Оферти в последната минута за 3 март! Почиваме на СПА до 50% по-тънко

Свободна засега е резиденцията на Тодор Живков на Бузлуджа
2 мар 2017 07:12,
3
Оферти в последната минута за 3 март! Почиваме на СПА до 50% по-тънко
Снимка: Reuters, архив

Оферти с намаления до 50% могат да се резервират за предстоящите почивни дни. Отстъпките започват от 20%, като има и предложения и за 30, 40 и дори 50% от редовната цена на пакета, пише "Монитор". Предложения могат да се намерят както за почивка на СПА, така и за зимните курорти и градове близки до емблематични за 3-ти март обекти. В Габрово например, който е само на 23 км от паметника на връх Шипка, може да се си резервираме хотел с две нощувки със закуски за 70 лв. на човек.

За около 40 лв. пък може да резервираме една нощувка в Априлци. Село Кметовци, Габровско, пък предлага две нощувки със закуски и СПА процедури за двама срещу 128 лв. В град Елена може да се намерят предложения за 2 нощувки със закуски срещу 39 лв.

Всички места по хижите в района на Шипка и Бузлуджа са заети, свободни бяха само няколко апартамента в луксозен хотел, където е била някога резиденцията на Тодор Живков.

За привличане на повече клиенти хотелиерите предлагат не само отстъпки за пакети в предстоящите почини дни. Често към офертите има допълнения празнична вечеря за Освобождението. Някои пък предлагат СПА и други релаксиращи процедури.

Гостите на Велико Търново ще могат да гледат безплатно спектакълът "Звук и светлина". Тържествата по повод Освобождението ще започнат от сутринта на 3-ти март с военен ритуал и празнично издигане на знамената. Очаква се около 20.00 часа да започне спектакълът на Царевец, който ще може да се гледа от площада на града.

Хълмът е един от най-посещаваните исторически обекта, като на година той събира около 300 хил. туриста. А през миналата година са изпълнени близо 200 спектакъла "Звук и светлина". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: екскурзиипочивки3 март
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
9
 
! Отговори
Некъф Ужас преди 7 години
Най-добре е в джакузи дето ти засмуква червата.
2
2
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Вместо да пълните гушите на онези, които ви ограбиха и днес са горди хотелиери, по-добре потърсете в "Гугъл" нощувка в някоя частна квартира. Дават се хубави апартаменти на ниски цени. Такава нощувка може да намериш за 10 лева на човек.В частната квартира има повече удобства, отколкото в хотелската стая, която ще ви струва тройно и четворно по-скъпо.В хотелските стаи няма кухня например.Да не говорим, че в хотелиерството се перат мръсни пари на мутри и политици.
1
0
 
18
 
! Отговори
Хахо преди 7 години
Да 3-ти Март е ден за спа, нали? И 24-ти Май и Коледа ... После се чудите защо се колят по градинките и се бият до смърт!