Да си Джейк ЛаМотта разказва "Бикът от Бронкс"

Филмът - тази вечер по телевзия Bulgaria ON AIR
8 юли 2017 09:09, Петя Славова
0
Да си Джейк ЛаМотта разказва "Бикът от Бронкс"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Режисьорът Мартин Гуиджо се захваща с нелеката задача да разкаже история, която изстрелва към върха на киното звезди като Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро.

В "Бикът от Бронкс" Гуиджу разказва истинската история на Джейк ЛаМотта. Сюжетът обхваща биографията му от ранното детство до израстването му като боксьор от световна класа и какво се случва с героя след напускането на ринга.

За тази роля де Ниро прави бицепси, научавайки се да се боксира и променя тялото си като натрупва 25 килограма, а усилието му донася престижен "Оскар".

Това не спира Мартин Гуиджо да разкаже своята версия за спортиста през 2014 г. като той набляга много на душевността на шампиона.

Детството на героя е белязано от улични боеве и малтретиране в дома за деца. Именно там малкият Джейк се научава, че за да оцелее в този живот трябва да е силен, а мотивацията му най-ярко се вижда на ринга.

Гуиджу ще ни покаже как тази личност се превръща в шампион и днес е един от най-великите бойци на всички времена. Няма да остане безразличен и към негативите, които му носи тази слава.

Достоверно разкриващ една отминала епоха -40-те години на миналия век, ЛаМотта знае как да черпи от живота и е изкушен от всички удоволствия, които му се изпречат на пътя.

Главните роли са поверени на Уилям Форсайт , Джо Мантеня, Пол Сорвино, Наташа Хенстридж и Пенелопе Ан Милър.

Успява ли Джейк да се изправи срещу собствените си призраци или разпуснатият живот без ограничения рано или късно взима своите жертви, гледайте "Бикът от Бронкс" на 8 юли от 23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари