Денталната имплантология предлага и естетични решения

Интервю с Д-р Бранимир Кирилов
Обновена: 4 фев 2013 17:18 | 4 фев 2013 17:18,
2
Денталната имплантология предлага и естетични решения
Снимка: Reuters

Д-р Бранимир Кирилов е лекар по дентална медицина. Завършва специалност Дентална медицина на Медицински университет – София през 1998 г. През 2003 г. придобива специалност по Орална хирургия.

Завършил е успешно множество квалификационни курсове в областта на денталната имплантология при водещи световни специалисти. Професионалните му интереси са съсредоточени в областта на имплантологията, оралната хирургия и Pillar процедурите.
 
Изнася доклади и лекции като участник в международни конгреси по дентална имплантология в САЩ и Европа. Автор е на редица статии и публикации в областта на имплантологията и естетичната стоматология.
Името му се свързва с изграждането, имиджа и развитието на българската школа по дентална имплантология и пластика. Ръководи семинари и консултации в Международния учебен център по дентална имплантология IFZI – България.
 
Член е на Международния конгрес на оралните имплантолози – ICOI и Българския зъболекарски съюз.
През 2005 г. основава клиниката по дентална медицина Медикъл Дент, която е официален представител на Международния учебен център по имплантология - IFZI, със седалище в Нюрнберг, Германия. Д-р Кирилов е сертифициран и лично ръководи и провежда обученията по дентална имплантология.
 
Д-р Кирилов, какво представлява денталната имплантология?
 
Денталната имплантология дава възможност на хора, които са загубили комфорта от усмихването и храненето да възвърнат качеството и стила си на живот. Денталните импланти са решение както при нужда от възстановяване на единични липсващи зъби, така и при пациенти, лекувани с подвижни протези. Възможностите на съвременната дентална имплантология са необятни.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Емона преди 11 години
На една близка 50 годишна дама и се наложи да й имплантират кост при най-добрия и най-популярен лекар в София в тази област. В момента жената има едни вече безкрайно дълги проблеми, защото организмът отхвърли костта ... А иначе цените са безумни, да. На мъжа с който живея също имплантираха кост при този лекар преди време, приличаше на ритан в главата повече от месец изобщо не можеше да се храни, освен със сламка и сокове.
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това е вярно,само дето цените са недостъпни за много хора.Имплат е за предпочитане пред мост,където зъболекарят ще изпили на прах чисто здрави зъби за да сложи моста.В идеален свят хората би трябвало да получават импланти на достъпна цена,но...нито света е идеален ,нито зъболечечението е повече здравеопазване,отколкото зъболекарска индустрия за пари,считайки стотици пъти по-скъпите от реалната им стойност импланти(както корони и подобни)