Пътуването с любимия крие няколко предизвикателства

Финансови проблеми, опознаване
24 май 2020 18:20, Иванка Гъркова
12
Пътуването с любимия крие няколко предизвикателства
Снимка: Pexels

Пътуването е едно от нещата, които всички нови двойки обичат да правят. Те обикалят из непознати места, разглеждат забележителности, държат се за ръце, правят си снимки и най-вече се радват един на друг. Но понякога дори една кратка и не кой знае колко скъпа екскурзия може да подложи на изпитание връзката.

 
Според психолози, именно съвместното пътуване е начин да разберете какъв характер притежава вашето ново гадже. Само за няколко часа вие ще откриете дали умее да си прави сметка на финансите, обича ли да споделя вещите си с други и например дали се държи любезно с непознати хора.
 
Как пътуването може да ви подложи на изпитание?
 
Дали в началото на вашите отношения, след известно време или в момент, в който се чудите дали не е по-добре да останете сами, пътуването е вариант да промените връзката или вземете решението, което отлагате. Ето четири начина, по които пътуването с партньора ще ви повлияе:
 
На път без пари не може
 
Едно от нещата, за което двама души започват да се карат, когато заживеят заедно, е разпределението на сметките. Всеки си има определени съображения и навици – едни са по-спестовни и имат заделени пари, докато други харчат като за последно и дойде ли време за някоя екскурзия, теглят бърз кредит.
 
Ако се познавате отскоро с половинката си, като тръгнете на път, дори и за ден, може да научите много за това какво е отношението му към парите. Например чрез купуването на билетите – ако настоява да пътувате с влак, вместо с автобус, то най-вероятно цената на билета е от значение за него, а не толкова комфортът. След това по поведението му за таксите за забележителности и разходите, които имате по заведения, ще добиете по-пълна представа дали има склонността да си държи парите в кесията.
 
Какви други препятствия ще срещнете по време на съвместната си ваканция вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
GT преди 3 години
При пътуване с автомобил, можете да научите в подробности мнението на "любимия" си за останалите водачи на МПС и роднините им.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И по студентските бригади навремето лъсваха много черти от характера на хората с които учиш и си мислиш, че познаваш много добре.
7
0
 
4
 
! Отговори
Продължение на 6 преди 3 години
И двата пъти останахме изненадани. Първият път изненадата беше положителна. Жената се оказа изключително тактична, възпитана.Втория път бяхме ужасени от простащината, наглостта и други нелицеприятни качества на професорска съпруга с огромни претенции.Родителите ми се познаваха с тези жени и техните семейства още от времето преди да се родя, но въпреки всичко и след двете пътувания дълго коментираха колко много неподозирани черти от характера на човек се разкриват при дълго съвместно пътуване.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е възможност да научите доста неща за характера на любимата или любимия.Още в детството си чувах възрастни хора да казват, че човек показвал същността си по време на пътуване и че не трябва да се предприема дълго пътуване с когото и да е, ако не познаваш добре тази личност.В тийнейджърските ми години два пъти се случи семейството ми да предприеме туристическо пътуване в чужбина с автомобил и да вземем с нас по една позната на майка ми жена. И двата пъти и аз, и родителите ми останахме изн
5
1
 
4
 
! Отговори
Ами! преди 3 години
Колебах се дълго дали да приема предложението на млад мъж, с когото се бяхме запознали сравнително наскоро. Предстоеше ми делово пътуване в страната. Той предложи да дойде с мен, имал няколко свободни дни. Да сме пътували с неговата кола. Знаех, че ме харесва.Съгласих се да пътуваме заедно. Заради магарешкият му инат два пъти отминавахме отбивката и се връщахме доста километри. И още, не мълчаливец, а темерут се оказа.Освен това и заядливец с непознати хора. Слава Богу, че забелязах тези неща
4
1
 
2
 
! Отговори
Даааа... преди 3 години
Най-малкото ще попръцквате под едно и също одеало.
3
1
 
1
 
! Отговори
ahahah преди 3 години
Горките златотърсачки - сега с тая корона няма да могат да пътуват.Някак фейсбука и инстаграма ми от снимки на самотни жени в Бали и Малдивите премина на самотни жени без дрехи в реклама на био тъпотии за по 30-40 лв.Динко за едно беше прав- *** ще умрат от глад сега.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом опряхме до едно пътуване,каквавръзка,какви 5 лв.Щял( а) да се скрие ида няма хванати.Е,защо да се крие човекОтишли заедно ,за да се крият.И като сескрият,много хубаво ще е било.А послекой откъде е. Обажда се жената на един познат.Как си що си ,е аз ще се прибера към 7 h -вместо в 5. -Е ,добре.Два часа криш ,миш. Все пак се прибира.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си намери една или няколко нови половинки.