18-годишен е задържан за стрелба в центъра на София

Младежът без свян произвел три изстрела във въздуха
8 юни 2020 15:40,
40
18-годишен е задържан за стрелба в центъра на София
Снимка: БГНЕС

Софийската районна прокуратура повдигна обвинение и задържа за срок до 72 часа младеж, стрелял с пистолет в центъра на София, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата
На 6 юни 18-годишният Борис стрелял с пистолет, като произвел три изстрела във въздуха. Това станало през деня, в присъствието на множество лица.

Поради високата обществена опасност на деянието, прокуратурата е постановила задържане на младежа и на 9 юни ще поиска от съда да го остави за постоянно в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Поредният озлобен провинциалист, мечтаещ за панелка в Люлин, но мразещ София от цялото си сърце. Дано да има втора вълна на коронавируса, че да ви върнат обратно на село.
30
4
 
4
 
! Отговори
Кккк преди 3 години
До 33:Изпити колкото искаш, но случката е една и ето тук идва другото - преди да обвиняваш и да ръсиш, запитал ли си се колко други го вършат. Видеото с девойките с пистолетите, там какво, нещо по въпроса? Подчертано е ГАЗОВ пистолет, не боен. На Нова година с какво стреляте бре, юнаци!? От мухата слон правите, мислете по-трезво, така или иначе си получи наказанието, какви са тези преувеличения. Вие на баловете какво сте правили!? Реализъм моля
29
3
 
7
 
! Отговори
Алберто Сантофимио преди 3 години
До Георги ( 30 )Убаво де , ама утре ще вземе по-сериозен изпит, ще се сдобие с боен пистолет и от кеф ще гръмне, като може да уцели някой твой близък и да го остави на място или инвалид за цял живот. Тогава да те питам пак ли нищо особенно няма да е. За това се вземат мерки от рано. Нарича се превенция - текуща и последваща. За да няма други такива изпълнения с фатален край. А Дани си ме разбрал.
28
3
 
6
 
! Отговори
Георги преди 3 години
До ЦИНИКНищо не е ама като дойде истиниския селянин в София трябва да се прави на западен европеец. Целите Балкани, цяла Източна Европа се празнува така - ама ние сме изисканите столичани европейци. После защо ги е срам да се наричат българи младите!
27
8
 
8
 
! Отговори
Георги преди 3 години
До АнонименЯ се стегни бе ***, кви бомби кво нещо, човека празнувал вземането на изпит с ГАЗОВ пистолет.
26
11
 
10
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Добре де и кво? Някой пострада ли? Някой нещо стана ли му? Прочетете първата статия да видите по-ясно - газов пистолет, празнувал вземането на изпит, голяма работа. Нужно ли е на 18-годишно момче да му се съсипва живота за една безжертвена случка? Я се стегнете малко, все едно сте големите ангели по интернет. Като сте били на 18 все едно не сте правили глупости.
25
6
 
6
 
! Отговори
Бам преди 3 години
И защо? Сензация ли търсите? Отидете по-надълбоко в международните ни отношения и политиката и ще намерите нещо по - интригуващо!
24
5
 
10
 
! Отговори
Бай Шиле преди 3 години
Е иначе много сме праведни за подобни неща, ама в същото време корупцията в държавата заслужава Оскар. Слепи сте за истината и не занимавайте хората с тия тъпотии! Човешко е!
23
6
 
10
 
! Отговори
Стоянн преди 3 години
Много шум, много нещо... Взехме да обръщаме внимание на дребни младежки прояви, а всъщност дивотията и беззаконието властва дълбоко под тях...ако ме разбирате... Вземете да си миете ръцете със ***, а не с подобни безсмислени случаи, моля
22
0
 
4
 
! Отговори
До Бау преди 3 години
Дай го малко по-скромно де! Не се прави!
21
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПР малоумщина!!! Къде е престъплението, какво е направил, някой пострадал ли е, нещо случило ли се е друго, освен, че не е действал според светогледа на "морално извисения" съсед от първия етаж...баси и пропадналото човечество!!!
20
3
 
7
 
! Отговори
до Зозо преди 3 години
Няма как да е 200 лв. За стрелба с ГС или пневматично оръжие в населено място по ЗУТ, акта е от 500 до 2000 лв.
19
0
 
9
 
! Отговори
А де преди 3 години
А убиецът на Милен колко получи?
18
5
 
6
 
! Отговори
хмхмхмхм преди 3 години
И малко бой в мазето !
17
2
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Произвел 3 изтрела :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))С газов пистолет и хаосни патрони - 500лв. за хулиганство, нищо повече. Може и 200лв. за първи път.
16
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво са виновни съдиите и защо да си цапат съвестта ? Aз ако съм няма да го съдя, стрелял и какво, има опасност ама не е извършил престапление ? То и от НС има голяма опасност да ни окрадат ама не са закопчани ?
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каубой е момчето, не го пипайте!
14
8
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Елементарно, Чук! Момчето е особено чувствително към социалните недъзи, към безропотното и безчувствено към нередностите общество, както е нормално за всеки млад и непокварен от герберастии човек. И понеже Ви презира как ходите надути, самодоволни и надменни чупите стойки по алеите, е решило да ви види как за 2 секунди ще се разбягате като подплашени мишки! Работил съм с такъв психически портрет преди време! Точно с тези подбуди гърмяло в областен наш град да види как тълпата се изнася на бегом!
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дивашка територия
12
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде точно в центъра на София се е случило това?Друсано ли е било кел.еш.чето?