Крава се мисли за куче

Животното не е общувало със себеподобни
5 юни 2014 16:06,
11
Крава се мисли за куче
Снимка: Архив Reuters

На мнозина може да им се стори смешно, но симпатичната близо 540-килограмова крава Милкшейк (Млечен коктейл) се мисли за куче, пише в. "Дейли експрес".

Милкшейк била спасена от служителка в калифорнийско ранчо, след като още на двуседмична възраст била отнета от майка й и натъпкана в тясна клетка от безсърдечен животновъд. По времето, когато го спасили, теленцето не било общувало със себеподобни.

Оттогава Милкшейк следва по петите своята спасителка Бет ди Каприо заедно с кучето й Райли.

По думите на 51-годишната Ди Каприо осем години по-късно Милкшейк все още не се е осъзнала като крава и забавлява персонала на ранчото.

"Когато пристигна при нас, Милкшейк не беше общувала с други крави и дори не знаеше какво представлява тревата. Прекарвах много време с нея, така че станах първата й приятелка и тя започна да ме следва навсякъде. Струва ми се, че и до ден-днешен Милкшейк не е убедена, че принадлежи към кравешкия род и така и не стана фен на пашата", разказва Бет ди Каприо.

"Като я гледам, си мисля, че според нея търсенето на храна е безсмислено занимание, след като може да изчака да си я получи в купичка. Милкшейк ме следва неотлъчно по петите, подобно на кучетата ми, и ме наблюдава, докато се грижа за другите животни в ранчото. Случвало се е да ме последва дори в банята, но се оказа, че се плаши от собственото си отражение. Всички обичат Милкшейк - тя определено е единствена по рода си", продължава тя.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Ели преди 9 години
Хихи колко сладко! Крава с раздроение на личността :-)
8
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БРАВО НА КРАВАТА. НЕ Е КАТО НАШИТЕ ОфЦИ.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
имате един съфорумник "ястреб" който се мисли за човек
6
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да.. и Тиквич се плаши от собственото си отражение особено когато е в опозиция и трябва да нещо да работи.
5
2
 
23
 
! Отговори
do 2 i 3 преди 9 години
Не може ли поне една новина да не политизарате. Единият ми говорзи за БСП?!?!?!, а другият за гейове и политически движения. В новината става дума за една КРАВА!!!
4
10
 
23
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Аз пък познавам тиква, която се мисли за Господ!
3
6
 
10
 
! Отговори
Светът се обърка преди 9 години
Светът, в който живеем, е толкова шизофреничен, че може да обърка дори самоидентифицирането на една крава. /Гейове се женят; Кончита се издокарва с рокля и с брада едновременно; у нас "левите" са десни, а "десните" са изразители на ограбените и обеднели бивши богаташи и на днешните интелигенти с десни убеждения; националистическата ни партия не предприема нищо, за да защити нацията от едно паразитиращо малцинство; през границата ни нелегалните емигранти влизат, но не ги пускат да излязат и т.н./
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подобно на тази крава и БСП мислят ,че умеят да управляват....Бсп не трябва да има повече депутати....АМИН
1
9
 
9
 
! Отговори
Дуся преди 9 години
Съчетала е кучешкия бяс с лудата крава.