Мъже пътуват стотици километри, за да се оперират в Хил клиник

Клиниката разполага с прочутия Зелен лазер, с Тулиум и с Холмиум лазери
Спонсорирано съдържание | Обновена: 29 авг 2016 08:03 | 29 авг 2016 06:00, Екип на Dnes.bg
Мъже пътуват стотици километри, за да се оперират в Хил клиник
Снимка: Хил клиник

Когато увеличената простата дълго време измъчва мъжа, пречи на уринирането, буди го няколко пъти нощем, а в по-сериозните случаи дори се стига до катетър, решението е операция. Утвърденият с години екип лекари на Хил клиник, модерната техника и хилядите щастливи пациенти са достатъчна препоръка за все повече българи да избeрат да лекуват простатата си там. В отделението по урология работят с пълната гама от най-добри лазери за безкръвна хирургия на простата. Лекарите д-р Боцевски, д-р Георгиев и д-р Деримачковски, под ръководството на световноизвестния д-р Фернандо Санча имат не само огромен опит и знания, но и разчитат на отличен набор от най-качествена апаратура.

„Да работиш с апаратура от висок клас е привилегия за нас като лекари и за мъжете, страдащи от смущения в уринирането. Няма никакви граници! Всяка простата, независимо от големината й, подлежи на безкръвно и сигурно отстраняване. В практиката си често имам пациенти с 100-120 грамови жлези, а сме оперирали успешно и мъж с над 300–грамова простата.“ уверява ни д-р Александър Боцевски. 

Лазерните операции на простата допринасят за безукурната репутация на Хил клиник. При тях мъжът не се подлага на пълна упойка, кръвозагубата и болката са сведени до минимум, а усложнения след операцията няма или са малко и отминават с времето.

„Всичко, което правим в Хил клиник – въвеждане на нови технологии, усъвършенствани техники и перфектно обучен персонал е в името на пациентите. Искаме българските мъже да имат възможността да се лекуват в условия, съпоставими и дори по-добри от пациентите в Западна Европа и САЩ.“, споделя д-р Санча. „В България няма друго болнично заведение, в което с лазер за оперирани от увеличена простата повече от 1300 души. Това говори за професионализма и рутината на екипа.“

Лазерите в урологията са широко застъпени, защото позволяват без разрез да се отдели увеличената, излишна простатна тъкан и да се възстанови нормалното уриниране. Персоналното отношение към всеки пациент, сериозния практически опит на екипа и наличието на „великата тройка в лазерната урология“ – Зелен лазер, Тулиум лазер и Холмиум лазер превръщат клиниката в естествен първи избор за много българи.

„Случва се при профилактичен преглед на простатата да открием данни за злокачествен процес. След първоначалния преглед следващата стъпка е да се направи биопсия, която в Хил клиник извършваме по ехографски контрол и с последен модел биопсичен пистолет. Това е изследване, което дава обективна преценка за състоянието на пациента. Правят се и няколко други изследвания. При ранна диагностика и адекватно терапевтично поведение ракът на простатата може успешно да се излекува. Пристъпваме към радикална интервенция по лапароскопски, щадящ начин. Ръководител на екипа ни е известният в Европа проф. д-р Щолценбург. Славата на професора идва от перфектната му техника и факта, че няма случай негова интервенция да е преминала от лапароскопска в отворена.", допълва колегата му д-р Георги Георгиев.

Консултации със специалистите на Хил клиник може да се направят само след предварително записване на час на 02/439 3131. Стойността на пакет „профилактика на простата“ в момента е отстъпка и възлиза на 35 лв. Повече за клиниката може да научите на www.hillclinic.com


Още по темата: Хил Клиник
Още от
Спонсорирано съдържание