Зловеща схема: Българи продават бебетата си, даже и за органи

Родители обсъждали как да убият детето си, защото било с увреждане
Обновена: 22 яну 2016 16:17 | 22 яну 2016 16:07,
146
Зловеща схема: Българи продават бебетата си, даже и за органи
Снимка: Reuters, архив

Българка е продала всяко едно от осемте си деца, разкрива мъж на име Пламен, бивш участник в схема за продажба на бебета в Гърция.

Мъжът, който познава добре веригата, намира майки, намира клиенти, кара родилките в болниците, носи бебетата на купувачите им. Той даже разказва пред Нова тв, че е имало случаи гърци да купуват български бебета за органи.

Пламен Димитров, който е момче за всичко в зловещата схема, решава да се обърне към полицията и медиите, когато съвестта му проговаря.

А това се случва, след като дочува разговор между мъж и жена – родители на продаващи се новородени. Раждат им се близнаци, но само за едното бебе се намират купувачи. Другото е с увреждания и затова родителите кроят зловещи планове за убийството му.

Пламен карал към България двойката с близнаците. Той чул, как родителите обсъждали как да го убият - дали да го облекат със студени дрехи и да го оставят в гората да умре. Той започнал да ги убеждава да не го правят, но няколко месеца по-късно бебето вече го нямало.

Пламен няколко пъти търсил властите, за да разкаже всичко, но те не се отнасяли сериозно към него.

Повечето родилки в каналите за продажба на бебета са ромки, но това не спирало гърците. Случвало се Пламен да говори с гръцко семейство, което иска да си купи бебе, защото жената не искала да ражда и да си разваля фигурата.

За да имат какво да продават, самите организатори на престъпната схема оплождали жените.

Ако жената вече е бременна, Пламен е човекът, на който се обажда, когато настъпи моментът на раждането. Той плаща цялото раждане, което по думите му в Гърция излиза около 2000 евро. Според него това е "фабрика за производство на деца", защото всички жени идвали при тях с ясната идея, че искат да забременеят или да родят, за да спечелят от детето си.

Мъжът разказва, че в момента имат два апартамента с бременни жени. Две дечица вече са се родили.

Елена, една от българките, която е от Казанлък, току що е родила детето си. Довел я мъжът й и чакат продажбата да бъде осъществена. А съпрузите, които веднъж вече са продали бебето си, вече се превръщат в "набирачи". Връщат се в България, търсят, намират жена и я карат да продаде бебето си в Гърция.

"Досега не съм видял някоя от майките да се колебае дали да продаде детето си", допълва Пламен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не са хора а и_з_р_о_д_и !
15
3
 
35
 
! Отговори
До Анонимен 14: преди 8 години
Не ние сме правили громите на "Българи"- комунистите ги правеха! На нас и тогава не ни беше приятно,но те не ни питаха- комунистите не са Българи и им е все едно с кого ще опитат да ни смесват,само и само да излезе експериментът им. Отново лъжете- никога не ни е било приятно да бъдат правени на "Българи" хора,които откровено и чистосърдечно,откъдето и да ги погледнеш веднага си личи,че въобще не са такива и НИКОГА не са били такива!
14
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българка е продала всяко едно от осемте си деца... я, познайте от кои българи е! И моля, моля, не ревете защото това не е престъпление, а "културна особеност"!
13
0
 
79
 
! Отговори
Исти преди 8 години
Защо пишете глупости и хулите България,като това изобщо не са Българи??!! Кога Българин е продавал детето си за пари,да не говорим пък за органи- тъкмо никога! Спрете да фалшифицирате информацията и да представяте за "Българи" хора,които НИКОГА не са били такива- много ви моля! Или може би самите вие не сте съвсем много Българи,та се съгласявате кръвта и лицето ни пред света да бъдат омърсявани от всякакви чергари и номади които са толкова "Българи",колкото са англичани пигмеите!
12
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато ги правихме Българи далечната 1980г беше ни приятно а сега не ни е приятно когато кажат че СА БЪЛГАРИ.Знаем че гроздето е кисело
11
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
* българки
10
5
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не са българги! Уточнявайте какъв цвят са ....
9
4
 
50
 
! Отговори
Медиите статистици преди 8 години
18.08.2014 Дясната ръка нa Румяна Бъчварова арестувана за търговия с деца ... и в частност продажба на новородени".Виновни няма сигурен съм в най-корумпираната държава в Европа!
8
3
 
43
 
! Отговори
Един преди 8 години
Трябва да бъде възстановено наказанието "набиване на кол".
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 4хаха искрено ме разсмя,щото и аз това се питам всеки ден,какво стана тука бре??ама то не е от днеска,просто последните години на ***.ащина си дадоха своето
6
4
 
49
 
! Отговори
OddCat преди 8 години
Здмки са всичките, обаче се водят българки!!!!!!!!!!!!!!!!
5
22
 
69
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Не, българи са!!! Нека не крием истината. Това е неминуемият резултат от 25г демокрация, чалгаризация, лумпенизация и простащина в България. Затриха ни и ние им го позволихме. Едно време може да не бяхме свободни и неограничени, но все пак имахме елементарна ценностна система, свързана със семейство, бъдеще, учение и т.н., а не като сега. Вижте младото поколение - избиват се още в училище.
4
9
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Май наистина изхода ще е Терминал 2.Тези хора нямат сърце явноПотресен съм....
3
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
може ли цял ден новините да са ненормални
2
27
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен Сидеров президент!
1
7
 
81
 
! Отговори
123456 преди 8 години
Това не са българи