Рецептата Dnes: Пролетни рулца със сурими

Нещо по-екзотично за трапезата
Обновена: 23 май 2020 10:47 | 23 май 2020 08:30, Иванка Гъркова
2
Рецептата Dnes: Пролетни рулца със сурими
Снимка: IStockphoto

Омръзна ли ви да приготвяте едни и същи манджи докато си стоите вкъщи? Понякога е хубаво да си отпочинете за малко от традиционната българска кухня и да смените вкуса с нещо екзотично. Ето например пролетните рулца, които са най-популярното предястие в Азия. Те се приготвят на висока температура и са изключително вкусни.

Макар много от нас да правят пролетни рулца с обикновени кори, те стават най-хубави с оризови, които се използват в оригиналните тайландски рецепти, една от които ще ви представим днес.

Какви продукти са ви необходими за пролетни рулца със сурими?
– специални оризови кори за пролетни рулца (12 броя);
– 100 г ролца от сурими;
– 100 г сирене (моцарела);
– 100 г крема сирене;
– 1 ч. л. сос Уорчестър;
– 1 скилидка чесън;
– 1 ч. л. лимонов сок;
– олио за пържене;
– сусам;
– няколко стръка пресен чесън;
– сол и черен пипер на вкус;
– сос от сладки люти чушки на вкус.

Как да приготвите пролетните рулца и за какво да внимавате - вижте в  Tialoto.bg тук

Източник: Tialoto.bg


2
Още от Коронавирус
Учените обясняват защо вирусът е по-опасен от обикновения грип
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
House M.D. преди 1 ден
1. Какво е сурими?
2. Ще се получи ли с чили сос вместо с Уорчестър?