛИТА ТЕЗИ КОИТО СМЯТА, ЧЕ МОЖЕ НЕЩО ОЩЕ ДА ВЗЕМЕ А ДРУГИТЕ НАПРАВО СИ ГИ ФАЛИРА! ПРАВИ ГО ЩОТО ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ДЪРЖАВАТА ДА СИ ПОИСКА Я ДАНЪЦИ Я ДРУГО И ЗАТОВА ДРУЖЕСТВАТА СА ПРАЗНИ ДА НЯМА КАКВО ДА СИ ПРИБЕРЕ ДЪРЖАВАТА И ДРУГИТЕ ОТ ТЯХ ПРИ НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ!
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете да качвате такива глупости наречени новини по спортни теми защото дразните хората.Абсолютно безотговорност от медиите се забелязва.Живеете в собствен свят.