Тъмната страна на журналистиката в "Четвъртата власт"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
16 дек 2017 13:25, Петя Славова
4
Тъмната страна на журналистиката в "Четвъртата власт"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Тъмните и мрачни страни на професията журналист ни показва Денис Гансел в  "Четвъртата власт". Действието ни запознава с разследващ журналист, който след развода си заминава от Берлин и започва работа в таблоид в Москва, ръководен от неговия ментор Алексей Онегин.

Героят успява да вдигне тиража на изданието, а това му носи допълнителни дивиденти. Животът му върви много добре, докато не става свидетел на убийството на уважаван репортер, критикуващ руския режим.

Познанството му с красива активистка го кара да се задълбочи по случая, без да усети колко лесно човек може да се забърка в терористичен заговор.

Гансел преминава през нощния бурен и купонджийски живот на Русия, докато не поглежда и в сенчестата част на страната, обитавана от гангстери, ожесточени чеченски бунтовнци, където като че ли няма невинни.

Ролите са поверени на Моритц Блайбтро, Касиа Смутнияк, Макс Римелт. Гледайте "Четвъртата власт" на 16 декември от  23.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мнооо тъ'п филм
2
3
 
16
 
! Отговори
Отвратен преди 3 години
Най отвратителни са адвокатите и журналистите.Тези хора нямат съвест.Могат да изкарат престъпник чист като моминска пазва или дасъсипят живота на невинен човек.Отврат.
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕ ИМА ЛИ СВЕТЛА СТРАНА?