"Доза щастие" излезе зад граница, вече е част от HBO

Яна Титова и Виктория Иванова пред Bulgaria ON AIR
19 май 2020 13:25, Анисия Иванова
4
"Доза щастие" излезе зад граница, вече е част от HBO
Снимка:

Българският филм "Доза щастие" излезе зад граница след триумфа по кината у нас. Това става благодарение на HBO.

"Още с премиерата на филма българският екип го видя като потенциално заглавие. Казахме си, че този филм си заслужава и историята трябва да бъде видяна от колкото се може повече хора. Имаме страшно качествено българско кино и тази селекция се зароди като идея в местния екип преди две години и половина. Тя дава възможност на съвременни български филми да стигнат до по-широка аудитория", коментира Виктория Иванова от HBO-България.

Пред Bulgaria ON AIR тя посочи, че историята във филма е общочовешка и има потенциал да бъде разбрана във всяко кътче по света.

Режисьорът на филма - Яна Титова, посочи, че присъствието на лентата в HBO е било планирано, а в момента платформите ни дават възможност да се докоснем до изкуството.

"Много повече хора са чувстват комфортно да гледат кино у дома. Ходенето на кино е преживяване, което няма как изцяло да бъде заменено от стоенето вкъщи пред собствения екран", отбеляза тя в "България сутрин".

"Хората са далеч от мисълта "дайте да помогнем на българското изкуство, като не сваляме от пиратски сайтове". Ако има такава подбуда, наистина се надявам да дойде от личното самосъзнание на всеки един", каза още актрисата и режисьор Яна Титова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Новите българските филми като цяло са готини. На последък доста често си купувам билет да ги гледам в една платформа легално по интернет.Със тази ковид глупост нито на кино нито на театър можеше да се отиде.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъжна история, както и на друга известна столична наркоманка Сиси графинята. Филма за нея също е много силен - Аз графинята се казва, ако на някой му се гледа.
2
2
 
0
 
! Отговори
Свещен Гущер преди 3 години
Наркомански филм само за клошове
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да се появи и на Нетфликс.Тези платформи за стрийминг се нуждаят от съдържание и е нормално да пазаруват всякакви филми.

Спонсорирани публикации