Лозан Панов: Нуждаем се час по-скоро от легитимно правителство

Той увери, че остава независим кандидат
22 окт 2021 11:20, Нели Христова
55
Лозан Панов: Нуждаем се час по-скоро от легитимно правителство
Снимка: БГНЕС

На всички ще кажа само това - „слуховете за моята смърт са силно преувеличени“. Това написа кандидатът за президент Лозан Панов, използвайки същият цитат от Марк Твен, който използва и Слави Трифонов по-рано тази година.

Панов увери, че той остава независим кандидат за поста, който не се ползва от финансирането на политическа сила или коалиция.

Скъпи приятели,

протестите в Центъра на София през последните дни са вследствие на политическата криза, в която страната ни бе въвлечена през последните седем месеца. Бедата е, че вече съществуват достатъчно факти и обстоятелства, които разкриват умисъл в този процес. Нуждаем се час по-скоро от легитимно правителство, избрано от българския парламент, което да поеме управлението на „кораба“, плаващ в бурно море. Корабът плува към „айсберг“, заложен от предишни правителства, но това не може да бъде извинение. Не и след седем месеца управление. Служебните правителства не бива  да служат за оправдание, напротив, те са шанс за хора, които имат силата,  достойнството и качествата да управляват. Но те са и огромен риск, когато участниците в управлението не разполагат с всичко това, защото дават възможност за бягство от отговорност.

По идея на съдбата, през последните седем години, живях „под стъкления похлупак“ на публичността и изборите, които правех, вярвам, не са останали скрити. Всяка спечелена битка за запазване на достойнството на „Темида“ е натрупана сила, която ще използвам, за да разоблича „фалша“, в който живеем. На страната на истината, скъпи приятели, е единственият път, по който може да се върви напред. Седем години като магистрат понасях упреците, че зад мен стои определена политическа сила и носех  със смирение този „кръст“. Затова съм благодарен на съдбата, че предоставя възможност да се издължим на истината, разкривайки как тя е била „интерпретирана“ до този момент.

Дойде време да изясня - оставам независим кандидат, който не се ползва от финансирането на политическа сила или коалиция. Седем години устоях на върха на съдебната власт, докато вятърът  ме „брулеше“ отвсякъде. В крайна сметка обаче никой и нищо не успя да ме пречупи. Дължа дълбок поклон на безброй честни и достойни хора, за които аз бях техният човек. Днес отново вярвам в онази невидима сила на човешкото достойнство, защото знам, че тя съществува, усещах я досега във всеки труден момент.

Голям оптимист съм и заради „опълченските“ усилия на една мъничка група всеотдайни и безкористни хора, които правят всичко, което е по силите им, за да може да бъдем с Мария в тази кампания. Благодарен съм на всеки един от тях поотделно, защото да отделиш цялото си свободно време, изоставяйки семейство и бизнес, и лишавайки се от почивка, се изисква силна вяра.

На всички ще кажа само това - „слуховете за моята смърт са силно преувеличени“.

Бих бил благодарен за Вашата подкрепа и в знак на съпричастност към кампанията ни с Мария, от днес, 22.10.2021 г., ежедневно ще Ви информираме от нашата страница за размера на постъпленията в дарителската ни сметка.


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Диана преди 1 месец
А защо не каже какво разбира под "айсберг", заложен от предишни правителства, към който пътувала държавата..Пак общи приказки и удар под кръста за Герб!...ГРОЗНО!
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СОР-ОСПИИТЕ ОТ ДБ ! ПОВЕЧЕТО ТРОЛОВЕ ТУК СА НА ЩАТ ПРИ ТЯХ !
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
когато преди време му свиваха сърмите много хора му съчувстваха. дърпането на чергата към себе си е типично за неуверените предатели. другите, уверените, разстрелват от засада - така поне е било по време на войната.
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Я 1000 гласа ,я не )
47
4
 
7
 
! Отговори
Шефа преди 1 месец
Лозане ти предаде фронта!
46
4
 
9
 
! Отговори
Протестиращ преди 1 месец
Малииий тоя обратен Панов толкова години беше шеф на съдиите ама тепърва щял да "оправя" съдебната система ??? Алоооо Панче не ядем доматите с колците...
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На изборите ще има "Преброяване на софийските сорросоидди".............Най-после ще се знае точната им бройка.
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подай оставка, бе.
43
1
 
5
 
! Отговори
Истината да преди 1 месец
обаче премълчаната истина? Истина ли е? Ще кажете ли нещо за Киро Канадеца, господин Панов, тъй честен и почтен ?
42
6
 
3
 
! Отговори
Прав е преди 1 месец
Герберастите така са устроили държавата, сякаш ще илядят и нищо съществено не може да се направи без парламент, който да изчегърта всичко пошло, включитеоно в конституцията.
41
0
 
6
 
! Отговори
и те така преди 1 месец
нуждаем се ама нелигитимните не си тръгват .
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този е со росоид, нали знаете ?
39
2
 
8
 
! Отговори
дядо Йоцо гледа, преди 1 месец
ДБ е партия,която винаги ще внася,разкол м/у коалицийте !....Запомнете го!......Не е за предпочитане !...Едно говори,съвсем др.прави !
38
3
 
3
 
! Отговори
фен(бивш) преди 1 месец
Питам,ЗАЩО,ИЗБРАХТЕ,,НЕЛЕГИТИМНО?А сега ривете.ЕСТЕСТВЕННО,за кокала,НЕ ЗА НАРОДА.Ай сиктир.
37
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
това служебно правителство е вредно за България. Сборище от некомпетентни хора, лъжци и сребролюбци.
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
каквото и да е заложено преди затова са се наели от служебното правителство трябва да го оправят. Ако не могат от служебното правителство да стабилизират държавата да се махат. Такива които не могат им колкото щеш но това служебно правителство просто цоца пари от държавата. Това е, няма какво да се лъжем!!!
35
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До тук е прав, - Щом е "нелигитимно " значи не носи отговорност , а отговорността остава за Борисовото ЛЕГИТИМНО управление !!!
34
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
абе айде моля ти се 7 години седял със зъби и нокти на един от най-високите постове в съд. система, ама го били брулели и се жертвал едва ли не? А какво промени??? Какво постигна? май нищо.
33
9
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Истинският Президент трябва да бъде не "обединител", а яростен разединител и да натика всички гербе расти в миша дупка.
32
7
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 месец
Тоя куку мицин е привърженик на задължителната ваксинация, както и гербаджиите. Иначе всеки един психиатър ще ви каже само от един поглед, че е ненормален. А когато си отвори устата, само потвърждава диагнозата.