Анна-Мария Гюзелева - за кариерата и трудностите

Известната балерина и актриса пред Bulgaria ON AIR
9 авг 2019 17:52, Анисия Иванова
1

Известната наша балерина, актриса, хореограф и продуцент Анна-Мария Гюзелева празнува 60-годишен юбилей. На самия празник, 4 август, е била с близки приятели в Рим.

Вече десетилетия тя дели времето си между България и Италия.

"Моят живот е свързан с непрекъснато пътуване. Винаги се връщам тук, дъщеря ми реши да се установи в България. Оказва се, че много трудно мога да се върна в България за работни проекти, въпреки че имаме много събития", сподели Анна-Мария Гюзелева в "България сутрин".

По думите ѝ вече 3 години с Олег Ковачев се мъчат да реализират филм за покойния известен оперен певец и неин съпруг - Никола Гюзелев. Филмът е заснет, но не са получили никаква подкрепа от българска страна.

"За човек като Никола Гюзелев, който е дал много на тази страна, би трябвало да се отдели финансова подкрепа. Бяхме подложени на конкурси и едва ли не ни се подиграха, защото реакцията не беше адекватна с името на Гюзелев", обясни тя.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 1 година
Моля ви се, ако беше за Криско и Азис подкрепа щеше да има от мат'реяла дори. Но за стойностите творци, прославили България се присъжда само забвение.

Спонсорирани публикации