Изненадахме и ЦРУ с висока смъртност

"България отдавна е умряла и спасение няма"
Обновена: 20 апр 2016 09:01 | 20 апр 2016 07:21,
193
Изненадахме и ЦРУ с висока смъртност
Снимка: архив, Булфото

България изненада ЦРУ с данни за по-висока смъртност, пише "Труд". Американската разузнавателна агенция постави страната на трето място в света по този показател измежду 225 държави, а от НСИ обявиха, че цифрите са още по-стряскащи.

Според прогнозата на ЦРУ за 2015 г. за България на 1000 души ще починат 14,44. В класацията на Световната книга на фактите на ЦРУ по този показател ни изпреварват само африканската държава Лесото с 14,89 промила и Украйна с 14,46 промила.

Още по темата
Родната статистика обаче сочи, че смъртността за миналата година е 15,3 промила, което според специалистите ни прави абсолютни шампиони по изчезване. За сравнение в класацията на ЦРУ за 2014-а страната бе поставена на 6-о място, а през 2007 сме били на 19-о.

"България отдавна е умряла и спасение няма", коментира данните акад. Петър Иванов, директор на Научния институт по демография към БАНИ. Ако се водим от данните на НСИ обаче, според които смъртността у нас е 15,3 промила, страната ни отдавна е оглавила световната класация, посочи той. "С 15,3 промила смъртност и 220-и в света по раждаемост сме шампиони по изчезване. Страни, които се борят с войни и болести, са далеч пред нас. Една от причините е здравеопазването", каза още акад. Иванов, сравнявайки данните.

В дъното на класацията сме и по застаряване, поставени на 210-о място. Раждаемостта ни според ЦРУ пък е 8,92 промила, като българката ражда средно 1,45 деца. Според ЦРУ населението на страната ни е 7 186 893. Последните данни на НСИ показват, че в края на 2015-а българите са с 33 хиляди по-малко.


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Bulgaristan otdavna e zaginal
103
6
 
8
 
! Отговори
Бакъря преди 6 години
Зад океанските кравари да не се оравят на ощипани моми, защото техният план и този на някои продажни политици , известен под името "ПЛАН РАН-ЪТ" вече дава отлични резултати,според който нацията ни трябва да се "стопи"на три милиона население и земята ни да бъде присвоена.ТЪРСЕТЕ В ГУГЪЛ "ПЛАН РАН-ЪТ"за да знаете имената на главните "Герои".
102
8
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЧЕРА ПЛЕЗИДЕНТА ТРЪГНАЛ ДА СЕ ХВАЛИ НА НЯКАКЪВ ФОРУМ, ЧЕ 1983 Г., ПО ВРЕМЕ НА "ТЪМНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО, ПОД ПАГУБНОТО И ТИРАНИЧНО СЪВЕТСКО ВЛИЯНИЕ", БЪЛГАРИЯ БИЛА НА ТРЕТО МЯСТО В СВЕТА ПО ПРОИЗВОДСТВО НА ЗАПЕМЕТЯВАЩИ УСТРОЙСТВА, А СЕГА МОЖЕМ ДА СЕ ПОХВАЛИМ, ЧЕ СМЕ НА ТРЕТО МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ.ЧЕСТИТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ, КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН!ВРЕМЕТО Е НАШЕ!
101
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова ли увеличават пенсионната възраст и всеки е съгласен
100
0
 
40
 
! Отговори
майтапчия преди 6 години
Смешното е че в ЦРУ вероятно са по загрижени за проблема отколкото управляващите у нас
99
2
 
19
 
! Отговори
R.I.P. Bg преди 6 години
> Всеки който се радва на такива факти, трябва да бъде обявен за предател и съден. Който е виновен-още повечеАз в никакъв случай не се радвам, но правя нещо още по-лошо - ставащато ми е напълно безразлично.
98
2
 
35
 
! Отговори
СС преди 6 години
Благодарим на всички партии на прехода за унищожаването ни!Най-вече на БСП, ДПС и ГЕРБ!
97
2
 
31
 
! Отговори
rusnak преди 6 години
Защо пишете небивалици. Нали Винету твърди че всичко е наред и продължаваме напред с изобилие и стабилност!!?
96
3
 
27
 
! Отговори
не е изненада преди 6 години
Българите вместо на лекар ходят на хомеопат или направо на врачка/астроложка. Или са луднали по псевдо лечения от природата и слънчева енергия. Позитивни и халтави. Какво ви изненадва тази статистика? Това, което всъщност липсва в статията е колко от раждащите се са ромчета? Да не се ошашкаме още повече като разберем съотношението
95
7
 
38
 
! Отговори
www преди 6 години
Според статистическите доклади на ЦРУ на САЩ родната смъртност е по-слаба само от тази в Лесото и Украйна. В едната държава имаше епидемия в изследвания период, а в другата и до сега си воюват с комшиите. Причината за високата смъртност в България е ясна - тикваряшка причина!
94
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЦРУ планираха за две петилетки, ние преизпълнихме за една... Каквото можем - можем го! С други думи: кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи.
93
4
 
7
 
! Отговори
??????????? преди 6 години
от селата дойдоха в града-мохамеданите... дават(те си го казват) пари- в държавни учр.-мвр,пожарна,нои,нап,горско, моля за справка, 1/1, , а гражд., които хал хабер си нямат от земеделие... Х ходиха на ст. бр. в селс. ст.как нашата земя,почва,тор и т.н. са много по благородни.за тях стана добре.неуки.свикнали на тежък физ.труд,1990 заминаха някои,сега отиват при тях родата им,помагат си,закрийте ВУ,няма смисъл да се учи.бб-навр., а сега излиза,че е излишно да се учи. и губещи са зав.во,в др.вр?
92
3
 
10
 
! Отговори
Япония преди 6 години
Българин от японски произходХахаркирииииййй!!!!!!ПП: и без това планетата ни умира, кой иска да се ражда бебета на края на света?
91
3
 
8
 
! Отговори
българин преди 6 години
прочетох целият материал и реших и аз да драсна някой ред. лесно се говори. трудно се работи. да, съпругът ми е селско момче. разбира от земеделие, животновъдство, но кво от това, като сме в града и я виж със страх лягаме и ставаме. крали са ни и както казва съпругът ми-крали , взели, ама поне раницата ми да бяха оставили. и всичко е много сложно за обяснение. животновъдството, земята-е занаят. аз не умея, не че съм мързелива, но не е за всеки работа и ще продължа остават ми няколко символа за
90
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Под сменете елита имам предвид да избирате управляващи под 40 годишна възраст.Дори да грешат, манталитетът им ще е друг и ще натрупат опит.След като мутро-милиционеро-политик-бизнесмените са толкова печени нека си останат просто бизнесмени, който наистина е печен ще оцелее въпреки конюнктурата.
89
2
 
33
 
! Отговори
Чичо дядко преди 6 години
Ще останат българи ама ще са тъмнокожи
88
17
 
47
 
! Отговори
Гого преди 6 години
Браво на ЦРУ, надминало е себеси, изтребват ни по-бързо дори от колкото са очаквали. Някой от ЦРУ ще сложи по още една звезда на пагона, а Боко ще получи поощрение от Обама за добре организиран геноцид срещу народа си
87
4
 
7
 
! Отговори
До 118 преди 6 години
Ти не осъзнаваш ли,че това е сатиричен коментар.
86
3
 
22
 
! Отговори
стив преди 6 години
Няма страшно господа -като освободим мястото си на нашата земя ей колко турчиляк чака пък и бежанци с лопата да ги ринеш-цивилизацията с нас няма да умре.Така че в същия дух тихо кротко да си умираме .То тука вече нищо интересно няма-Демонокрация Бесокрация Тъпокрация.....ХАЛАЛ ДА ИМ СА!
85
4
 
20
 
! Отговори
до 112 преди 6 години
Ходи ти да бачкаш на село,аз не желая.В заводи без покрив не ми се работи.Плюс това си личи че не си пипал селска работа,за да видиш колко е леко.А,за това кой е виновен питай измислените демократи, които управляваха в началото на демокрацията,ти знаеш кои са.