Шофьор удари дете на пешеходна пътека и избяга, търсят го

Инцидентът е заснет на видео, вижда се номера на колата
11 юли 2019 19:28,
23

В Хасково шофьор блъсна дете на пешеходна пътека и избяга. 14-годишното момиче е в болница без опасност за живота.

Рая Стоянова е била ударена, докато пресичала пешеходната пътека в посока от Спортна площадка "Спартак" към Зеленчуковия пазар.

Момичето отивало до близката сладкарница да поръча торта за рождения ден на приятеля си, предава Bulgaria ON AIR.

След удара Рая усетила силна болка и се свлякла на земята. Помогнала ѝ жена, която станала свидетел на случилото се.

Момичето е в добро общо състояние, с леки охлузвания на коляното и лакътя. Разказва, че много се е уплашила.

От община Хасково изпратиха видео от инцидента, на което ясно се вижда марката и номера на колата. Записът е бил предоставен и на полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя дедо съвсем не е бил в час. Това беше като на забавен каданс.... Не може да прецени човек на 1 метър пред колата му. Вече му е време да спре да кара. Добре че се движеше поне с 4 км/ч, че не стана по-голяма беля.А пък защо е решил на тая възраст да бяга, не мога да си представя въобще
21
7
 
1
 
! Отговори
ахауаха преди 4 години
тва ако беше млад шофьор, щеше да натисне газта сигурно, после за по-сигурно да мине още 1-2 пъти от горе...😂😂😂
20
1
 
0
 
! Отговори
Точица преди 4 години
До 18: за щастие и в България е така. Само че застрахователите плащат само срещу изваден изпълнителен лист, образувано дело при ЧСИ и надлежно изпратена покана за доброволно изпълнение. Т.е. плащат и таксите на съдебния изпълнител, и хонорара на адвоката, които не са в тежест на кредитора, а на длъжника застраховател. И после се чудим защо ни скачат застрахователните премии. То не е само заради тези разходи, но си е голяма тъпотия.
19
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че и двамата са виновни са виновни,но най-грозното от цялата случка е че от толкова много хора никой не отива да помогне!?Толкова студени хора сме станали че нямам думи...
18
0
 
4
 
! Отговори
До 17: преди 4 години
Пишеш глупости.В т.н. нормални държави обещетението се поема от задължителната застровка. Законът определя какво да поема застраховката. Останалото са твои измишльотини.
17
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Думата която ще накара Ганчовците да спазват законите се нарича ОБЕЗЩЕТЕНИЕ. Ако беше в бяла държава, не повече от седмица щеше да е необходимо на съда да присъди поне 20000 евро обезщетение за причинените вреди. Тук се почва 1-ва, 2-ра, 8-*** инстанция, и най-накрая *** се разминава с 2-3хил. лева и на следващата пешеходна пътека отново преминава с *** газ. Друго си е да му запорират имуществото и продадат колата, следващия път на 50 метро от пешеходната пътека ще спира
16
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така като гледам не само шофьора е виновен май май и момичето пребягват през пешеходната без да се огледа мислейки си че е на стадиона. Когато се научим да пресичаме правилно може би тези случки ще са по-малко. Кофти, че шофьорът ще го изяде всичкото. Трябва и пешеходците да се наказват.
15
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шофьорът има вина, не мога да отрека, че не забеляза пешеходката, доброто в случая е, че караше бавно.Сериозно предложение в правилника и закона за движение по пътищата - солени глоби за пешеходци ползващи мобилен телефон на улицата. Говоренето, а да не говорим за гледането на екрана и пращането на някакви съобщения и предпоставка за произшествие равносилна на употреба на алкохол.
14
0
 
16
 
! Отговори
Питащ преди 4 години
Този в колата да не е бил Стиви Уондър. На този трябва да му се забрани да шофира.
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стотици пресичат говорейки по телефон,,изключили се от реалноста"Пешеходната пътека не е ,,Пътека на здравето" в планината.За това на много пише ,,ПОГЛЕДНИ".Дали на 78 или на 18 ,все едно някой може да е разсеян,ядосан,бързащ или нервак,може да откажат спирачки,да му стане лошо,въобще ТИ СЕ ПОГРИЖИ ЗА СЕБЕ СИ,пък тогава пресичай с ,,едно на ум",а не с телефона на ухото и ,,не си там".А този дядка караше съвсем бавно ,как не я видя? А тя него ясно как-със запушени с лявата ръка ухо и очи!
12
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И да го вкарат в затвора и да го убият - момичето пак ще е прегазено. Така е, като родителите не са я научили да внимава като пресича и да не говори по телефона. Всичко може да стане. Шофьора да получи инфаркт, да откажат спирачки, да обърка газ/спирачка. И тогава по-спокойно ли ще и е като го накажат? Тя ще е инвалид за цял живот. Той я живее още 5 години я не живее. Тя ще е 60-70 години инвалид. Но родителите няма да се замислят къде сбъркаха и защо не научиха дъщеря си да пресича.
11
0
 
11
 
! Отговори
пожелание преди 4 години
Конфискация на колата ,и две год.в затвора !!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Открит е. Над 75 годишен...
9
0
 
15
 
! Отговори
Затвор! преди 4 години
Добре, че е оцеляло детето, а к.ето - в пандиза!
8
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До сега трябва да е открит, като имат данни на автомобила.
7
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 70 да се отнемат книжките
6
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето това е силата на видеото Бъдете умни , слагайте си регистратори за да не ходите после с години по съдилища
5
21
 
22
 
! Отговори
Млад шофьор преди 4 години
78 годишен мъж!? Защо изобщо на тази възраст му е разрешено да шофира? А аз само слушам "младите шофьори", коолко били вредни и неопитни. Дъртаците в ролята на ОПИТНИ шофьори, като гледам, ненужно увреждат младежта, В ПЪТИ ПОВЕЧЕ, от младите НЕОПИТНИ шофьори!
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз някой да е ударил пешеходец и да е останал да помогне не знам. Вдичко офеиква, новина ще е да е останал, да си признае вината и да си понесе заслуженото.Поне при нас в цивилизованите държави ако изчезнеш от място на произшествие ти дават още 5г отгоре като те намерят.
3
23
 
23
 
! Отговори
Обаче: преди 4 години
Момичето пресича и говори по мобилния си телефон, като го държи с лявата ръка.Така освен че не чува двигателите на колите, не вижда идващите към нея. А там и за колата свери зелено и шофьорът бавно преминава през кръстовището. Ако беше гледала и слушала, щеше да види колата и да побърза или да спре.Именно затова се предвижда в закона за движение по пътищата да има глоби за пешеходци, които говорят по телефона и пресичат улицата.