Любимият нацист Кристофър Валц в новия филм на Гилиъм

"Нулева теорема" е поредния "крайно оригинален" проект на режисьора
16 авг 2012 13:40, Петя Славова
7
Любимият нацист Кристофър Валц в новия филм на Гилиъм
Кристофър Валц като нациста в "Гадни копилета". Снимка: Facebook

Кристофър Валц ще се снима в новия филм на Тери Гилиъм “Нулева теорема” ("The Zero Theorem"). Това е съобщил лично режисьорът на своята страница във Facebook.

В съобщението пише, че “любимият нацист на всеки, великият Кристофър Валц” ще изпълни главната роля в неговия проект. Историята вав филма е за човек, който чака телефонен разговор, който ще промени значението на неговия живот”. Сценарият на “Нулева теорема” е характеризирана от Гилиъм като “крайно оригинална”.

Подготовката на филма вече започна в Румъния. Непосредствено към снимките Гилиъм ще настъпи на 22 ноември. Известно е, че Валц ще е също така и един от продуцентите на филма.

Още по темата

Кристофър Валц сега се снима във филма на Куентин Тарантино"Django Unchained". Реализацията му е планирана за края на годината.

Актьорът бе част и от предишния проект на Тарантино „Гадни копилета“, който излезе през 2009 г. Именно там той изигра нациста, който споменава Гилиъм. Ролята му донесе отличия като “Златен глобус” и “Оскар” в категорията за най-добра второстепенна роля.

Последният пълнометражен филм на Тери Гилиъм „Сделката на доктор Парнасъс” излезе на голям екран през 2009 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Christoph Waltz - Кристоф Валц (австриец с немско гражданство).
3
0
 
3
 
! Отговори
MrTau преди 11 години
До АнонименИзпратих им имейл в който ги призовавам да се извинят публично и да си подадат оставките. Не вярвам, че ще го направят, но от цялото ни общество зависи дали ще ги оставим да им се размине.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Историята вав филма е за човек, който чака телефонен разговор...Вав филма??? Вав??? И вие се наричате журналисти???СРАМ!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малко извън темата, но искам да помоля всички българи да изпратят по един разгневен е мейл до Комисията за защита от дискриминация които искат да премахнат Христо Ботев и Васил Левски. kzd***kzd.bgНека не стоим безразлични!Нека покажем,че никой не може да цапа паметта на националните ни герои!