Семеен скандал по Холивудски – Кание Уест се кара с тъща си и жена си в Twitter

Той се крие в бункер, те искат да го заключат в лудница
22 юли 2020 21:30, Нели Христова
51
Семеен скандал по Холивудски – Кание Уест се кара с тъща си и жена си в Twitter
Снимка: БГНЕС

Предизборната кампания на Кание Уест, която едва започна, далеч не върви добре. На първия си митинг преди дни рапърът изнесе хаотична реч по време на която се разплака, защото призна на публиката, че той искал "да убие дъщеря си", тъй като настоявал съпругата му Ким да направи аборт. 

Разбира се, тези разкрития далеч не са се харесали на клана Кардашиян. Ден по-късно Кание продължи драмата в Twitter, след като публикува серия от постове, в които твърдеше, че съпругата му Ким и майка й Крис се опитали да отидат при него с медици, които "да го заключат", сравнявайки се с Нелсън Мандела.

Той също така публикува и скрийншотове на разговорите с Ким от деня, в който двамата обсъждали аборта на първата им дъщеря. Феновете му веднага се притесниха за психическото здраве на рапъра, но неговият приятел Илон Мъск ги успокои, като каза, че "са разговаряли преди час и Кание е звучал добре". Малко след публикуването им, постовете бяха изтрити. Но семейната свада в онлайн пространството не приключи там.

Днес Кание Уест отново използва Twitter, за да нападне съпругата си. В няколко поредни публикации той твърди, че вече две години се опитва да се разведе с Ким Кардашиян. Разривът в отношенията им настъпил, след като тя се срещнала с приятеля му Мек, за да говорят за реформа за затворниците. Рапърът също така нарече майката на Ким Крис и повтори обвинението, че двете искали да изпратят лекари, които да го заключат.

Сега Уест е в ранчото си в Уайоминг и малко след първия си изблик в Twitter публикува видео с няколко свои приятели, които са отишли да проверят дали е добре.

Според близки до него източници обаче, рапърът "вече е изгубил доверие в Ким и Крис". Самият той твърди, че се е скрил в бункера на имението си. Един от постовете на Кание бе скрийншот на СМС-и към Крис, които гласяха "Готова ли си да говорим или искаш война", а след това той нарече нея и Ким бели супремасисти. Той също така публикува и заповед, според която Крис няма право да вижда децата му.

Освен всички тези обвинения към съпругата си и майка й, Уест успя да разбуни духовете и по един стар случай - смъртта на Майкъл Джексън. В един от постовете си срещу Крис Дженър, той написа: "Майкъл ви каза за Томи преди да го убият. Ким спаси живота на дъщеря ми в името на Исус. Това е само по волята на Бог."

43-годишният Уест има биполярно разтройство. Според таблоидите, двойката не живее заедно отдавна, тъй като Ким била изтощена от това, че Кание е "много взискателен и винаги обсебен от една от своите схеми".

The Sun цитира приятели на двойката, които коментират, че Ким "преживява най-лошия кошмар в живота си" по време на "биполярния епизод" на съпруга си. Те визират всичките му изяви, откакто рапърът обяви политическите си намерения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Унуфри преди 3 години
Премести го за Ким
31
0
 
2
 
! Отговори
ined преди 3 години
Попитали радио Ереван - "Къде живеят най-грозните жени?"След пауза от десетина минути от радиото отговорили - "Затова пък правим много хубав коняк"
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
30, ако говориш за майката Крис, тя не е арменка. Арменец беше бащата.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е шоу и част от предизборната му кампания. "Биполярният му епизод" с всичките му глупости много добре съвпада с решението му да се кандидатира. Това е и целият бизнес модел на карадашияновите - набивай се в очи по всякакъв начин и извличай полза от това.
28
0
 
8
 
! Отговори
Май Нигга преди 3 години
Той с жена си не може да се справи - президент на САЩ щял да става... ахахах
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
по столипиновски е по-вярно
26
0
 
0
 
! Отговори
fF преди 3 години
Относно Amisulpride в САЩ, немците натопили човечни май-му-ни в САЩ относно случая дейтън манипулирайки скайп чатовете и записващите видео камери, полицията им вижте генезиса когато са им били гените в добро здраве, че не са способни на убийства над невинни хора! Не са те, защо тогава ги тровите да им чупите зъбите и да ги разболявате?
25
0
 
5
 
! Отговори
Ние имаме достатъчно преди 3 години
При нас е пълно с подобни ромейски саги,та на тия там отвъд окена да ни ги натрисат-мерси!Имаме си достатъчно тъмно-зелени и техните изпълнения, та да се интересуваме от подобни простотии и на други медно-зелени! Ако нещо закучат с простотиите си-може да питат Киро Рашков и неговата любеница как да разкрасят сапунката..
24
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя президент ще ми става
23
2
 
1
 
! Отговори
fF преди 3 години
Да напиша относно психотичните отрови в храната, водата и въздуха и дрехите на САЩ:Прокурор Вълев е убиецът и с пистолета и с шилото, няма съучастници, Бербатов футболистът е нанесъл няколко пробождания с шилото но леки и само е гледал, фаталното пробождане с шилото е от Вълев, но къде е била полицията в България ли? Със Скайп Waterfall е извършил самопризнания, понеже е бил ударен по главата и не помни дали е извършил той убийството или не,тъкмо да се види и Вълев е поел лично случая,заплашва
22
0
 
0
 
! Отговори
fF преди 3 години
До САЩ :Стига с тоя Amisulpride в САЩ, това не е лекарство а химическо оръжие и отрова, която ти разваля личността към лошо, освен че те разболява, нали имало някакъв убиец, на тая отрова ще си развали още повече личността и ще стане още по-брутален убиец, кой *** го е измислил това, тази отрова Амисулпрайд да я има навсякъде? Всичките да станат убийци, така ли?
21
1
 
15
 
! Отговори
Котки преди 3 години
По симптомите изглежда Кание има т.нар. Синдром на Жени Калканджиева.
20
5
 
10
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
След като се уплашиха, че Кание може да отнеме гласове от Байдън, трябва да бъде изкаран луд. Стар номер! Пък и Кание е чернокож и не върви да го изкарат расист.Тоя номер го опитаха и с Тръмп, но не мина. Настояваха че Тръмп е много стар, но също не мина. Упреваха го че е бял, но и това не мина. Пък и сега са и много заети с това да представят Байдън за нормален, несенилен и млад. И чернокож:)Интересни няколко месеца следват.
19
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кание е кандидат за президент,и може да прави каквото си поиска.Дори и стъщата може да прави всичко,стига да е съгласна.
18
2
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
"Фигурантът в ареста с криминални обвинения за измяна ли е?"-Съдът намали гаранцията на Бобоков 100 пътиКакво става, тиквета, ще го импичвате ли президента или няма да е тази седмица, че много облачно?хаха ха ха ха ха
17
4
 
22
 
! Отговори
цъкам лайк яко преди 3 години
искам да го изберат за президент и кардашян да пуска голи снимки и порно от белия дом, това би било триумф за америка
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този човек ,наистина ли смята ,че може да стане президент на САЩ?
15
10
 
8
 
! Отговори
Йосарян преди 3 години
Майтапът е, че съществена разкика между този и Тръмп на практика няма.
14
6
 
20
 
! Отговори
Тото преди 3 години
Оставете на мира гнycният ... и пошлата, развратена и безморална арабка. Това е ненужна ни информация. Живо ни интересува, Гешев свърши ли си вече работата?! Фигурантът в ареста с криминални обвинения за измяна ли е? Ако още не е, Гешев какво чака?!?!
13
0
 
15
 
! Отговори
акуд преди 3 години
сменил е синтетиката с нещо конвенционално

Спонсорирани публикации