Отново над 2000 нови случаи на COVID-19, 587 са в интензивни отделения

Излекуваните за последните 24 часа са 1950
179
Отново над 2000 нови случаи на COVID-19, 587 са в интензивни отделения
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Новите случаи на коронавирус през последните 24 часа са 2004, , сочат данните на Единния информационен портал. Положителни са почти 7% от направените 28 810 теста.

Още по темата


76 са починалите за последните 24 часа, като 88%  от тях не са били ваксинирани.

В болница са настанени 453 за последното денонощие, като над 83 на сто от тях не са ваксинирани. В интензивни отделения към момента са общо 587.

Излекуваните за последните 24 часа са 1950.

През последното денонощие са поставени 17 185 дози ваксини. Броят на всички поставени дози досега е 3 523 523.

Общият брой на хората със завършен ваксинационен цикъл у нас вече е 1 850 725. Общо лицата с поставена бустерна доза са 184 821.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още по темата: болникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
0
 
! Отговори
Върбан преди 2 години
Смях - днес положителните тестове са под 5% , а починалите с положителен тест и ваксина са 13%, та затова пробутваме статията отпреди 2 дни. А колко са починалите от ваксините ? Пак са тайна ? Ясно, истината не е за пред хора.
143
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Успокоиха се антиваксърите, мислят си че ковида няма да ги трупира
142
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм ви питал
141
1
 
3
 
! Отговори
Инфекционистът преди 2 години
При 400 болници в България- по малко от двама в интензивно отделение!! Споко!! Няма проблем!!
140
1
 
5
 
! Отговори
стар комунист преди 2 години
Тези гладни въшкари туриха ли ви го ? Още какво има да теглите с тях!!
139
1
 
6
 
! Отговори
мед сестра преди 2 години
Хайде спрете се с лъжите вече!? Ако тези змии от ес го правят за пари и лъжат като дърти .....ни ние вижда ме за какво става дума! Голям балон пълен като пинята с мооооого пари!
138
1
 
0
 
! Отговори
По нашенски преди 2 години
Нищо работа. В неделя ще паднат и после ще се вдигнат.
137
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само гледайте статистиката в следващите дни, как ще се "увеличава" броя на заразените... Това ще бъде по указания на Киро Ментето за да си лансира идеите за ваксиниране този мoшeник ...
136
3
 
1
 
! Отговори
До 141 преди 2 години
Плавното покачване започна още преди две седмици, заради масовото пускане на ученици в училищата. Никаква мисъл няма. Тестове, които почти нищо не ловят, веднъж седмично тестване, 30 броя в 20 квадрата стая, не се тестват със сертификати, но здраво разнасят. Ще растат случаите не , ами пушек ще се вдига. Поне на ротации да бяха. Не се учите от грешките си. Това е положението.
135
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И на вас щеви дойде реда долни лешояди стигасте преписвали и лъгали народа че никой неви вярва вече айде няма нужда от вашите убийствени ваксини забрана за всички ваксини бог да ви накаже най скоро време дано да горите в ада проклети убийци няма дасия сложим тази отрова айде върветеси на майната долни лешояди
134
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
и пак питам и разпитвам : къде погребвате умрелите или има масови погребения като новия закон в Русия, който влиза в сила от 02.01.2022
133
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Постоянното информиране на населението на Земята има за цел само едно - Влияние върху мислите и внушение на страх негативна енергия която води до ниски вибрации на тялото и болести. Само това че хората стоят четат и пишат означава че те имат контрал над мислите им кодирали са ги с този вирус. Когято някой толкова много усилено иска нещо и в него участват сзо фармация правителства това се прави с цел която всеки мислещ човек я знае.
132
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само за лечение на ковид ли са отпуснали пари?
131
1
 
5
 
! Отговори
Върбан преди 2 години
Отново не знаем колко са всички починали и колко от тях са се боли с експерименталните препарати, дори да е само първата доза. Часовника тиктака, бустерите настъпват. Все някога ефекта от ужилванията ще е невъзможно да се скрие. Натръшканите спортисти е само първата лястовица.
130
1
 
13
 
! Отговори
славянин преди 2 години
''76 са починалите за последните 24 часа, като 88% от тях не са били ваксинирани.''Въпросът е защо 12 % от починалите са набодени!? Нали ''еликсирите'' поне от смърт ''пазеха''!?
129
0
 
0
 
! Отговори
Бгг преди 2 години
https://youtube/watch?v=XqYZxQP6KLwНяма какво повече да кажа.
128
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най лошото от всичко е това, че след преболедуване мнозина хора изпадат в някаква тежка умора, депресия и не са способни да се грижат за себе си, а за тях няма никаква система, която да се погрижит тези, преболедувалите да се върнат по-бързо в обществото,работа, но сметките не спират да идват. 1 година сертификат, но ти нямаш сили да станеш от леглото. И няма къде да отидеш за помощ.
127
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Ковид го направиха новия Господ и ни дадоха нов всеобща принудителна религия.
126
1
 
17
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
***, остър, все тая. Трябва да се съпротивляваме до последно. Не си въобразявайте, че ако стигнем средноевропейското ниво, ще ни оставят намира. Няма - ще искат трета, пета, десета бустерна доза. Ще посегнат и на децата. Вижте какво става във ваксинирания свят и си правете изводите! Съпротивлявайте се колкото ви стигат силите, за да опазим поне децата си!
125
2
 
16
 
! Отговори
Новия Световен Ред преди 2 години
Нашата идея за Нов Световен Ред е всъщност доста елеменетарна. Ние казваме "скачай" а ти питаш "колко на високо". Не е чак толко сложно ако се замислите. Тая уж "пандемия" е теста да видим колко е послушна овчицата и си правим изводите. Ако е послушна както в Англия, нека си блее на воля а ако не е както в Австралия, то тогава ще я "цивилизоваме" с подходящи мерки :)))) Блей, блей овчице моя, аз съм твоя господар, ще ми дадеш ли мляко и вълна и ли да точа ножа?? :))))