Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?

Борисов обвърза вота с програмата за енергийната ефективност
Обновена: 26 фев 2017 16:28 | 26 фев 2017 15:57, Камелия Цветанова
424
Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?
Снимка: Reuters, архив

Програмата за енергийна ефективност на панелните блокове може да бъде спряна след изборите. Това стана ясно от думите на лидера на партията Бойко Борисов в Благоевград.

Още по темата

"Ако не ви харесва – спрете. Според мен, това е хубаво, ако според вас това е лошо, на 26 март може да го спрете, така че ви пожелавам успех”, заяви експремиерът, който инспектира няколко от санираните блокове в града, цитиран от bTV.

Не за първи път ГЕРБ обвързват програмата за енергийна ефективност с избори. Между двата тура на президентския вот зам. - министърът на регионалното развитие Николай Нанков, кметове и други политици от ГЕРБ чертаеха апокалиптични прогнози при загуба на Цецка Цачева, а в Смолян даже се появиха предупредителни листовки, призоваващи да се гласува с „правилната” бюлетина.

Тогава Борисов призна, че това поведение на ГЕРБ е било грешка и даже се е скарал на подчинените си заради всяването на паника.

Междувременно ресурсът на програмата наистина беше изчерпан, като се появиха информации, че е била източвана с неоправдано високи разходи за материали и работа.

По време на днешното събитие в Благоевград бившият премиер беше атакуван от няколко от присъстващите заради приоритетите по време на управлението му и липсата на възможности за развитие в региона.

Кметът на града Атанас Камбитов и някои от по-гласовитите граждани определиха това като провокация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
0
 
22
 
! Отговори
Ха сега преди 7 години
Всеки доказан ДС доносник, или е работел в политбюро, и има трудов стаж като партиен или комсомолски секретар, да бъде оставен на минимална пенсия, а парите да отидат за другите пенсионери!!! И без това всичките станаха червени капиталисти и милионери, и за тях това са жълти стотинки..
282
4
 
20
 
! Отговори
Божил преди 7 години
Спокойно- ГЕРБ и този път ще дойдат на власт а санирането е обвързано с тях,понеже западняците нямат вяра на червените присвоители и за своите народополезни програми търсят свестни партньори,а не омазани с фекалии партийни мафиоти.
281
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бягай .............с теб съм приключил за винаги - саниране та саниране хората се чудят как да изкарат месеца този само асфалт и саниране му е в устатата
280
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ГЕРБ дойдат на власт, краденето продължава и така до края на света.Борисов на всеки километър
279
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен-353Абе червени мръсни ***, защо никой от вас не прочете написаното,а четете само заглавието.Явно написаното не ви харесва.
278
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?"Да бе, и държавата загива, и животът на Земята изчезва, и Слънцето ще угадне, и т.н.Само герб и неговия пророк са нашата надежда...Да се смее ли човек, да плаче ли?
277
2
 
40
 
! Отговори
НЕ на страха преди 7 години
Вари го печи го ,Мутрата си е мутра!Рекет,заплахи и крадене!!!!
276
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма *** сте.Онзи с хемороидите артиста;) Будинов и той кандидат депутат. Същия как се правеше на възмутен срещу Сидеров преди време и скачаше на бой.Изпълняваше поръчка на шефа си, пародията на артист Мутафчиев.Той пък използваше хеликоптера на държавата за лекуването си.Що за държава а?Артисти подмазвачи.Като трябва стават щурмовия отряд на фюрера и размахват юмруци.Толкова сте артисти.
275
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като има работа и нормално заплащане, всеки ще си санира апартамента сам.Нали сме пазарна икономика, а не планова?! Некадърните мъстии ги направихте министри, шефове на агенции и всякакви измислени заплатаджии.Тотална чистка за вас и медиите в България.
274
2
 
32
 
! Отговори
АЗ преди 7 години
Ако пак си изберете мутрите, те за трети пореден път няма да изкарат пълен мандат. Вожда Борисов все ще намери повод да се направи на ощипана мома и като не му е угодно ще си тръгне.
273
1
 
29
 
! Отговори
1 преди 7 години
др. борисов,никога вече на власт,а че щяло да спре санирането,не ме интересува,Българи на 26.03.2017г.да покажем че комунисти не искаме на власт,комунистите от герб ,са по-опасни от комунистите преди 1989година.
272
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гласувайте за да не излее гневът си върху нас ,самият БОГ!!!ТОЙ Е !!!!!Без него сме загубени!Ние сме нищо,ТОЙ е всичко!!!!Молим те пощади ни!Какво ще правим без теб??????
271
2
 
33
 
! Отговори
Майсторът преди 7 години
И-з-н-у-д-в-а-ч-о на народа, крайно време е да млъкнеш!
270
1
 
26
 
! Отговори
Топа голямо Саниране преди 7 години
2014г се излъгах по обещанията за саниране поне на 50% от блоковете и гласувах за тях.Има ли поне 1% да е санирано,или блоковете се броят на пръстите на ръцете?Защо беше искането за "Сдружаване",което наплаши хората?Е,аз съм саниран от години,но защото се бръкнах в джоба и наех майстори...
269
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я пъ си помислувах дека ако тяа крадци не са на власт ,веке слънцето нема да изгрее ,ако пък са на власт ,оти ни е слънце ,то така и така светията Боко че ни свети ,*** он ,ако му веруваш е светлина,и живот и истина и път . Гоооосподи помилуй ,даааа се свети името на свееети Бойко крааадливияяя и на Лилеееето и на цялааата им кооорумпииирана бандааа
268
1
 
36
 
! Отговори
И! преди 7 години
ТОВА ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ ПАРИТЕ ЗА САНИРАНЕ СА В СМЕТКАТА НА ГЕРБ ?????????????????? ВСЕКИ ПЪТ КАТО ИМА ИЗБОРИ НИ ЛЪЖАТ ЧЕ ЩЕ САНИРАТ СТИГА С ЛЪЖИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ВАС
267
2
 
34
 
! Отговори
глас народен преди 7 години
към Боко,доверието го няма.Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спираЗначи,че голямото лапане и крадене спират
266
1
 
39
 
! Отговори
Дедовия преди 7 години
Ако ГЕРБ не дойдат на власт, санирането спира?Такова нагло и безмозъчно ко.***.ленце като Боко отдавна не е имало.Тик.во ,защо на два пъти даваш оставка и бягаш от отговорност и сега пак се вреш във властта,че и премиер пак иска за ми става не.щаст.ника ?!?Това ако не е дебелоочие,наглост и т.н здраве му кажи.Според твоите мало.умни думи без теб света ще се срине.Заради такива изказвания като на Боко тиквата извънземните не си говорят с нас
265
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В КАЧЕСТВОТО СИ НА КАКЪВ "ИНСПЕКТИРА" санираните блокове.Да не би да е минал ДА СИ ПРИБЕРЕ ТАНТИЕМИТЕ?
264
0
 
24
 
! Отговори
BRADARA преди 7 години
VSICHKI SA DOLNI LAJCI GLEDAT DA SE DOKOPAT DO KOKALA ,A TEZI TELEVIZII MANIPOLIRAT HORATA I TO IM SE POLUCHAVA

Спонсорирани публикации