Виктория Томова е с коронавирус

Първата ракета на България даде положителна проба
1 авг 2020 22:51, Петя Славова
44
Виктория Томова е с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Първата ракета на България Виктория Томова е дала положителна проба за COVID-19 преди днешния си мач от квалификациите на турнира в Палермо, с който професионалният тенис трябваше да направи своето завръщане след повече от четиримесечна принудителна пауза зарази пандемията от коронавирус.

Днес Томова трябваше да започне участието си в квалификациите на турнира в Палермо, предаде БГНЕС.

По-рано днес организаторите на надпреварата обявиха, че една от участничките в турнира е заразена с коронавирус, но не назоваха нейното име. Малко след това обаче бе обявено, че Томова се оттегля от турнира поради заболяване, след което стана ясно, че именно тя е дала положителна проба за новия вирус. В последствие местни журналисти разкриха, че 130-та в световната ранглиста българка е изолирана в болница, но няма никакви симптоми на заболяването.

В първия кръг на квалификациите Томова трябваше да се изправи срещу украинката Марта Костюк, която сега ще има друга съперничка.

Организаторите на турнира в Палермо подчертаха, че са спазени всички противоепидемични протоколи и турнирът може да продължи, като най-близките контактни хора на Томова ще бъдат подложени на тестване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
11
 
2
 
! Отговори
славянче кюфтенце преди 3 години
Според СЗО: вирусат не се предава от човек на човек; Не е необходимо да спираме полетите; Няма пандемия; маските са безполезни; и ако още не си разбрал принципите на работа на СЗО, кифличке превъзходна, не ззнам как би могъл човек да ти обясни. Видимо искаш да се самоизлъжеш с всичка сила, че няма вирус и може да си живееш както винаги, само че реалността не работи така.
12
11
 
1
 
! Отговори
до 15 от славянин преди 3 години
''Не бе тиквичке златна венцеславна, вируса го хващаш в понеделник, в сряда вече тестваш позитивен, и до следващата седмица понеделник-сряда бухаш и се задъхвашl''Този филм си го сънувал, тиквичке, даже според СЗО-то 80% от носителите на вируса го изкарват НАПЪЛНО БЕЗСИМПТОМНО! Пробвай се да лъжеш мааалко по-интелигентно, за да не ти личи, че IQ-то ти е като на шимпанзе, само че точно поради тази причина не можеш да лъжеш интелигентно, защото за това трябва доста по-високо IQ!
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бе тиквичке златна венцеславна, вируса го хващаш в понеделник, в сряда вече тестваш позитивен, и до следващата седмица понеделник-сряда бухаш и се задъхваш. Това е обичайната, масовата картинка, от десетки милиони, от цялата планета. Ама понеже като тестват някого в четвъртък на първата седмица, и го пишат "без симптоми. Пък те симптомите са на път. Или, има го и второто, теста за вирус е бъгав, и има положителни резултати на здрави хора -поне така беше доскоро. Та тях ги пишем АСИМПТОМАТИЧНИ
10
9
 
3
 
! Отговори
до 7 от славянин преди 3 години
''Заразен си няколко дена след като прихванеш китайската благодат, а симптоми излизат 4-до 10 дена по-късно, обикновено 7 дена по-късно. На 100 теми се из ак а вече, айде загрей поне основните неща?''Когато ти открият коронавирус това не значи, че ти си се заразил с него една секунда или една минута преди да са ти го открили, може да си го носиш от 4 дни, от 10 дни, от 4 месеца, от 10 месеца, НАПЪЛНО БЕЗСИМПТОМНО, това не го ли допускаш като възможност, ''умна'' тиквичке!?
9
7
 
12
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Трябва да си доста загубена да не се пазиш при положение, че с това си вадиш хляба.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом и Хасан харесва славянина, ще замълча. Но си прав,че трябва да го прескачам, празноглавите *** са досадни и вредни.
7
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7: Прескачай го Славянина като не те кефи. Аз го чета , защото съм на неговото мнение, но той умее да се изказва по-добре. И Хасан го харесва.
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ех славянче душоОстави човека да се рзвива! Гледай какви хубави глупости съчинява!
5
7
 
9
 
! Отговори
ех славянче душо преди 3 години
чакай бе славянче, пак пишеш бе драги, пак хленчиш по всички теми за вируса, чул-недочул, разбрал-неразбрал, това ли ти е основната цел в живота, да наплюеш всяка тема за коронавирус? Заразен си няколко дена след като прихванеш китайската благодат, а симптоми излизат 4-до 10 дена по-късно, обикновено 7 дена по-късно. На 100 теми се из ак а вече, айде загрей поне основните неща??
4
3
 
7
 
! Отговори
Асан преди 3 години
До славянинИ язе мислъ така!Оти ниъ с тебе сме грамотне апа ониа не знаат и съ плашът.
3
11
 
19
 
! Отговори
славянин преди 3 години
След като вече едва ли не всеки втори е заразен с този вирус без да му има нищо, значи вирусът е гола вода, но тъпо и упорито продължават да ни лъжат че е смъртоносен!
2
12
 
9
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Имам разработена ваксина за нея!Три пъти на ден,първия път на гладно!
1
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи вече не им търсят допинга, а короната.