37-годишната Йорданка – оборила медицината, оборила догмите

Всяка година едно на сто бебета у нас се ражда със синдрома на Даун
Обновена: 21 мар 2017 18:57 | 21 мар 2017 18:52, Анисия Иванова
8

Всяка година едно на сто бебета у нас се ражда със синдрома на Даун. Тя е една от тях – 37-годишната Йорданка Райнова, обута в шарени чорапи, символ на днешния Международния ден на хората със синдром на Даун.

Макар Йорданка да казва, че никога не е усещала по-различно отношение към себе си, майка й, Виолета Райнова,  разказва за нелекия път, през който е минало семейството.

Йорданка обаче опровергава тези твърдения. И днес тя не само че работи в столичен хотел, но е и заобиколена от десетки приятели, свири на пиано, ходи на йога, обича да чете и мечтае да стане масажист.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Радка Илиева преди 7 години
Запознах се с продуктите на фирма DXN, видях че подобряват здравето и започнахме да даваме на моето внуче, което беше на 2 г и половина и трудно говореше. След 1-2 месеца прием на продуктите, на всички им направи впечатление, че изведнъж започна да бърбори много. При синдром на Дaун лекарката към фирмата препоръчва да се дават от следните продукти в дозите: 1. Млада гъба рейши GL: 2 капсули x 3 пъти на ден (капсулите с еотварят и се смесват с вода, сок или мед)2. Лъвска грива Lion's Mane: 3 таблетки x 3 пъти на ден3. Спирулина: 3 таблетки x 3 пъти на денПрепоръчва се прием на повеч
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днесът.беге се бори с науката.Засега неуспешно.
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямам нищо против болните от Синдрома на Даун, но тенденцията да се изкарва болното здраво, никак не ми харесва. Дори тука на село има един пич, болен от тоя синдром, много ме кефи, винаги е усмихнат и ме поздравява от 100 метра. Като го видя ми се оправя настроението. Направиха го овчар на селото, поне да има прехрана човека.
2
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Синдрома на Даун е сложна материя, не е за всеки лаик. По-добре пишете за Путин, ама не се изказвайте за Синдрома на Даун.
1
9
 
37
 
! Отговори
mimoza преди 7 години
До АнонименС това, че по принцип хората с това заболяване живеят най-много до 25-30 години и се считат за негодни да се справят сами в този скапан свят! А това момиче успява! Браво! Прочетете преди да пишете, поинтересувайте се малко.....