Биков: Ние ще победим на 2 април, защото Борисов е с нас

Според него ГЕРБ-СДС върви нагоре, а Промяната върви надолу
30 мар 2023 18:55, Нели Христова
116
Биков: Ние ще победим на 2 април, защото Борисов е с нас
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ-СДС върви нагоре, а Промяната върви надолу. Това не е изненада, защото през цялата кампания ние се срещаме с хората и сме в час с дневния ред на българското общество. На 2 април разликата ще бъде изненадваща.

Това заяви Тома Биков, кандидат за депутат от ГЕРБ-СДС, предаде кореспондентът на БГНЕС от Варна. Така Биков коментира последните социологически данни, които дават преднина на партията.

Той отбеляза, че агенция „Маркет линкс, която не ни обича много, казва, че партийният лидер с най-високо доверие се казва Бойко Борисов“.

„На нас не ни трябва социологическо проучване, за да го знаем. Ние ще победим на 2 април, защото Борисов е с нас. Той ще продължи да бъде с нас и ще бъде гръбнакът на нашата партия“, каза Биков.

Той подчерта, че няма как да се оттеглиш, ако си победител и по тази причина техните опоненти от ПП-ДБ са изоставили тази тема. „Ще се оттеглят те“, категоричен е Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ааа, точно обратното е Биков, няма да победите,защото Борисов е с вас.
98
0
 
2
 
! Отговори
raundap преди 1 година
Kолко пъти да се каже на журналистите преди интервю с политици да се минава тест с дрегер за алкохол и кръвана проба за дрога ,ето пропуските докъде водят ,Биков е пример в тази насока!!!!!
97
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
12 години стигат отиваме на избори през есента това не се изтраива повече
96
0
 
2
 
! Отговори
герберче, преди 1 година
не се напъвай като костилка на г-з вие сте загубени в ,,превода,,
95
0
 
2
 
! Отговори
Чочо преди 1 година
За Родини за Сталину......
94
1
 
4
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
чекаме тиквата да мине и сащ с 200 и ги направи за резил пред света то вебер от германия ги лъже ама и той мяза на агент на руснаците
93
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Бог да пази Българи!Бог да пази САЩ и Свободният Свят единствените гаранти Свободата ни,Справедлив и Свободен Свят...създаден от Бог...или го погребете по добре...не навиждам квас...рубашки...убийства на жени и деца,отнемане на Свобода...не Справедливости!Справедлив и Свободен...или мъртав по-добре!!!
92
2
 
3
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Българи...ако сте, ако обичате...децата си...излезте и масово гласувайте по съвест...за Свободна и Справедлива България...страха и нихилизма са грях,предателство спрямо децата ви...заявете как искате да живеете!!!Бог ни е дал животите като Свободни...50 лв.ограбени от животите ви ли са цената животите на децата Ви бягащи от домовете ви...заради "победителите" на путин заплашващи децата ни с бомби в училищата???
91
0
 
4
 
! Отговори
ББ преди 1 година
биков...с лозунги по путин нямате шанс да победите Народа на Българите,да им отнемете Свободата обслужвайки убиец на жени и деца само защото ви плаща и организира схеми с който ограбвате Българите и ЕС в опит да ги превърнете в зависими на...убиеца путин!георг и младежкото ли ще поставяте бомбите в училищата на децата ни???...подлецо!...костя...или карадая с ханъмите си???
90
0
 
2
 
! Отговори
ББ преди 1 година
те...мафията ще победят!пази боже,с ограбеното от вас ще строят потоци на путин през които ще ви ограбват и правят зависими на путин,с ограбеното бАрисов ще купува къщи и магазини за милиони на любовница...на възрастта на дъщеря му...извратено...биков имаш ли деца...и ч.........?дпс-гроб са извратени...алчни и безбожници...от 30 г. ви управляват!...и децата ви бягат от домовете ви...факт!!!замислете се!!!гласувайте масово и по съвест...другото е грях!
89
3
 
3
 
! Отговори
Боряна преди 1 година
Невежеството от ПП- то,ДБ- то освен нагли лъжи нищо умно не може да излезе от Т Ъ пи те им глави
88
3
 
6
 
! Отговори
chelsea преди 1 година
Биков ,спри с кристалите ,говориш глупости,гледам и не вервам на ушите си!
87
2
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Този *** не беше ли един от авторите на "Шайката"? Какво правят парите от Чекмеджето? Плюеш си на достойнството и забравяш всичко.
86
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този сигурно знае наизуст, интимните части на баце.
85
1
 
5
 
! Отговори
ябадабаду преди 1 година
И като победите какво, ще цъфнем и вържем
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
pobediteli na nistoto.
83
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "пак ше са сами срещу всички"- и КОИ СА "ВСИЧКИ" ?
82
0
 
5
 
! Отговори
Пловдив преди 1 година
Невероятно,тук в България,борбата е между партиите,които разбиха България,политически,социално,икономически,финансово.Партии,чиито интереси не подкрепят националните,а чуждите.
81
4
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Поплюйте си още малко заблудени- с това ще си останете и с кухото ПП
80
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Биков паржолников.