Грешките, които маникюристът ни не казва

Ето как да поддържаме блестящо ноктите си
20 юли 2016 22:46, Криси Табачка
1
Грешките, които маникюристът ни не казва
Снимка: Instagram

Няма красива визия, която да изглежда напълно завършена без безупречен маникюр. Това е идеалният завършек за всеки един силует, без значение в кой стил се води той.

Късметлийки са дамите, които имат възможност да посещават маникюрист регулярно, защото винаги е добре професионалист да удължи живота на ноктите.

Въпреки това има много грешки, които ние допускаме и за които маникюристът ни не казва, че действително го дразнят безкрайно много. Представяме ви какво им се иска да ви помолят да прекратите.

1. Побърквате се след малка промяна

Много от салоните споделят, че клиенти им се обаждат няколко дни след поставянето на гел лак, за да се оплачат от промяна на цвета. Обикновено това е в следствие на лосиони за тяло, дезинфектанти и всякакви други кремове. Единственото, което трябва да направите, е да пазите ноктите или да почистите с малко спирт.

2. Твърде много изрязвате кожичките

Трудно е да се постигне красив маникюр, ако не се махнат кожичките. Въпреки това не е препоръчително да правите това у дома, тъй като ги режете много дълбоко. По този начин нарушавате здравата иначе кожа около нокътното легло. Вместо да режете, просто избутайте с дървената писалка за кожички.

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Момо преди 7 години
Wow...