Ъндърграунд парти с Gonjasufi и Стругаре

Купонът е на 14 май в столицата
18 апр 2017 14:37, Александър Попов
0
Ъндърграунд парти с Gonjasufi и Стругаре
Gonjasufi. Снимка: PR

Калифорнийската хип-хоп звезда Gonjasufi и набиращия все по-широка популярност роден поет в счупена рима Стругаре ще изнесат съвместно шоу на 14 май в столичния клуб Mixtape 5.

Gonjasufi е един от най-оригиналните умове в днешната алтернативна музика, а София е последната спирка от европейското му турне в неделната вечер на 14-ти май.

Той е може би най-популярният представител на мръсния хип-хоп звук на Сан Диего, Калифорния, а за да даде още достоверност на твърдението, за турнето си след CALLUS - четвъртото си издание за Warp от последното лято - отново кани местните легенди на шума Skrapez.

Излезлият преди седмици нов албум Mamdela Effect пък включва ремикси на парчета от CALLUS от майстори на звука като Daddy G от Massive Attack и Shabazz Palaces.

Какво може София да предложи насреща?

Ако през последната година някой е провокирал по-сериозно с идеи и звук у нас, то това е Стругаре. След повече от половин година (дано си го гледал на The Word със Saul Williams), следващата му лайв поява е още по-очаквана. Особено след появата на новия му сингъл Postmortem и хулиганското му lo-fi видео, заснето в Англия. Ще чуем познатите вече "Кучеядекуче", "Америка" и "Фойерверк".

До 22 април важи специална великденска промоция за билетите, които са на цена от 15 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: GonjasufiСтругаре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари