Григор Димитров се противопостави на Джокович, но загуби финала в Париж

Гришо отстъпи на сърбина с 6:4, 6:3
Обновена: 5 ное 2023 18:02 | 5 ное 2023 17:58, Красимир Ангелов
128
Григор Димитров се противопостави на Джокович, но загуби финала в Париж
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби финала на Мастърса в Париж.

В зала "Берси" първата ракета на България отстъпи с 4:6, 3:6 пред сръбския си опонент след час и 39 минути игра. По този начин Димитров допусна 12-о поражение в 13 мача с Джокович и пропусна шанса да спечели втора титла в кариерата си от турнир от тази категория след триумфа си в Синсинати през 2017 година.

За Джокович титлата е седма в Париж след 2009, 2013, 2014, 2015, 2019 и 2021 година. Освен това трофеят е и 97-ми в колекцията му, като повече от него имат единствено швейцарецът Роджър Федерер (103) и американецът Джими Конърс (109). Четиридесет от тези титли той е спечелил на турнири "Мастърс".

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И как точно се противопостави бе манипулатори?!?!Като излезе на корта ли??Всички бугаре вече са Бойко Борисовци. Сиреч нагли лъжци от селски тип.За нищо не ставате освен да лъжете и да правите стъкмистики.Това ще свърши много зле!!Комунистите пред вас са си вода ненапита. Вие лъжата я нямате за нищо.
94
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ноле отупа Гришката
93
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Не се карайте - бийте се!" ---- Без сеирджии не може! :)) Ама аз не искам да се бия( аз съм човек ,уважаващ закона),искам само да поспортувам! Ако опонента се обади (явно голям експерт в спорта, особено в бойните спортове!) ще те викаме за публика. :)
92
0
 
0
 
! Отговори
Сеирджия преди 5 месеца
Не се карайте - бийте се!
91
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Полека да не свършиш върху клавиатурата." ---- От къде си бе, спортен гений? Ела да сложим ръкавиците да поспортуваме малко, бе ггеййзер! Да ми обясниш на практика нещата от спорта, дето ти, 120 ти килограмовия бираджия ги разбираш, а аз не. Ела да ми покажеш на практика колко разбираш от спорт. :)
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Такъв, дето ако те запука, ще те държи пет минути във въздуха. Добре, че е клавиатурата да се правиш на мъж на телефона." ---- Всъщност едва ли ще мога. Сигурно си 120 килограмова торба с ллаййна! И ако изкачиш три етажа по стълбите ти трябват 5 минути да си нормализираш дишането.
89
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Къв професионалист си ве?!По ядене на кюфтета " ---- Такъв, дето ако те запука, ще те държи пет минути във въздуха. Добре, че е клавиатурата да се правиш на мъж на телефона.
88
0
 
5
 
! Отговори
Истината 3 преди 5 месеца
Стига с това оплюване по всичко българско! Сърбите си държат на Джокович, а ние плюем по нашите звезди и легенди...
87
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Ако знаеш какво мислят западноевропейците за вас ще се гръмнеш на момента" ---- Знам,путььо! Преди около 20 дни на световното първенство по Шинкиокушин в Япония всички западноевропейци и цялата международна публика разтресе залата с викове "Валери, Валери!" в подкрепа на нашия състезател, незаслужено порязан от Японците на финала. 22 кратен Европейски и трикратен световен шампион! Професионалист, трениран от български професионални треньори, gей нещастен.
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аре, чао бе. Българите сме си такива, каквито сме. Човека стигнал до финал на 32 тия му търсят косури. Къде са Гофен, Доминик Тийм, имат ли белгийците или австрийците в първите топ 30 играчи, нямат.
85
2
 
1
 
! Отговори
Истината 2 преди 5 месеца
Онзи, който достигна ниво, за което Джокович може само да мечтае. Впрочем самият Джокович се преклони пред него, определи го като феномен и го помоли за селфи. Всички на този свят са в краката на Лионел Андрес Меси, така както всички земни царе и държави са в краката на Исус Христос Сина Божи!!!
84
2
 
1
 
! Отговори
Истината преди 5 месеца
Джоката е номер едно в тениса, но най-великият спортист практикува най-великия спорт - футбола. Говоря за онзи аржентинец, за когото цяла Бразилия стискаше палци да стане световен шампион. Онзи, чийто световен триумф събра над 2 млрд души пред тв екраните по цялото земно кълбо, и чието име бе скандирано от 70 000 фенове на "Ел Монументал". Онзи, за чиято Златна топка гласуваха непримирими врагове израелци и палестинци, руснаци и украинци. Онзи, който държи рекорда за най-харесвана снимка в соц м
83
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен (91) Нежс тия селски номера да пробутваш некадърника от Асково през Джоката. Вижда се Луната че манипулираш наивници. Мислиш се за умен ама си кух та дрънкаш.От Хасково ли си? Определено си.
82
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 87 Всички българи са професионалисти и затова държавата е затънала в Л.на. Ако знаеш какво мислят западноевропейците за вас ще се гръмнеш на момента.За нищо не ставате!! А за треньорче на циркаджии няма смисъл да говорим.И броя прочетени книги не върви в линейна прогресия с интелекта. Познавам много хора с куп дипломи които са си все същите тъпани каквито са били в началото.Всичко което казах ако го разбираше нямаше да ми се налага да го пиша тук!!!И, умен спортист/треньор няма!!
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Гоигор е велик, велик българин! От Хасково да пробиеш в световния тенис е възможно само с много огромен труд и помощ от най- близките роднини! Тениса е спорт в който се изискват сериозни материални средства! За мен най- великия спортист за всички времена е Джока!
80
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Защо ли русофобите все оплюват българина Григор Димитров?
79
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Анонимен 87. Къв професионалист си ве?!По ядене на кюфтета ли. Като чуя българин да се определя за професионалит и ми става лошо. Смотан селянин.
78
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Трола които спами под името на г-н Волгин абе *** колко сърби изобщо си срещал в живота си ,щот аз безброи -няма такава задръстена гад.Учи сръбски да те разбира цял свят....-селски *** националисти ,един европеиски език не могат да научат.Значи като целуваш нечии *** поне си избираи тоя дето знае да ползва тоалетна хартия.
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"До Анонимен (72) Полека да не свършиш върху клавиатурата." ------ ***, аз се занимавам професионално със спорт и тренирам спортисти. И не възхвалявам или отричам, а преценявам като професионалист. Но знам, че на chикидджии като теб е безмислено да обяснявам. Делят ни години тренировки и томове професионална литература по въпроса.
76
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Моля.Моля. АкълотНекрофил. Да ъри на ичка си айна

Спонсорирани публикации