BRITANICA Park School отваря врати през септември

BRITANICA Park School обединява детска градина и училище от 1-ви до 12-и клас
Обновена: 20 май 2019 15:10 | 20 май 2019 15:05,
BRITANICA Park School отваря врати през септември

Първото частно парк училище с детска градина в България BRITANICA Park School отваря врати през новата 2019/2020 учебна година. Мащабният проект стъпва на опита на две образователни институции с доказан авторитет – DRITA и BRITANICA.

В отговор на бързо променящата се среда и потребности на съвременните деца, със своя 30-годишен опит DRITA намира своето бъдеще в концепцията на BRITANICA Park School. От една страна, DRITA полага основите на проекта със своя стабилен екип и международни партньорства. От друга страна, образователен център BRITANICA вече 20 години е доказан лидер в обучението по английски език. Съчетанието на успешните практики на двете институции с модерните решения за учебната среда, в тясна връзка с природата, са основата, върху която ще прилагаме най-новите академични методики и ще развиваме у учениците си уменията, необходими за 21-ви век.

. Модерната сграда е разположена в кв. Драгалевци в гр. София, на 15 423 кв. м площ. Училището разполага със собствен парков двор и озеленен покрив, просторни учебни кабинети, зелени класни стаи на открито, спортна зала по стандартите на FIBA за провеждане на състезания. Кампусът има кафетерия със самостоятелен кухненски блок, в който се приготвя здравословна храна, библиотека, амфитеатър, зали за събития – театър, изкуство, танци, здравен център и др. Сградата е оборудвана с иновативни системи за озониране на водата и пречистване на въздуха в учебните стаи.

“Водещото в досегашната образователна система е крайният резултат, изразено в това каква оценка получава ученикът на матурата. Докато в BRITANICA Park School идеологията ни е да открием заложбите на всяко дете и развивайки неговите умения, да му помогнем да се реализира като успешен и щастлив човек.” - казва основателят  на образователния център BRITANICA и на BRITANICA Park School Любомир Лалов.

Повече за BRITANICA Park School вижте в интервюто с г-н Лалов тук: http://bit.ly/InterviewBRITANICAParkSchool

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от