Дебелаците се притесняват от празниците

Някои чакат с нетърпение празниците, за да имат оправдание да си хапнат здравата
25 дек 2008 16:18,
13
Дебелаците се притесняват от празниците
Снимка: Булфото

Коледните и новогодишните празници могат да бъдат изключително предизвикателство за лицата с наднормено тегло и затлъстяване, опитващи се да влязат във форма.

Много често се твърди, че те очакват с нетърпение предстоящите дни, за да имат абсолютното оправдание да се насладят на вкуснотиите.

Истината е, че те очакват празниците по-скоро с притеснение относно слабостта им да устоят на изкушенията на масата, съобщава здравният сайт Puls.bg.

Някои съвсем съзнателно избягват събирания с тази цел, пояснява Мартин Бинкс, директор на отдела за поведенчески науки към Duke Diet and Fitness Center - американски център за борба със затлъстяването.

Той и екипът му дават следните съвети за празничните дни: съсредоточете се върху коледната атмосфера, отделяйте повече време на приятелите и семейството;

при наличие на примамливи ястия контролирайте големината на порцията; ако на следващия ден влезете в нормален режим на хранене и движение, една вечер няма да се отрази коренно на фигурата;

приказвайте повече, отколкото ядете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nqma takova KRETENSKO zaglavie! "debelacite"....opredeleno ima po-normalni nachini da se spomene tozi problem!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И дебелите хора не ви харесват, споко....
10
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
da ne e za vqrvane no e taka pisna mi lqtoto da slabeq a zimata da debeleq az su6to mrazq debelite hora no uvi az sum takava no na istina ne moga da se spravq s kilogramite pomognete mi
9
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
обичам да консумирам свинско и телешко месо , но мразя да спя с миризливи дебели *** и крави...
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
60-godishni v tela na 25 i mozuci na 18... istinska slerotichna Arcadiq. Samo sex i ***.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз не съм дебелогъзеста ***, но не се и отвращавам от такива! Аман от комплексари, *** си на село селяндурче. Кой какъвто е важното е да се чувства добре! След тази *** статия следва да посочите номер на някой фитнес или пък чудодейна хранителна добавка с чиято помощ ще стането 20кг с мокри ***! Гади ми се от т.нар. БГ медии Пфу...
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Изпитвам истинско отвращение при вида на някоя дебелогъзеста ***/прасе.От всички пороци,лакомията е най гадния.Не съжалявам ако съм обидил някой дебелак.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Reklama za fittnes business(a). Absolutni gluposti. Veseli praznici i sreden na kompeksarite doFtori!
4
0
 
0
 
! Отговори
анонимко преди 15 години
пазенето на диети и на всяка цена влизането във форма - истерия, породена от постоянното натрапване на атлетичните фигури по списанията. Истината е, че едни хора са пълни, други, слаби, едно време да си слаб е било фатално, сега пък казват, че е зле да си дебел.Глупости на търкалета.
3
0
 
0
 
! Отговори
луна преди 15 години
Да, ние в "Свобода", "Толстой", "Надежда" 2 и 4, и "Момкова махала", дебели и тънки, се съсредоточавахме върху "Коледната атмосфера", но не се получаваше. Банда хулигани вилнее между блоковете от обяд преди Бъдни вечер, продължавайки и сега с взривове и трясъци, глупашки хвърляйки ракети и срещу прозорците. И безнаказано. Те "се реализираха", "изливаха си младежката енергия" а по-просто - се подиграваха с нареждането "да не се гърми на обществени места" (?! - що е то). Жилищните квартали вероятно не са "обществено място". Боже, дали ще можем някога да прекараме една спокойна Коледа и една красива, неопростачена Нова година? Няма ли кой да надделее над диващината?
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
XA XA XA XA NE sam vidql nqkoi DEBELAK da se pritesnqwa.... NAPROTIV :D
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много лесно се дават съвети.