Десислава – фаворит на журито и публиката

Ясни са финалистите за Евровизия
Обновена: 15 яну 2012 11:10 | 15 яну 2012 11:08,
151
Десислава – фаворит на журито и публиката
Снимка: Dnes.bg

Очаквано фолк певицата Десислава стана фаворит на журито и на публиката, и се класира на финала на конкурса Евровизия с парчето „Love is Alive”. Втора по зрителски вот бе класирана Софи Маринова.

На церемония снощи  Академията и зрителите на БНТ избраха финалистите в конкурса за Българската песен в Евровизия. От 22-ма изпълнители 12 се класираха за големия финал на 29 февруари.

Останалите финалисти са Цветелин Атанасов – Елвиса с песента "Love Goes Around", New 5 - "Chance For a Better Life", Рене Ранев - "Alone",  Go Week - "The Way You See the World", Симона Сиванио - "Eternal", Светозар Христов - "Keep Me Down".

За участие в Евровизия ще се борят още звездите от "Гласът на България" Стелияна Христова ("Пътят") и Тодор Гаджалов ("Still Love You"), и участниците  от "Star Academy" Вяра Пантелеева ("Вяра") и Ивайло Колев ("Има ли път").

Гости на музикалното шоу бяха “Гравити Ко”, квартет “Стрингс” и балет “Дива”.

Водещи бяха популярните лица от хитовия сериал “Под прикритие” – останалата без глас Миленита и Сано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още по темата: Евровизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
2
 
! Отговори
NOFX преди 12 години
GO WEEK razbiha. Evala!!!!
120
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NEW 5 ИЗГЛЕЖДАХА СВЕЖО !ХУБАВО ДЕНС ПАРЧЕ - ДОБРЕ ПРЕДСТАВЕНО !КАТО ЧЕ ЛИ ТЕ СТОЯТ НАЙ - ДОБРЕ НА СЦЕНАТА.
119
6
 
3
 
! Отговори
Жорката преди 12 години
този конкурс е опорочен от самото начало. Предварителон бе ясно,че спечелилият ще е или десислава или София - и двете имат голяма аудитория. Въпреки това видях много по- смислени изпълнени в лицето на Тодор гаджалов,, Светозар Христов, цецо Евиса, и Симона незна как и беше второто име. десислва бе адски неуверена, сякаш пее за първи път, Софето нямаше никакъв стил. - е на фона на другите песни предполагам, че ще изберем десислава, но определено трябав да подобри изпълнението си.
118
5
 
5
 
! Отговори
М-р Х преди 12 години
Видяхте ли как се бе облякала софе-то само като я погледнеш и разбираш че е ***. АУ. Кич безподобен - лилаво на зелено и някакви пера сложила за обици, все едно е у Африка, пък цвета им в пълен дисонас с блузата. на това зелено вървеше кафяво, бежово, мръсножълто или бяло но и лилаво.. Уби ме.
117
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само Деси гласувайте тя засложава да спечели да не спечели Софи защотото всички *** ще пускат за нея изберете Българското .харесвам и другите са добри такави хубави гласове имаме тодар и другите мъже групи момичета прекрасни.а на софи много *** песен колкото е *** и тя ако и беше добра нищо против но софи заслужава седмо място с тази песен от 12 песни.
116
2
 
2
 
! Отговори
евровизия преди 12 години
До 141 за какъв текст и за каква мелодия говорите. Изпълнение в стил *** вой на софи маринова не може да се нарече песен. Има сравнително добри песни, които няма да бъдат допуснати поради на всички известни причини.
115
4
 
2
 
! Отговори
Манияк преди 12 години
Сетих се ! Десислава страшно прилича на Анжела Дарк - една от най известните порно звезди в момента.
114
2
 
6
 
! Отговори
Пич преди 12 години
Успех на миньончето!
113
7
 
11
 
! Отговори
Monika преди 12 години
Изключително слаб конкурс! Пред Софка-ромката, остарялата Марги, новоизлюпените групички, Десислава няма как да не "блесне" - това ли е лицето на България, това ли е музиката в България....Чалгарки и псевдоизпълнители...
112
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Влязох в сайта на "академия' Евровизия- ами какво да ви кажа, професори, композитори от миналото. Какво очаквате, какви модерни песни да учете, като тези хора си има песнички някъде там от 70-80те и държат такива да се слушат. Ще има да слушаме допотопни и остарели балади и никога няма да преминем полуфинала. Просто журито не става. Чуйте в ютюб песните печелили ЕВ от 2000 г насам - нямаме никаъв шанс да спечелим с такива клиширани и безлични песни. Руслана, Сертаб, да изборявам ли другите....
111
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
софи маринова трябва да иде в азербейджан.с тази песен ще ги отвее.сигурна финалистка в баку.браво.само такива песни.мелодични,текстови,завладяващи,енергични....каращи те да ги слушат пак и пак..
110
6
 
19
 
! Отговори
daria преди 12 години
В България официален език е българския и е редно поне заглавията на песните да са преведени на роден език.Ние сме в България , не в САЩ.Където и да отидете в Европа всичко е на официалния говорим език за дадена държава.
109
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ДесиСлива,ако не си беше турнала силиконья...
108
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Имах чувството, че половината песни нарочно бяха избрани толкова безлични и смотани, за да може на фона на тях "великите" чалгарки да блеснат и хората да гласуват за тях... Не че при друг вариант нямаше да ги изберат пак де... Тъжно! В България няма друга музика, освен чалга. Понякога си мисля, че май само аз не се кефя на тая "музика"... всичко живо около мен е чалгаризирано до мозъка на костите си.
107
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Марги Хранова е истинската класа ,чалгари !Никога няма да го проумеете!
106
5
 
12
 
! Отговори
До родните Хейтъри преди 12 години
Стига всявахте скептицизъм в хората !!! Нищо не се знае . Песента е добра нищо, че не съм фен на чалгата и на Десислава като певица. Като жена съм фен на Десислава.
105
11
 
8
 
! Отговори
Биляна преди 12 години
Песента на Софи е адската!
104
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
е щом стигнахме до там че Десислава да ни представя пред Евровизия
103
4
 
14
 
! Отговори
Таня преди 12 години
Не ми е ясно, защо Десислава стана фаворит, едно е да се очаква, друго е да стане. Наистина Десислава има много хубав глас, за разлика от нароилите се бездарни чалгаджийки. Тази млада жена има превъзходен глас, няма как да не се признава, стига да може да попадне на свестни песни и продуценти. Но на полуфинала беше много неуверена.Много добре се представи Светозар Христов - "Keep Me Down", направо ме изкефи, но нали тези в БНТ предварително са решили кой да е финалист, всичко друго е под ножа.
102
12
 
11
 
! Отговори
Varnenec преди 12 години
не слушам чалга, мразя я дори..., а за чалга певиците да не говоря....НО, според мен, Софи Маринова има най-добрата песен за Евровизия.