Котка спаси момченце от съседското куче

Тара смело прогонва натрапника, за награда ще я хранят редовно със сьомга
15 май 2014 11:25,
32
Котка спаси момченце от съседското куче
Снимка: YouTube

Котка спаси 4-годишно момченце от съседското куче, което го нападна и ухапа, докато караше колело на улицата, съобщиха Ройтерс и Скай нюз.

Клипът с подвига на Тара бързо стана хит в интернет. На него се вижда как момчето кара колело пред къщата, когато голямо куче го напада, захапва го за крака и го сваля на земята.

Тогава котка се хвърля върху натрапника и го прогонва, преди жена да се притече на помощ на детето. Котката се връща да види дали момчето е добре, след което продължава да преследва кучето. Кадрите са от няколко охранителни камери в квартала в Бейкърсфийлд. Те показват и раните на малкия Джереми, заради които са му направили 10 шева.

"Добре, че не беше по-лошо", пише бащата на Джереми Роджър Трянтафило, като добавя, че малкият е добре. Когато е станал инцидентът, майката Ерика поливала дърво пред къщата. Тя видяла само как котката профучава покрай нея и се хвърля върху кучето, пише БТА.

Кучето е кръстоска между лабрадор и чау-чау. Собствениците му са обяснили, че не обича деца с колела. То е на осем месеца. Поставено е под карантина за 10 дена, след което ще бъде приспано.

Котката Тара живее със семейство Трянтафило от шест години. Тя харесала Ерика и Роджър в парка и тръгнала с тях. Роджър казал, че ако влезе с тях вкъщи, ще я запазят. След подвига й той обещава редовно да я храни със сьомга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: коткакучемомчеколело
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
0
 
! Отговори
fan преди 9 години
"Поставено е под карантина за 10 дена, след което ще бъде приспано..."Някой от зоофилите да упрекне нещо американските власти?!Така трябва да се действа и у нас!Не може живота на едно животно да е по-ценен от живота на едно дете.
27
0
 
10
 
! Отговори
Кузмов преди 9 години
Ако влезе с нас в къщата ще остане с нас ! Котката е харесала хората и е готова да се жертва за тях . Малко хора в днешно време биха постъпили като котката :)
26
2
 
9
 
! Отговори
ytre преди 9 години
Само на мен ли това псе не ми прилича на кръстоска межди Чао-Чао и Санбернар? Иначе браво на котето. Котките са 100 пъти по-умни от кучетата, просто не обичат да роби.
25
0
 
7
 
! Отговори
ПОПО преди 9 години
Браво, ХЕРО КАТ!
24
1
 
0
 
! Отговори
Дончо преди 9 години
До ц ц цПърво се научи да пишеш правилно, след като претендираш за някаква "извисеност" над останалите хора.Такива жалки и надменни/и не рядко лицемерни/ хора са ми най-противната "каста" и съм убеден, че точни вие трябва да бъдете кастрирани и приспивани. Гнусни и безполезни твари със самочувстие на богове!
23
0
 
4
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Страхотно, просто нямам думи !
22
1
 
20
 
! Отговори
ц ц ц преди 9 години
Пак някои ***, не разбраха основното послание в статията и започнаха старта си тема (навярно любима поради липса на други преживявания). Понякога се чудя дали не трябва да разрешават на хората да имат деца само ако покриват някакво минимално ниво на IQ. Иначе просто ще мултиплицират себе си, което си е направо плашещо.
21
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В нормалните държави приспиват псето, след като е нападнало някого! В Булгаристаноглу - кучезащитни гейове пищят!пп. Котаракът е пич със смело сърце.
20
3
 
24
 
! Отговори
Мира преди 9 години
До КучелюбТо и аз имам куче ама това не означава, че мисля, че винаги е право! Едно куче не бива да бъде заплаха за хората. Толкова е просто. И на мене ми е жал за кучето, че ще го приспят, но така е родно да се направи, защото не знаеш кога пак ще се ядоса и на какво, нито какви ще бъдат последствията. За това има стопани - да го възпитат, че НИКОГА не се нападат хора. Това е. Лоши, добри, говорещи пискливо високо .... кучето трябва да знае, че не бива да напада НИКОГО.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Невероятно. Браво на животинката. Моята само спи-яде-иска сресване и да не отърка в лейката, с която поливам цветя вкъщи.
18
3
 
3
 
! Отговори
край преди 9 години
Всичко идеи на кучелюбите и нормалните хора вече са обсъдени по всички медии. Къде е обаче държавата която да наложи със силата на властта идеите на нормални хора. Защо българската държава тормози нормалния човек а не тези които се отколоняват от принципите на съвместното живеене. Ще ви кажа - нормалине хора в българия ще имат своя държава когато наложат на партиите МАЖОРИТАНИЯ избор. До тогава отклоненията ще са по силни от нормалността.
17
1
 
8
 
! Отговори
русофил преди 9 години
какъв ужасен капиталистически панелен ад с москвич и дупки по улицата
16
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Понеже Чък Норис е бил зает в този момент, той е пратил котката си да реши проблема.
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този котарак е пич. А и по принцип котката е кралско животно за разлика от кучето.
14
51
 
7
 
! Отговори
Кучелюб преди 9 години
Кучето е усетило детето, че е лош човек, затова го нападна! Не е нужно да го приспиват! То вече е осъзнало вината си и няма повече да прави така! Моето куче никого не напада, много е умно, само дето не може да говори! Ако все пак нападне някого е защото е правил резки движения или е лош човек. И на майките в парковете искам да кажа: научете децата си да не пищят когато кучето ми иска да си поиграе с тях. Така никога няма да ги напада, само ще си поиграе с тях и си заминава.
13
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на котумбаса
12
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Котето има топки, бих му купил биричка !
11
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В БГ хората с такива джипове са стопани на питбули, ротвайлери и мастиви. Обикновено след инцидент с кучето потръпевшия бива допълнително пребит и псуван, а ако има наглостта да тръгне да се съди, детето му някой ден ще се върне бито до напикаване и колата намачкана... Не че господин Колт не е направил нещата лесни за всички де.
10
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, мацо!
9
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 8Вече ще се казва Мяу Лин

Спонсорирани публикации