Лена Бориславова: ГЕРБ нямат управленска, а предизборна програма

Работеща формула за кабинет също не предлагат, пише тя
7 май 2023 12:52, Нели Христова
224
Лена Бориславова: ГЕРБ нямат управленска, а предизборна програма
Снимка: БГНЕС

Бившата депутатка от ПП-ДБ и екс говорителка на кабинета "Петков" Лена Бориславова даде заявка във фейсбук, че партията й няма да се откаже с лека ръка от управленската си програма. А заради критиките, които ГЕРБ отправиха към коалицията, че е избрала документът да бъде в екселска таблица, тя се ангажира лично да го прехвърли в друг формат - на Word. Аз лично поемам ангажимент да прехвърлим информацията от ексел в таблица в word, за да намалим драмата, заяви тя.

"Не се караме на медиите, не свикваме истерични прес конференции, защото ни е трудно да работим в ексел, не хулим и не се сърдим, не играем на покер. Тук сме, за да говорим как да се състави работещо правителство, което да свърши работа, а не просто да управлява вместо Радев", заяви тя след като в сряда ГЕРБ дадоха пресконференция в парламента, на която разбиха на пух и прах част програмата на ПП-ДБ. След това хората на Бойко Борисов започнаха преговори за реализация на първия мандат с останалите партии. А лидерът на ГЕРБ заговори за кабинет от личности, но с ограничен срок от действие.

"ГЕРБ управленска програма нямат - ито за 1 месец, нито за 3 месеца, нито за 6. Имат предизборна програма (!), в която се срещат същите обещания като преди 10 години.

Работеща формула за кабинет също не предлагат.

Лицата или “личностите” не се знае кои са", смята обаче Бориславова.

"ГЕРБ имат 3 избора: 1. Да ни хвърлят към избори; 2. Да си стиснат официално ръцете под мотото кабинет “Магнитски” или 3. Да говорят конструктивно и професионално за работещ кабинет с втория мандат", коментира още тя.

"ПП-ДБ имаме конкретно предложение за излизане от политическата криза и за липсата на доверие между първите политически сили. Имаме конкретна управленска програма за конкретен срок, разграфена по приоритети и по тримесечия. Имаме и състав на кабинет, готов да застане зад тази програмата и пред отговорността да решават текущи проблеми при липса на стабилна парламентарна подкрепа", категорична е Бориславова, която напусна парламента с оправданието, че ще е ангажирана с изборите за местна власт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


224
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
1
 
1
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
А пък вие НИКАКВА,позьори и дилетанти,изкарали по един платен семестър в Харвард и вече светила,смешни сте
149
1
 
0
 
! Отговори
незнам преди 1 година
Габриел е име на ангел който носи съобщение от Бога. Патриарх си имаме защо ни е още един с пола?
148
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лено, нали щеше да напускаш парламента, какво стана?
147
2
 
4
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
АМИ, ТОГАВА ЛЕНА И ПП ---ЗА КАКВО ТЪРСЯТ ПОДКРЕПА ОТ ГЕРБ....ЗА СЕКС ЛИ..??!
146
1
 
5
 
! Отговори
НДЗ преди 1 година
Ленче, скрий се и не предизвиквай чувствата на хората. За теб и за тях ще е по-добре. Ти няма да четеш негативите им , а те няма да се ядосват.
145
0
 
1
 
! Отговори
ПП преди 1 година
***, наркотици и БКП в това няма бъдеще. Ето казах го и по друг начин.
144
1
 
6
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Лена, Ицо хазарта, Настимир БКП. Какво и харесвате на тая партия?
143
5
 
5
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 година
Тази,която щеше да изчегъртва Боко,а иначе потенциално може да стане някакъв министър в неговият кабинет....се изказа за поред път с ПРАЗНОСЛОВИЕ! Не знам какви гласуват за ГЕРБ и ПП! Едни и същи деграданти явно!
142
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пременена, натъкмена, със амбиции заредена...
141
8
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
ГЕРБ какво се мотаят?! Да приемат мандата и да решават какво ще правят с него. Няма с месеци да ги чакаме да се натискат и да си играят игрички мислейки се за умни.
140
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Управленската е следствие от предизборната!
139
4
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Тези от ПП като латерни повтарят едно и също нещо без значение кой се изявява - дали Лена, Киро, Асен, Сабрутев или Настимир. Сигурно им е спусната някаква методичка с указание да я назубрят. Какво да се прави, явно това им е капацитета.
138
5
 
15
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Току що гледах Ленчето по една тв: Имам чуството, че някой им е дал три станица текс и, чр трябва да го научат на изуст и ако се отклонят от текста, ще има наказания. Само немога да разбера, защо не ги пратят по всички медии тези три листа и като искат водещите да говорят с някой от ПП да го четат. Така ще се знае и за следващите два избори напред, какво мислят те.
137
1
 
17
 
! Отговори
Провокационно преди 1 година
и ефтино изказване без смисъл . Има нещо налудничаво да си втора партия от 6 и да искаш сам да управляваш
136
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лена мустака може да обръсне но лъжливия и крадлив нрав винаги ще и остане!
135
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези 2 години само плюха и бяха тотално деструктивни. Сега обаче най-накрая се усетиха и само театър да ги изкарат всички останали партии виновни преди изборите, а те единствената богоугодна партия, айде нема нужда знаем се вече що за материал сте прости парчета такива.
134
4
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Управленската програма на шарлатаните я видяхме-трупане на дългове до безкрай(докато са на власт). Програмата на мутрите си я знаем, Бойко-касичка. Тоест и двете не са вариант, а заедно-да пази Бог.
133
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-големия експерт по взривове кака Лена сега се изказва и за конкуренцията си.Отказа се да е депутат,а е на всяка манджа мерудия.
132
1
 
9
 
! Отговори
Тъй ли преди 1 година
Не трябва ли да е една и съща?
131
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е вече си заработила стола с две топки.