Бойко Борисов: Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев

Лидерът на ГЕРБ беше на посещение в Ловеч
18 мар 2023 13:00, Нели Христова
161
Бойко Борисов: Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев
Снимка: БГНЕС

Нищо не се променило от времето на Мирчо Спасов, защото е дошъл Бойко Рашков. Трябва да си лош човек, да ти е мъчно на душата, за да наричаш концентрационен лагер "Слънчев бряг". Като станах главен секретар исках да измия мъката на майка ми - нейн близък е умрял в лагерите. В архивите пишеше: умрял от червен вятър в лагера "Слънчев бряг.

Сега новото поколение не знае кой е Кацамунски, Мирчо Спасов - разбирате и двойното унижение - умрял от червен вятър на "Слънчев бряг".

Така емоционално започна речта си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в залата на читалище "Наука" в Ловеч.

За "Хемус" съм благодарен на тези след нас, че финансираха нещо, макар и малко. Сега вече до Ловеч щеше да се върви за 10 минути от сегашната отбивка.

А помните ли как източваха нарочно язовирите - но Томислав (Дончев) се снима с вестник на съответната дата и се видя пълен язовир, уплашиха се и повече не източваха язовири, припомни Борисов.

Петков каза че Велкова си противоречи - не, това секретен доклад, но като стана достояние, те я заплашиха и тя затова се дърпа. Нахвърлиха й се всички, защото това е положението в държавата, коментира дебатите след коментара на Велкова за състоянието на финансите.

Защо Любо Ганев ме поздравява. Ами като станах премиер София нямаше спортна зала, Пловдив и Русе - също. А Варна - Варна имаше, там се събираха на волейбол хиляди. Имаше нужда от ремонт. Като направихме обследване се оказа, че подът е подпрян на колони, а те висят във въздуха, а под него 9 м вода! Господ ни спаси! Направихме наново залата.

Ами в Бургас - от 2 години е построена най-голямата зала в България, по-голяма е от "Арена Армеец". Не я пускат, за да не кажат че ние сме я направили.

Същото е и за църквите и манастирите - без господ нищо не можем да направим. И това, че оцеляхме през тези 2 г. също е божа работа.

Силата е нашата слабост, прекалено сме силни. Опонентите не могат да боядисат това, което сме направили. Видях снощи (в петък вечерта) мантинелата край Казичене - стои месеци след катастрофата с мигранти, няма маркировка.

Асен Василев казва, че живеете по-добре. Ако се съгласите с това - повече няма да ме видите.

Силата е армията - може да има 7 лидери, но силата е в армията. Аз като се сетя какви глупости см правил на 20, 30, 40 г. и повече - важно е да има и един двама с побелели коси, но трябва да има млади.

2009-а заварих най-голямата криза след голямата депресия. После - миграционната криза. След нея ни сполетя ковид - нямаше медицински протокол, светът не знаеше какво да прави, но успяхме да прекараме България по най-добрия път.

Росица Велкова върши черната работа на Асен Василев. Искат още няколко милиарда от данъци - от малки и средни фирми. но ще пострадат бели фирми, прозрачните, които движат икономиката. Няма да подкрепим да обложат ресторантите, фитнесите - най-пострадали от ковид, тогава те бяха толерантни, сега ще ги подкрепим.

Че е трудно, така е! Аз съм от малкото хора, които знаят как, трябва ни вашата подкрепа. Знаем как, но ни трябва мощна подкрепа.

И много ви благодаря, че в събота по обед дойдохте тук, завърши Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, слабоуменн крадлю! Някой върши работа, в която нямаш далавера. Крадене на излишъка от откраднатите държавни пари. Асфалтът не се яде, а се купуват апартаменти в Дубай и луксозни стоки от Запада, пълнят се Чекмеджета и Чували, купуват се гласове на избори.
104
6
 
9
 
! Отговори
до 109 преди 1 година
Много си се объркал, защото ПП и ДБ бяха на власт точно 5 месеца. Мафията не ги остави повече.
103
7
 
6
 
! Отговори
до 114 преди 1 година
Защо бе, на Борисдов 12 години все Станишев му беше виновен.
102
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кюлчен Чекмеджиев няма да се предаде лесно, нито пък ще даде Гешев. Защото знае добре - падне ли Гешев, цялата Шайка отива при Бай Ставри. За неопределено дълго време.
101
6
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
При ГЕРБ ни приеха в Банковия съюз и чакалнята на Еврозоната, въпреки че ни наблюдаваха под лупа! Даже бяхме и преди Хърватия! Не трябва да забравяме, че Радев размаха юмрук и спретна преврата точно в деня, в който ни приеха в Чакалнята! Какво направиха след това неговите "Шарлатани"за да ни отдалечат, всички видяхме! Всичко останало си е... лъжи,лъжи и евтина троЛлска помия!
100
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Александър де Кроо похвалил толу..... всъщност повалил партия ПП! Мислете като гласувате тези които искат европейско бъдъще, кой им го предлага точно.
99
10
 
7
 
! Отговори
Цонко преди 1 година
Тиквата и Радев играят в комбина. Тази Велкова или е изкукала, или изпълнява поръчка спусната от Радев. Да каже, колко е зле положението. Ами зле е, от 2009г. сме в капана на ГЕРБ-ДПС и това не е станало просто ей така за 6 месеца управление на ПП. ГЕРБ-ДПС и някои други фракции на БКП ви крадат до ден днешен.
98
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още поне 10 години няма да успеем да се съвземем от управлението на ГЕРБ, а и ГЕРБ все още управляват чрез втория ешелон на властта
97
10
 
11
 
! Отговори
Алооууу, преди 1 година
...ГЕРБ вече две години не са в управлението!!! Номерът"Борисов е виновен" ,отдавна не върви!
96
6
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Единственият ,който обикаля страната и прави предизборна кампания! Останали развяха Гей-ското знаме навръх трети март , и останалото разчитат както винаги,...на машинките на Мадуро!
95
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По времето на Борисов в ЕС нямаше инфлация и това не е заслуга на Борисов. Заслугата на Борисов е, че при неговото управление България изпадна на последно място в ЕС и едва ли скоро ще успеем да се съвземем след унищожителното управление на ГЕРБ.
94
8
 
7
 
! Отговори
МВФ преди 1 година
Спомням си, че при Борисов нямаше инфлация и никой не говореше за цената на кашкавала или доматите. За фалит и МВФ, пък даже и в сънищата не ставаше дума!
93
9
 
6
 
! Отговори
Въпрос? преди 1 година
И защо не направихте България на нивото на Румъния и Гърция вие от ПП и ДБ за двете години, откакто сте на власт? Кое ви попречи?
92
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредното несвързано изказване на Бойко Борисов. Иначе си в ясно - ГЕРБ винаги лъжат и то много нагло.
91
3
 
1
 
! Отговори
Ааааа преди 1 година
Познаваме мирчо спасов, чавдаров, ипон инждд, бръмбарова, роки, коларов, шарков, синабов, дикме и много други покойници, но какво от това, като в България се раждат деца на заможни сенейства и всичко, което няма напуска България. Някои си простовати, има работа, така няма да говориш, има, а ти що навренето от село си дошъл и у пожарната, а сега детето ти да стои тук за 600 лева, тая няма да стане и се молим на западняците, дай боже да си останат завинаги там, тук е диктатура, същото, както си бе
90
4
 
1
 
! Отговори
Мирчо Спасов преди 1 година
Бате стига си не разсмивал. Знаем по добре Белене през 60те години на миналия век, знаем убитите наши сватове през 1945,казано ни от донка картончетата, а ти бате бойко, не си бил роден, а през 60тебси бил на 9 годинки. Извикай Асен Василев и му кажи на 4ри очи, а не да го бият днес в х град и защо журналистите не отразяват случая с побойника, кой го е пратил, кой му е дал акъл за гащите, не бива, става ми тягава, като зная, какво говорят за него хората в хасково. Не бива. Ще се избиете бълг
89
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже ми е неприятно да го гледам по снимките в статиите12г загубени от живота на бьлгарина а можеше поне да сме на едно ниво с румьния или гьрция
88
12
 
8
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Бойко, изкарвай белия кон и бързо се връщай, че тия шмекери съсипаха България
87
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откакто Радев направи преврата България затъва
86
13
 
11
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Най-добрият български политик! Останалото е евтина троЛлска помия! С лъжи си спретнаха преврата, и още си въобразяват, че номерът ще мине! Видяхме ги, как всичките събрани заедно, не са му и на малкият пръст, как се управлява държава!